Αυτή η μητέρα έχασε 35 κιλά μέσα σε έξι μήνες -«Δεν θα πιστέψετε τι ήταν αυτό που με έκανε να αδυνατίσω»

Αυτή η μητέρα έχασε 35 κιλά μέσα σε έξι μήνες

Αυτή η μητέρα έχασε 35 κιλά

 

Μια μητέρα δύο παιδιών, η Natalie McCain, αποφάσισε πριν από έξι μήνες να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Η περίπτωση της Natalie McCain δεν είναι μοναδική, ούτε αποτελεί εξαίρεση. Η γυναίκα αυτή αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και τις διατροφικές της συνήθειες για να νιώσει καλύτερα με το σώμα της και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της.

 

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά έπρεπε να γίνει. Ηθελα επιτέλους να νιώσω καλύτερα με τον εαyτό μου και να σταματήσω να βρίσκω δικαιολογίες. Hθελα να αδυνατίσω» σημειώνει. Σήμερα ζυγίζει 63 κιλά και τονίζει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος. Μάλιστα η αποφασιστικότητά της να χάσει βάρος και να μείνει κυριολεκτικά μισή αποτέλεσε έμπνευση και ελπίδα για πολλές γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν.

Για όλες εκείνες τις μητέρες που αισθάνονται τόσο κουρασμένες και δεν έχουν χρόνο για τον εαυτό τους. Δεν έχουν χρόνο να πάνε στο γυμναστήριο, ούτε να μπουν σε ένα πρόγραμμα αυστηρής διατροφής.

Εκείνη όμως έχασε 35 ολόκληρά κιλά σε διάστημα έξι μηνών με τον πιο απίστευτο τρόπο. «Δεν θα πιστεύετε όταν σας πω πώς κατάφερα να αδυνατίσω» σημειώνει.

 

Αυτή η μητέρα έχασε 35 κιλά μέσα σε έξι μήνες
Αυτή η μητέρα έχασε 35 κιλά μέσα σε έξι μήνες

Η Natalie McCain δεν ήθελε να γραφτεί σε γυμναστήριο. Ηθελε να κάνει κάτι που να της ταιριάζει και να είναι απλό. Έτσι ξεκίνησει να περπατάει καθημερινά. Ναι, καλά διαβάσατε. Εχασε 35 κιλά με το καθημερινό περπάτημα!

Το περπάτημα είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους άσκησης.Ανάλογα με το πόσο συχνά περπατάτε, μπορείτε να καταφέρετε να χάσετε εύκολα ακόμα και μισό κιλό ανά εβδομάδα ή περισσότερο.Σκεφτείτε το: σε λιγότερο από πέντε μήνες, μπορείτε να είστε 10 κιλά ελαφρύτεροι χωρίς να ξοδέψετε ώρες στο γυμναστήριο και χωρίς να κάνετε κάποια εξαντλητική δίαιτα.

  Δίαιτα Orac: Χάσε 4 κιλά σε μια βδομάδα και αντίο κυτταρίτιδα!

 

«Περπατούσα σχεδόν μία ώρα την ημέρα. Άλλες φορές περπατούσα λιγότερο, άλλες περισσότερο. Ομως κάθε μέρα δεν έχανα το περπάτημά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Natalie McCain άρχισε να περπατάει καθημερινά τα απογεύματα. Πρόσεχε τα γεματά της και έτρωγε κυρίως σαλάτες με πρωτεϊνη.Η μεταμόρφωσή της ήταν εκπληκτική! Το βλέπετε κι από τις φωτογραφίες.

μητέρα έχασε 35 κιλά μέσα σε έξι μήνες

Με το περπάτημα, ταυτόχρονα με την απώλεια των περιττών κιλών θα τονώσετε τους μυς σας και θα βελτιώσετε την καρδιαγγειακή υγείας σας.«Καμιά φορά πηγαίνω για περπάτημα όταν τα παιδιά μου πέφτουν για ύπνο» σημειώνει.

Ο αριθμός των θερμίδων που μπορείτε να κάψετε με το περπάτημα καθορίζεται από το αρχικό σας σωματικό βάρος και τον ρυθμό με τον οποίο θα περπατάτε.

Κατά μέσο όρο, αν διατηρήσετε μια ταχύτητα βαδίσματος στα 6,4 χλμ/ώρα μπορείτε να κάψετε περίπου 400 θερμίδες ανά ώρα!

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση