7 Ευεργετικές Ιδιότητες του Νερού Καρύδας που θα σας βοηθήσουν να Χάσετε Βάρος και να βελτιώσετε την Υγεία σας!

 Ευεργετικές Ιδιότητες του Νερού Καρύδας

H καρύδα είναι πολύ καλό φρούτο. 

Πιθανόν να έχετε ακουστά το οφέλη του έλαιου καρύδας στην υγεία, αλλά το νερό από καρύδα είναι επίσης κάτι που αξίζει την προσοχή σας: έχει λίγες θερμίδες, αλλά είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, ασβέστιο, μαγγάνιο, αμινοξέα και κάλιο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Oι παρακάτω 7 λόγοι θα σας πείσουν να καταναλώνετε νερό από καρύδα τακτικά:


1. Μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης

Η συχνή κατανάλωση νερού καρύδας μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της κακής χοληστερίνης. Ταυτόχρονα, αυξάνει την καλή χοληστερίνη, η οποία σας προστατεύει από εγκεφαλικά, καρδιακά επεισόδια και υψηλή πίεση.

2. Καλύτερη πέψη

Το νερό καρύδας είναι πλούσιο σε ίνες. Αυτές ενισχύουν την πέψη και συμβάλλουν στην μείωση του πρηξίματος. Επίσης, το νερό καρύδας βελτιώνει τον μεταβολισμό, βοηθώντας σας να χάσετε βάρος. Αν έχετε φλεγμονή στο στομάχι, το νερό καρύδας μπορεί να σας βοηθήσει με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του.


3. Ελέγξτε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα

Αφού έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και περιέχει και αντιοξειδωτικά, το νερό καρύδας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Είναι τέλειο και για διαβητικούς.

4. Τονώνει την ενέργεια σας

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ηλεκτρολύτες, το νερό καρύδας μπορεί να αντικαταστήσει τα άλατα και να ενυδατώσει το σώμα. Περιέχει καλούς υδατάνθρακες, γι’αυτό ταυτόχρονα αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας.

5. Θεραπεύει τις λοιμώξεις του δέρματος

Το νερό καρύδας έχει αντιμυκητιακές, αντιιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Αν βάλετε μια μικρή ποσότητα σε ερεθισμένο δέρμα, θα σας ανακουφίσει από την λοίμωξη.


6. Προλαμβάνει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης

Τα αντιοξειδωτικά του νερού καρύδας προστατεύουν το δέρμα από το οξειδωτικό στρες. Βοηθά να αποφύγετε τις μικρές ρυτίδες και επιβραδύνει την επίδραση της γήρανσης.

  Χρόνια πολλά Ανδριανή....giortazo.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

7. Ξεφορτωθείτε τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα

Χρησιμοποιήστε νερό καρύδας σαν τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο. Βοηθά να ανοίξουν οι πόροι και καθαρίζει το δέρμα.

Το νερό καρύδας έχει φρέσκια και νόστιμη γεύση και σας βοηθά να παραμένετε υγιείς, ενώ βελτιώνει και την εμφάνιση σας! Καταναλώστε ένα με δύο ποτήρια τη μέρα για να δείτε τα πολλαπλά οφέλη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *