Τρυφερή αγκαλιά: Γιατί την επιθυμούν όλες οι γυναίκες;

Τρυφερή αγκαλιά

Τρυφερή αγκαλιά: Γιατί την επιθυμούν όλες οι γυναίκες;

Ο συγγραφέας David Tumarinson περιγράφει με τον πιο όμορφο τρόπο τι συμβαίνει κατά την διάρκεια μιας ρομαντική αγκαλιάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Όταν ένας άντρας πλησιάζει σιωπηλά για να προσεγγίσει και να αγκαλιάσει μια γυναίκα από πίσω, είναι σαν να κλείνει ένα κύκλο. Είναι ο κύκλος της τρυφερότητας, της οικειότητας και της φροντίδας.

Τοποθετεί την γυναίκα ακριβώς στο κέντρο του εpωτικού του ενδιαφέροντος.

Εκείνη την στιγμή τοποθετεί άθελά του την γυναίκα στο κέντρο του κόσμου του. Ο άντρας αγκαλιάζει την γυναίκα σιωπηλά. Η γυναίκα παραμένει σιωπηλή.

Αισθάνεται την αγάπη του και το ενδιαφέρον του να πηγάζει από τα ζεστά και προστατευτικά του χέρια.

Όταν ένας άντρας αγκαλιάζει μια γυναίκα, εκείνη αισθάνεται, ότι έχει φτερά και μπορεί να πετάξει. Αυτός ο κύκλος της αγάπης είναι οικείος και ήρεμος.

Αυτή η σιωπηλή τρυφερότητα κάνει την γυναίκα να λιώνει, όπως η ζάχαρη μέσα σε ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι.

Ποια είναι τώρα; Πως αισθάνεται αυτήν την στιγμή;

Είναι μια γυναίκα ή ένα κορίτσι; Αισθάνεται, ότι την αγαπούν; Μήπως αυτή η σιωπηλή τρυφερότητα, που καλύπτει τους ώμους της γυναίκας, είναι ικανή να κρύψει τις σκέψεις της από τον άντρα ή μήπως τίποτα δεν μπορεί να μείνει στον κύκλο της αγάπης;

Στο κάτω κάτω την κρατάει, προστατεύοντάς την από τον έξω κόσμο, που είναι κρύος και μοναχικός. Μέσα στην αγκαλιά του, όμως, υπάρχει ζεστασιά και άνεση. Τα χέρια του είναι η προστασία και η ηρεμία της.

Η αγκαλιά είναι ό,τι αναζητά κάθε γυναίκα, ακόμα και εν αγνοία της. Είναι αυτό που περιμένει και αυτό για το οποίο ελπίζει.”

  🌲 Να έχετε ένα όμορφο βράδυ . 🎋🎈με γαλήνη και ωραίες στιγμές ..!!!!🌲🎋


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Να αγκαλιάζετε πιο συχνά τις γυναίκες σας. Να της δείχνετε, ότι είναι το κέντρο του κόσμου σας. Να της δείχνετε την τρυφερή και αισθησιακή πλευρά της αγάπης σας γι’ αυτήν. Αυτό ακριβώς είναι που ποθεί, όσο και εσείς.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *