Εύκολα κόλπα για να χάσετε βάρος, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό σας

Εύκολα κόλπα για να χάσετε βάρος

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να ξεκινάτε την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας με το που ξυπνάτε. 

Γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη μέρα σας με γυμναστική.

Κάντε μια βόλτα το τετράγωνο του σπιτιού σας κάνοντας ήπιο τρεξιματάκι ή ποδήλατο, αλλιώς κανονίστε να επισκεφτείτε το γυμναστήριο που έχετε εγγραφεί πριν πάτε στη δουλειά σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ακόμα και ένα 20λεπτο είναι αρκετό για να αρχίσει να λειτουργεί ο οργανισμός σας. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως οι ασκήσεις που θα πρέπει να κάνετε, πρέπει να είναι αερόβιες και όχι βάρη και βέβαια να μην παραλείπετε να γυμνάζεστε ακόμα και στις διακοπές σας.

Αφού λοιπόν ολοκληρώσετε την γυμναστική σας, φάτε ένα καλό πρωινό και όχι απλά έναν καφέ στο πόδι. Ο οργανισμός χρειάζεται ενέργεια κι επομένως τροφή για να λειτουργήσει σωστά.

Ακολουθώντας αυτό το μυστικό, ο μεταβολισμός σας και ο οργανισμός σας ενεργοποιείται καίγοντας λίπος και όχι μυική μάζα.

Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να τρώτε τα ενδιάμεσα στο πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύματα, δηλαδή τα snack, επιλέγοντας πάντα κάτι υγιεινό και χορταστικό, όπως φρούτα, γιαούρτι, χυμό, μια μπάρα δημητριακών ή ακόμη και ένα τοστάκι με χαμηλά λιπαρά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Φάτε λοιπόν κάθε 3 ώρες, ακόμα κι αν δεν πεινάτε, έτσι ώστε να μην μένει ποτέ άδειο το στομάχι σας και να μην χρειάζεται να σταματήσει τη λειτουργία του ο μεταβολισμός σας.

Και βέβαια, μην ξεχνάτε ποτέ να συνοδεύετε το μεσημεριανό σας με πράσινη σαλάτα, έτσι ώστε να αποτρέπετε την δέσμευση του ανεπιθύμητου για τον οργανισμό λίπους.

  Ο Ταύρος ζει για να τρώει ενώ ο Κριός είναι βλαμμένος! Τα πραγματικά χαρακτηριστικά των ζωδίων που δεν θες να ξέρεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *