Πως να φτιάξετε αλκαλικό νερό και να καταπολεμήσετε κούραση, να ενεργοποιήσετε το πεπτικό και να προφυλαχτείτε από τον καρκίνο

αλκαλικό νερό

Οι τοξίνες είναι η νούμερο ένα αιτία της γήρανσης του πληθυσμού. 

Συχνά είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής, της ρύπανσης, και του άγχους. 

Οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα προκαλώντας καταστροφή των κυττάρων που οδηγεί σε πρόωρη γήρανση. Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσετε τις τοξίνες και να αποτοξινώσετε το σώμα σας είναι τα αντιοξειδωτικά. Και είναι τόσο εύκολο όσο το να πιεις πλούσιο σε αντιοξειδωτικά αλκαλικό νερό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αλλάξτε το νερό σας και αλλάξετε τη ζωή σας! Εδώ είναι 5 μεγάλα οφέλη του να πίνεις αλκαλικό νερό:

1. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ

Αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των φυσιολογικών όξινων καταλοίπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αφύσικες τροφές και από την «κανονική» διαδικασία της γήρανσης.

Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας. Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού μπορεί να εξουδετερώσει την οξύτητα ξεπλένοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς.

2. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ

Ενυδατώστε το σώμα σας: αυτό είναι βασικό για να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε τη βέλτιστη υγεία. Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το φίλτρο του αλκαλικού νερού μετασχηματίχει το νερό σας σε μικρά συμπλέγματα που απορροφούνται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο προκαλώντας «σούπερ ενυδάτωση» στο σώμα σας.

3. ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΙ / ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Επειδή το αλκαλικό νερό έχει τη δυνατότητα να απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί να εξουδετερώσει αποτελεσματικά και να μπλοκάρει τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα.

  Happy birthday my love

Το Ιονισμένο αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών. Ο καρκίνος και οι περισσότερες άλλες ασθένειες δεν μπορούν να επιβιώσουν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον.

4. ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ PH ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της διατροφής μας, υψηλή σε όξινα τρόφιμα, το άγχος και την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Αλκαλοποιεί το pH του σώματός σας από όξινο σε αλκαλικό pH, επειδή ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες δεν μπορούν να ζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων.

5. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπεύσει τον εαυτό του.

Πως να φτιάξετε αλκαλικό νερό


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΤΟ Αλκαλικό νερό έχει pH υψηλότερο από ό, τι το νερό της βρύσης.
Αν και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το πόσιμο αλκαλικό νερό είναι ευεργετικό, μερικοί άνθρωποι προτιμούν το νερό που είναι εξαιρετικά αλκαλικό. Η αλκαλικότητα του νερού αναφέρεται στο pH του.Το Κανονικό νερό βρύσης έχει pH 7,0, σύμφωνα με αλκαλικές σύστημα νερού, ενώ το αλκαλικό νερό έχει pH 8,5 έως 9,0,σε εκθέσεις Υγείας Προσανατολισμού.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να αυξήσει το pH του νερού: χρησιμοποιήστε ένα αποστακτήριο, προσθέστε τα συστατικά για την αύξηση της αλκαλικότητας ή να χρησιμοποιήσετε ένα ιονιστή νερού. Από αυτές τις μεθόδους, η απλούστερη και φθηνότερη είναι να προσθέσει τα συστατικά για να δημιουργήσετε αλκαλικό νερό.

  Φασκόμηλο το βότανο της αθανασίας!

Ανέξοδο τρόπο για να κάνετε το αλκαλικό νερό

Πώς να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για να κάνετε Alkalize στο σώμα

Τα πράγματα που θα χρειαστείτε

Ενα, εμφιαλωμένο, αποσταγμένο ή φιλτραρισμένο νερό

Μαγειρική σόδα

Οδηγίες

Συνταγή

1
Γεμίστε ένα δοχείο 1 γαλονιού με νερό. Αφήστε τουλάχιστον 5 πόντους στην κορυφή του δοχείου. Ανάλογα με την παροχή νερού σας, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε είτε βρύσης ή εμφιαλωμένο νερό.

2
Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού. σόδα στο δοχείο.

–3 Βιδώστε το καπάκι στο δοχείο και ανακινήστε για να διαλύσει την σόδα.

Φυλάξτε το σφραγισμένο δοχείο στο ψυγείο.

Αναπληρωματικό Συνταγή

Ρίχνουμε σε ½ γαλόνι αποσταγμένο ή φιλτραρισμένο νερό σε ένα δοχείο 1 γαλόνι.
Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού. θαλασσινό αλάτι στο δοχείο.
Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού. κοραλλιών σκόνη ασβεστίου.
Πλύνετε ένα λεμόνι και κόψτε το στη μέση. Συμπιέστε το χυμό από το λεμόνι σε ένα μικρό μπολ. Αφαιρέστε τυχόν σπόρους από το χυμό, και ρίξτε το στο δοχείο.
Βιδώστε το καπάκι στο δοχείο και ανακινήστε το δοχείο για να αναμειχθούν τα υλικά.

Αφαιρέστε το καπάκι και γεμίστε το δοχείο, αφήνοντας τουλάχιστον μια ίντσα του εναέριου χώρου στην κορυφή, με επιπλέον αποσταγμένο ή φιλτραρισμένο νερό. Αντικαταστήστε το καπάκι και ανακινήστε ξανά το δοχείο.
Φυλάξτε το σφραγισμένο δοχείο στο ψυγείο.

Οι υπέρμαχοι του αλκαλικού νερό πόσιμο λένε ότι μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να διατηρήσει την κατάλληλη ισορροπία του pH και την πρόληψη πολλών τύπων ασθενειών.

Οφέλη για την υγεία

Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν το πόσιμο αλκαλικό νερό για τα οφέλη για την υγεία, όπως είναι οι έμποροι των συστημάτων νερού λένε ότι προλαμβάνει την ασθένεια και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

  Το σημείο που πονάτε αποκαλύπτει το συναισθηματικό σας μπλοκάρισμα

Ισχυρίζονται επίσης ότι σταματά τις ελεύθερες ρίζες από τη διαμόρφωση, ξεπλένει τις τοξίνες από τα κύτταρα και εμποδίζει τις τοξίνες από τη συσσώρευση, παρέχει βασικά μέταλλα, προωθεί την κανονική ροή του αίματος και διατηρεί το φυσιολογικό pH του αίματος.

Αλκαλικό νερό είναι επίσης λέγεται ότι είναι καλύτερο να την ενυδάτωση του σώματος, επειδή διαπερνά τα κύτταρα πιο αποτελεσματικά.

Όξινα Επιδράσεις Διατροφή


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι υποστηρικτές λένε οτι το αλκαλικό νερό μπορεί να βελτιώσει την υγεία, διότι όταν οι άνθρωποι τρώνε σε μια όξινη διατροφή και να πίνουν νερό που δεν είναι αλκαλικό, το σώμα πρέπει να ισορροπήσει το pH του αίματος με αύξηση σε σημαντικά μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το κάλιο, το ασβέστιο και από τους ιστούς, τα οστά και τα δόντια.

Αυτό συμβάλλει στην οστική απώλεια, στην φθορά των δοντιών, και την κυτταρική γήρανση. Οι άνθρωποι με συστήματα που είναι δεν ειναι όξινα, μπορεί να έχει πολλά συμπτώματα και διαταραχές συμπεριλαμβανομένων των μυών και πόνο στις αρθρώσεις, κόπωση, πονοκεφάλους, δυσπεψία, υπερβολική βλεννογόνων και ξηρό δέρμα και τα μαλλιά.

Οι υποστηρικτές λένε υψηλής αλκαλικής δίαιτες είναι πρόληψη, θεραπεία εκφυλιστικών ασθενειών, όπως η αρθρίτιδα, ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και νεφρικές διαταραχές.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *