Γεννήθηκαν με κολλημένες τις καρδιές τους και σήμερα είναι 2 πανέμορφες έφηβες που γιορτάζουν 10 χρόνια διαχωρισμού

Γεννήθηκαν με κολλημένες τις καρδιές τους

Όταν βλέπετε για πρώτη φορά τις δίδυμες αδελφές Abby και Isabelle Carlson, πιθανόν δεν θα σκεφτόσασταν ότι έχουν κάτι ασυνήθιστο. 

Μοιάζουν ολόιδιες, αλλά οι αδελφές μοιάζουν με εντελώς φυσιολογικά 10χρονα κορίτσια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όμως αυτές οι αδελφές σχεδόν έχασαν τη ζωή τους στην αρχή της ζωής τους.
Η Abby και η Isabelle γεννήθηκαν σιαμαίες, με την καρδιά της Isabelle περισσότερο μέσα στο στήθος της Abby, και σχεδόν όλα τα όργανα τους μπλεγμένα στα δύο σώματα τους.

Και μόλις πριν από δέκα χρόνια, οι γιατροί στην κλινική Mayo εκπαιδεύτηκαν για να κάνουν μια εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση: ετοιμάζονταν να διαχωρίσουν τα δύο σιαμαία δίδυμα.

Αν και οι ιατρικές ομάδες διαβεβαίωσαν τους γονείς των κοριτσιών ότι είχαν την κατάσταση υπό έλεγχο, όλοι οι εμπλεκόμενοι γνώριζαν τους πιθανούς κινδύνους. Ο παιδοχειρουργός, ο Δρ Christopher Moir, προετοίμασε καλά το προσωπικό του για τη διαδικασία και όλοι ήταν έτοιμοι να σώσουν αυτά τα δύο μικρά κορίτσια.

“Έχετε την ομάδα της καρδιάς, την ομάδα του παγκρέατος, την ομάδα του ήπατος, τις ομάδες πλαστικής χειρουργικής … και στη συνέχεια διπλασιάστε τις, επειδή υπάρχουν δύο ασθενείς”, δήλωσε ο Δρ Moir στο CBS το 2006.

Στις 12 Μαΐου 2006, αυτοί οι 17 χειρουργοί πέρασαν 12 ώρες σε χειρουργείο διαχωρισμού της Abby και της Isabelle. Μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, τα κορίτσια ήταν σε θέση να επιστρέψουν στο σπίτι τους στη Βόρεια Ντακότα ως ξεχωριστά πλέον άτομα.

Τώρα, δέκα χρόνια αργότερα, η οικογένεια Carlson ήταν αρκετά τυχερή για να δει τα δύο παιδιά της να μεγαλώνουν. Τα παρακολουθούσαν να περπατούν μόνα τους, να κάνουν γυμναστική, να μεγαλώνουν και να αλλάζουν μέγεθος ρούχων και να έχουν μια αισιόδοξη δίψα για τη ζωή.

Γεννήθηκαν με κολλημένες τις καρδιές τους και σήμερα είναι 2 πανέμορφες έφηβες που γιορτάζουν 10 χρόνια διαχωρισμού

Τα κορίτσια είναι χαρούμενα, εξαιρετικά μορφωμένα, σωματικά υγιή – και αρκετά ανταγωνιστικά! Καμία από τις δίδυμες δεν θέλει να τις μπερδεύουν η μία για την άλλη και έχουν έναν συνεχή ανταγωνισμό μεταξύ τους που μόνο τα αδέλφια θα καταλάβουν πραγματικά.

  Έγκυος γυναίκα ήθελε να δώσει το μωράκι της για υιοθεσία μέχρι που γέννησε και το πήρε αγκαλιά


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ένας από τους δασκάλους των κοριτσιών διαβεβαίωσε το CBS ότι «υπάρχει ένας λόγος» που τα δίδυμα διαχωρίστηκαν, που μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι πηγάζει από την ανάγκη τους να ξεπεράσουν η μία την άλλη!

Ωστόσο, παρά την επιμονή τους ότι είναι μοναδικές, τα κορίτσια εξακολουθούν να έχουν ένα πολύ στενό δεσμό. Παραδέχονται στο CBS ότι έχουν την τάση να πιάνονται χέρι-χέρι όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, όπως στο τοπικό εμπορικό κέντρο.

Η Abby και η Isabelle γεννήθηκαν σιαμαίες

«Είναι παράξενο», τα κορίτσια γελάνε, τραβώντας αδέξια η μία την άλλη.

Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου “παράξενο”! Όπως το βλέπουν οι γονείς, αυτή η ενστικτώδης κίνηση πηγάζει από τον καιρό που ήταν ενωμένες. Τα δύο χέρια που τείνουν να κρατάνε είναι τα δύο που ήταν ενωμένα κατά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους.

Τα κορίτσια θα μεγαλώσουν και θα γίνουν έξυπνες και ανεξάρτητες νεαρές γυναίκες – χωρίς αμφιβολία πάντοτε θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους και θα προσπαθούν να σταθούν μόνες τους – αλλά θα έχουν πάντα μια βαθιά ιδιαίτερη σχέση, που θα μοιράζονται μεταξύ τους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *