Τα ”κρυφά”, καλά χαρακτηριστικά των ζωδίων που δεν πρόκειται να σου πουν ποτέ

Τα ”κρυφά”, καλά χαρακτηριστικά των ζωδίων

Τα ”κρυφά”, καλά χαρακτηριστικά των ζωδίων που δεν πρόκειται να σου πουν ποτέ

 

Εσύ ξέρεις ποια είναι τα κρυμμένα καλά χαρακτηριστικά των ζωδίων που δεν πρόκειται να μάθεις αλλά ούτε και να σου πουν ποτέ;

 

Κριός

Ο αγαπημένος Κριός δεν θα δείξει ποτέ το πόσο νοιάζεται για τους ανθρώπους που αγαπάει. Θα το παίζει συνέχεια σκληρός και αδυσώπητος αλλά καταβάθος μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσεις και αν συμβεί κάτι θα τρέξει να βοηθήσει.

 

Ταύρος

Ένας Ταύρος μπορεί να γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Δίνει τις καλύτερες συμβουλές και θα κάτσει μαζί σου άπειρες ώρες για να σου λύσει τα ψυχολογικά. Είσαι τυχερός αν έχεις έναν Ταύρο στη ζωή σου.

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δεν ξεχνάει ποτέ σημαντικές ημερομηνίες για εκείνον. Θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα σου πει Χρόνια Πολλά και φυσικά θα σου κάνει το καλύτερο δώρο ότι και να είσαι στη καρδιά του.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν θα σε ξεχάσει ποτέ αν σημάδεψες τη ζωή του. Δεν κρατάει κακίες και θέλει να είσαι πάντα καλά όπου κι αν είσαι. Ακόμα και αν έχετε χαθεί εδώ και χρόνια πάντα θα έχεις μία θέση μέσα στη καρδιά του.

 

Λέων

Ο Λέων είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και ας θέλει να δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Αγαπάει βαθιά και του αρέσει να προσέχει τους ανθρώπους που έχει δίπλα του. Ακόμα και αν κάποιες φορές φαίνεται σκυθρωπός, δεν θέλει να σε στεναχωρήσει με αυτά που νιώθει. Θέλει τους πάντες χαρούμενους.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι από τα ζώδια που είναι οι καλύτεροι και οι πιο πιστοί φίλοι. Είναι ειλικρινείς και προσπαθούν να μην δένονται εύκολα αλλά δεν τα καταφέρνουν μιας και όταν αγαπήσουν κάποιον, τους βγαίνει στην επιφάνεια το ”μητρικό” τους ένστικτο και γίνονται υπερπροστατευτικοί μαζί σου. Είναι σαν αυτή την αυστηρή μαμά που όλοι μας αγαπάμε να μισούμε.

  Αυτό το ζώδιο είναι το πεπρωμένο σου

 

Ζυγός

Ο Ζυγός σιχαίνεται τις ψευτοαγάπες και τις ψευτοφιλίες. Αν δεν σε συμπαθήσει, θα στο δείξει με τη πρώτη ευκαιρία και είναι απόλυτα ειλικρινής σε αυτό. Αν είσαι από τους λίγους ανθρώπους που έχει επιλέξει να υπάρχουν στη ζωή του, τότε είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι κύριος στις υποχρεώσεις του και ας φαίνεται ανέμελος άνθρωπος. Είναι σοβαρός και θέλει να είναι όλα στην εντέλεια. Ωστόσο, δεν αγχώνεται γιατί ξέρει ότι θα τα κάνει όλα τέλεια. Ένα από τα καλά χαρακτηριστικά των ζωδίων .

 

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν θα δείξει ποτέ και σε κανέναν το τι μπορεί να κάνει για τους ανθρώπους που αγαπάει. Μπορεί να φαίνεται ψυχρός και απόμακρος αλλά ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι. Αν χρειαστείς ποτέ έναν φίλο που θα σε αγαπάει γι’αυτό που είσαι πραγματικά, διάλεξε έναν Τοξότη.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν δείχνει εύκολα τον πραγματικό του εαυτό αλλά αν είσαι από τους ανθρώπους που θα σε εμπιστευτεί, θα δεις έναν άνθρωπο μέσα στη ζωντάνια και το χιούμορ. Αν είναι φίλος σου, θα περνάς πάντα υπέροχα μαζί του σε κάθε έξοδο σας και θα είναι για πάντα δίπλα σου σε ότι κι αν τον χρειαστείς.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μένει για πάντα παιδί, δεν μεγαλώνει ποτέ και ας προσπαθεί να δείξει ότι σοβάρεψε. Μην σε ξεγελάει το σοβαρό του προσωπείο. Όταν είναι μόνος του στο σπίτι, τρώει γαριδάκια ενώ βλέπει ταινίες της Disney.

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς τρελαίνεται για βόλτες και ταξίδια και ας νομίζεις ότι είναι ”μούχλας”. Αν βγείτε έξω με καλούς φίλους θα είναι η ψυχή της παρέας. Είναι ο φίλος που έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο ή θέλει να το κάνει. Μάντεψε όμως…δεν θα το μάθεις ποτέ.

  Τι λέει το στυλ σου για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου;

 

Τα ”κρυφά”, καλά χαρακτηριστικά των ζωδίων που δεν πρόκειται να σου πουν ποτέ

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *