Αυτά τα δύο είδη τσαγιού λιώνουν το λίπος

Αυτά τα δύο είδη τσαγιού λιώνουν το λίπος – ποιά είναι ;

Αυτά τα δύο είδη τσαγιού λιώνουν το λίπος

 

Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό στο τσάι που μας κάνει να μην μπορούμε να του αντισταθούμε: Η ζεστασιά που μας προσφέρει, το μεθυστικό άρωμα, η εκλεκτή του γεύση ή το ότι μάς βοηθά να κάψουμε λίπος;

 

Ναι καλά διάβασες, βοηθά με το αδυνάτισμα και πιο συγκεκριμένα με την απώλεια λίπους. Και μην νομίζεις ότι μιλάμε για κάποιο τσάι αποτοξίνωσης, σαν και αυτά που ορκίζονται οι Καρντάσιανς.

Αντιθέτως, αναφερόμαστε σε δύο πολύ απλά, φυσικά είδη τσαγιού, που πολύ πιθανό να έχεις ήδη στην κουζίνα σου.

 

δύο είδη τσαγιού λιώνουν το λίπος

 

Αυτά τα δύο είδη τσαγιού λιώνουν το λίπος

Λευκό τσάι

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nutrition and Metabolism, το λευκό τσάι εμποδίζει τη δημιουργία νέων λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα ενισχύει τη λιπόλυση, τη διαδικασία εκείνη κατά την οποία δηλαδή το σώμα διαλύει τα αποθηκευμένα λίπη.

Το τσάι μάλιστα αυτό είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε κατεχίνες, ένα είδος αντιοξειδωτικών που βοηθά στην απελευθέρωση των λιπών από τα κύτταρα και ενισχύει την ικανότητα του συκωτιού να μετατρέπει λίπος σε ενέργεια. Τέλειο;

 

Κόκκινο τσάι

Κόκκινο τσάι

Το τσάι αυτό προέρχεται από το φυτό Rooibos και εκτός από ιδιαίτερα γλυκιά γεύση, έχει και θαυματουργές λιποδιαλυτικές ιδιότητες. Σύμφωνα με Νοτιοαφρικανούς επιστήμονες, οι πολυφαινόλες και τα φλαβονοειδή που βρίσκονται στο φυτό αναστέλλουν τη λιπογένεση – τον σχηματισμό νέων λιπωδών κυττάρων – έως και 22%.

Οι χημικές αυτές ουσίες συμβάλλουν επίσης και στην ενίσχυση του μεταβολισμού του λίπους. Θεωρείται μάλιστα το ιδανικό τσάι για την καύση του επίμονου λίπους από την περιοχή της κοιλιάς.

  Πιες Αυτά Τα 4 Τσάγια Και Κάψε Το Λίπος Της Κοιλιάς Άμεσα

 

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς έχουμε ήδη βάλει νερό στο βραστήρα…

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση