Ποιος είναι ο πιο κρυφός φόβος κάθε ζωδίου!

Ποιος είναι ο πιο κρυφός φόβος κάθε ζωδίου!

Ο πιο κρυφός φόβος κάθε ζωδίου

Το ζώδιο σου μπορεί να πει πολλά για τον χαρακτήρα σου.

Από το περιβάλλον στο οποίο είσαι πιο δημιουργικός, ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα, ποια είναι τα κατάλληλα εσώρουχα για σένα. Μπορεί επίσης να σου υποδείξει και ποιες είναι οι αδυναμίες σου.

 

Στο σημερινό άρθρο θα συναντήσεις  τον πιο κρυφό φόβο του κάθε ζωδίου. Τι είναι αυτό που σε κάνει να τρέμεις περισσότερο στη σκέψη! Είσαι έτοιμη να δεις αν ισχύει και για σένα; Στην περίπτωση που ισχύει είσαι έτοιμη να τον αντιμετωπίσεις;

Ζώδια και φόβοι

Ο πιο κρυφός φόβος κάθε ζωδίου

Κριός: Φόβος του να χάνεις αγαπημένα άτομα

Για τους Κριούς είτε πρόκειται για διαζύγιο, είτε πρόκειται για θάνατο, το να αποχωρίζεται άτομα που αγαπάει είναι το χειρότερο του! Οι Κριοί δεν είναι ποτέ διατεθειμένοι να αφήσουν μια μακροχρόνια σχέση χωρίς μάχη και για αυτό άλλωστε από τα πιο θετικά τους χαρακτηριστικά είναι η φροντίδα και η έκφραση της αγάπης του όσο πιο έντονα γίνεται.

 

Ταύρος: Φόβος του χάους

Αυτό που χαρακτηρίζει τους Ταύρους είναι ότι είναι από τους πιο σταθερούς ανθρώπους του ζωδιακού. Τους αρέσει η σταθερότητα και η σιγουριά και προτιμούν να ζουν σε ένα κόσμο εξίσου σταθερό, όπου οι προσδοκίες τους είναι ρεαλιστικές. Τι συμβαίνει όταν κάτι βγαίνει εκτός σεναρίου; Το χάος και ύστερα έπεται ο πανικός.

 

Δίδυμοι: Φόβος της αποτυχίας

Για τους τελειομανείς Διδύμους, η λέξη αποτυχία δεν βρίσκεται πουθενά στο λεξιλόγιο τους. Ίσως αυτό το αίσθημα να κάνει τους Διδύμους εργατικούς και και συγκεντρωμένους όταν καταπιάνονται με κάτι, όμως σε περίπτωση αποτυχίας τότε τα πράγματα ζορίζουν. Η αυτοτιμωρία και το πελάγωμα είναι μερικές από τις συνέπειες. Για αυτό κορίτσια μου, όσο μπορείτε ήρεμα και χαλαρά.

  Για ποιο λόγο ελκύουν λάθος συντρόφους τα ζώδια;

 

Καρκίνος: Φόβος του να σε αφήνουν στην απέξω

Η ευαισθησία και η θέληση να φροντίζουν τους άλλου καθιστούν τους Καρκίνους ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Είναι το ζώδιο που θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος φίλος όλων των υπόλοιπων. Δυστυχώς όμως αυτό είναι και το μεγαλύτερο ελάττωμα τους, μιας και όταν κάποιος τους απορρίψει ή τους «εγκαταλείψει», το πλήγμα είναι βαθύ και μεγάλο.

 

Λέων: Φόβος της μετριότητας

Οι Λιονταρίνες μας εργάζονται σκληρά και περισσότερο από ότι κάποιος θα τους ζητούσε. Δεν ικανοποιούνται με κάτι άλλο πέραν της τελειότητας. Θέλουν πάντα να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να υπάρχει κάποιος να της ακολουθεί πιστά. Δεν έχουν χειρότερο από το να περάσουν απαρατήρητες.

 

Παρθένος: Φόβος της συνεξάρτησης

Για τους Παρθένους η ανεξαρτησία και η τάξη είναι το οξυγόνο τους. Το να βασίζονται σε κάποιον άλλο για το οτιδήποτε τους κάνει να νιώθεις αστάθεια και να ανησυχία. Ειδικά αν βρίσκονται σε μια σχέση όπου το άλλο άτομο είναι τελείως ανοργάνωτο, μπορεί να γίνει για τους Παρθένους ο χειρότερος τους εφιάλτης!

 

Ζυγός: Φόβος του να προκαλέσουν πόνο

Οι Ζυγοί έχουν τόσο έντονο το συναίσθημα της αγάπης και της συναίσθησης που η σκέψη και μόνο να πληγώσουν κάποιον, τους κάνεις να τρέμουν από φόβο. Φυσικά και ο Ζυγός είναι το τελευταίο άτομο που θα προκαλούσε πόνο σε κάποιον άλλον, παρόλα αυτά αν ζητήσεις από ένα Ζυγό να σκεφτεί να πληγώσει κάποιον, του προκαλείται ψυχοσωματικός πόνος.

 

Σκορπιός: Φόβος της οικειότητας

Σκορπίνες μου από ότι φαίνεται κανείς και τίποτα δε μπορεί να σας πληγώσει. Στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει γιατί έχετε μια μοναδική ικανότητα να σηκώνετε τοίχους και να αποστασιοποιήστε από τους άλλους. Ο φόβος της οικειότητας προκύπτει από τον φόβο του να ανοιχτείς σε κάποιον, ο οποίος μπορεί μελλοντικά να σε πληγώσει.

  Εκπέμπει ΣΟΣ η Άση Μπήλιου. Κίνδυνος για αυτό το ζώδιο μέσα στο Σεπτέμβριο

 

Τοξότες: Φόβος να χάσει την ανεξαρτησία του

Αν κάτι προδίδει έναν Τοξότη είναι η ανεξαρτησία και το πόσο αυθόρμητος είναι. Για αυτό το λόγο αν κάποιος προσπαθήσει να τον περιορίσει και να τον «δεσμεύσει» κάπου είναι ο μεγαλύτερος του φόβος. Ο χειρότερος εφιάλτης για έναν Τοξότη είναι ένα υπερβολικά αυταρχικό αφεντικό ή ένα σύντροφος που δεν τον αφήνει να πάρει ανάσα. Για τους Τοξότες ισχύει το » μια φορά ελεύθερη ψυχή, πάντα ελεύθερη ψυχή».

 

Αιγόκερως: Φόβος δημοσίου εξευτελισμού

Οι Αιγόκεροι δουλεύουν σκληρά για να υλοποιήσουν τους στόχους τους και θέλουν να λάβουν την αποδοχή και εκτίμηση από τους άλλους όταν επιτύχουν. Την πρωτιά στους φόβους τους παίρνει όταν παρουσιάσουν το υλικό από τη δουλειά για την οποία έριξαν όλο τους τον ιδρώτα και τελικά δεν αρέσει σε κανέναν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πλήγμα για τον εγωισμό ενός Αιγόκερου.

 

Υδροχόος: Φόβος της Αδυναμίας

Οι Υδροχόοι περηφανεύονται για το γεγονός ότι μπορούν να μείνουν ψύχραιμοι σε δύσκολες καταστάσεις και ότι μπορείς να στηριχτείς πάνω τους. Έχουν την τάση να θέλουν να προστατεύουν τους άλλους και να δείχνουν δυνατοί. Ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι να δείξουν σημάδια αδυναμίας και κουράγιου σε απαιτητικές καταστάσεις. Έχουν, κοινώς το πιο θανάσιμο από τα 7 αμαρτήματα, αυτό της περηφάνιας.

 

Ιχθείς: Φόβος της εγκατάλειψης

Οι περισσότεροι Ιχθείς λατρεύουν το να επικοινωνούν με τους άλλους και μετράνε πολύ τη σχέση τους με τον σύντροφο τους. Για αυτό το λόγο η σκέψη και μόνο να τους εγκαταλείψει ο άλλος, κάνει ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς του ζωδίου αυτού να λυγίσουν.

  Η ψευδαίσθηση του φόβου

 

ediva.gr

Αφήστε μια απάντηση