12 πράγματα που δεν ξέρατε για τους παρεξηγημένους Παρθένους και θα αλλάξουν την γνώμη σας για αυτούς

12 πράγματα που δεν ξέρατε για τους παρεξηγημένους Παρθένους και θα αλλάξουν την γνώμη σας για αυτούς

12 πράγματα που δεν ξέρατε για τους παρεξηγημένους Παρθένους

 

12 πληροφορίες που δεν ξέρατε για τους Παρθένους

Οι Παρθένοι είναι από τα πιο παρεξηγημένα και αμφιλεγόμενα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Και επειδή σίγουρα ξέρετε αρκετούς  είπαμε να σας… ανοίξουμε τα μάτια και να σας αφήσουμε να μπείτε να άδυτα της ψυχής τους.

Όταν σας γνώρισε, ήταν καχύποπτος απέναντί σας. Μην το παίρνετε προσωπικά, ένας Παρθένος που σέβεται τον εαυτό του είναι έτσι με όλους. Πριν εμπιστευτεί κάποιον, πρέπει να βεβαιωθεί ότι πληρεί κάποιες βασικές γι’ αυτόν προϋποθέσεις.

Αν καμιά φορά επιχειρήσει να πει ψέματα, θα το καταλάβετε. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περαιτέρω. Οι Παρθένοι δεν το «έχουν» καθόλου με τα ψέματα, γι’ αυτό και τα αποφεύγουν.

Στη σπάνια περίπτωση που θα το επιχειρήσουν, θα το «μυριστείτε» από τον τόνο της φωνής τους που ξαφνικά αλλάζει και το βλέμμα τους, που στρέφεται αλλού.

Πολλές φορές εύχεται να ήταν πιο… χαλαρός. Δηλαδή να μην σκέφτονται την κάθε τους λέξη ή κίνηση, να αναλύουν τα πάντα, να προσπαθούν να προβλέψουν το οτιδήποτε κ.ο.κ. Η αλήθεια είναι πως κουράζονται ακόμα και οι ίδιοι γι’ αυτό συχνά ζηλεύουν την ανεμελιά του Υδροχόου και την χαλαρότητα του Ζυγού.

 

12 πράγματα που δεν ξέρατε για τους παρεξηγημένους Παρθένους και θα αλλάξουν την γνώμη σας για αυτούς

Ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του;

Ότι είναι υπερβολικά ειλικρινής. Τόσο ειλικρινής που κάποιοι θα παρεξηγήσουν τον αιχμηρό τρόπο του να κάνει κριτική ή να πει την άποψή του. Εμείς πάντως είμαστε μαζί του, γιατί δεν μας αρέσει να μας χαϊδεύουν τ’ αυτιά.

  Αυτή είναι η πιο τυχερή ημέρα για κάθε ζώδιο!

Είναι ευαίσθητος, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Κι όμως, ο φαινομενικά «απρόσωπος» Παρθένος παίρνει κατάκαρδα κάθε παρεξήγηση ή καβγά στον οποίο θα εμπλακεί. Στην αρχή δεν θα φανεί αλλά ο τρόπος που θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση στη συνέχεια, θα τον προδώσει.

Δεν αντέχει τους ανθρώπους που θέλουν να «δειχτούν» και που υποκρίνονται. Θέλει τα άτομα που τον περιβάλλουν να είναι αυθεντικά, χαμηλών τόνων και ειλικρινή. Οι άνθρωποι που έχουν την τάση να «δείχνονται», δεν έχουν καμία θέση στον κύκλο του.

Είναι τρομερά διασκεδαστικός με την κατάλληλη παρέα. Δηλαδή με τους φίλους που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα και να νιώθει ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του. Το αυστηρό προσωπείο του χάνεται και υπάρχουν φορές που δεν τον αναγνωρίζεις!

Οι φίλοι του είναι λίγοι και καλοί. Ο Παρθένος από τη φύση του δεν είναι και το πιο κοινωνικό ζώδιο ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ επιλεκτικός στις φιλίες του. Αν ανήκετε στον στενό του κύκλο, σημαίνει πως σας έχει ξεχωρίσει- και δεν εύκολο, επομένως μπορείτε να το πάρετε πάνω σας.

Θα κάνουν τα πάντα για τα άτομα που αγαπούν. Όχι απλά θα θυσιαστούν για τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή τους αλλά δεν θα το κάνουν και… βούκινο. Εν μέρει γιατί το θεωρούν υποχρέωσή τους, εν μέρει γιατί μπορεί ακόμα και να ντρέπονται να το παραδεχτούν. Γι’ αυτό αν έχετε έναν Παρθένο στη ζωή σας, να ξέρετε ότι είστε τυχεροί.

Δεν θα κάνουν εύκολα σχέση, αλλά όταν ερωτευτούν… θα κάνουν μόνο σχέση. Δεν τους αρέσει οτιδήποτε εφήμερο γιατί είναι λάτρεις της σταθερότητας κι αυτό μπορεί να τους το προσφέρει μόνο ένας σύντροφος.

  Ιχθύς 7 Λόγοι που είναι Δύσκολο να τον Καταλάβεις

 

Με ποια ζώδια ταιριάζει:

θα «δέσει» με τον Ζυγό ή Ταύρο με τα οποία θα μπορέσουν να βρουν τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Κρυφή τους διασκέδαση: τα ψώνια. Ο Παρθένος είναι αρκετά υλιστής και προσέχει πολύ την εμφάνισή του. Αυτός ο συνδυασμός σημαίνει ένα πράγμα:

πως όταν ο Παρθένος έχει όρεξη για ψώνια, θα «ξεσηκώσει» όλα τα μαγαζιά. Βέβαια μετά θα ‘χει τύψεις για τα χρήματα που ξόδεψε, αλλά θα έχει πάντα δίπλα του ένα Ζυγό ή Ταύρο για να τον παρηγορήσει…

 

viralman.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *