Επιλέξτε Ένα Από Αυτά Τα Σύμβολα & Θα Σας Αποκαλύψουμε Τον Μεγαλύτερο Φόβο Σας

Σύμβολα

Επιλέξτε Ένα Από Αυτά Τα Σύμβολα & Θα Σας Αποκαλύψουμε Τον Μεγαλύτερο Φόβο Σας

Όλοι έχουμε παρόμοιους φόβους, αλλά ορισμένοι από αυτούς διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μας.
Παρόλο που ίσως έχετε μια ιδέα ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας, οι σαμάνοι πιστεύουν ότι τα σύμβολα έχουν τη δύναμη να αποκαλύψουν τι σκέφτεται το υποσυνείδητό σας.
Εξετάζοντας την παραπάνω εικόνα, ποιό είναι το σύμβολο που ξεχωρίσατε; Ήταν το μάτι στο πάνω αριστερό άκρο; Ο τροχός στο πάνω δεξιά μέρος; Το λουλούδι λωτού στο κάτω μέρος αριστερά; Ή τα κλαδιά δέντρων στο κάτω μέρος δεξιά;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και στη συνέχεια μάθετε τον μεγαλύτερο φόβο σας και πώς να τον αντιμετωπίσετε.
Το Μάτι
Ο τρόπος που οι άλλοι σας βλέπουν, επηρεάζει τον τρόπο ζωής σας. Παρόλο που έχετε την ικανότητα να συνδέεστε εύκολα με τους ανθρώπους, ανησυχείτε συνεχώς για το πώς σας κρίνουν και σας αντιλαμβάνονται. Φοβάστε τους ανθρώπους που αμφισβητούν αυτά που κάνετε στη ζωή σας, κάτι που σας αποτρέπει να εκμεταλλεύεστε στο μέγιστο τις δυνατότητές σας.
Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δουλέψετε την αυτοπεποίθησή σας. Ως μέλη της κοινωνίας, είναι εύκολο να ανησυχούμε για την εμφάνισή σας, αλλά πρέπει να παραμένουμε αληθινοί στον εαυτό μας.
Ο Τροχός
Φοβάστε να παραμείνετε στάσιμοι. Ζωή δεν σημαίνει να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να ακολουθήσετε μια τέτοια ζωή. Θέλετε κάθε μέρα να αισθάνεστε σαν να είστε σε διακοπές, χωρίς να πρέπει να εργάζεστε εξοντωτικά για να κάνετε ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων.
Εάν αισθάνεστε κατ’αυτόν τον τρόπο, ήρθε η ώρα να αποσαφηνίσετε κάποια πράγματα. Τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο στη ζωή; Τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους; Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και προχωρήστε ανάλογα.

  Τεστ: Κοιμάστε σαν δελφίνι, σαν λιοντάρι, σαν αρκούδα ή σαν λύκος;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το Λουλούδι
Ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι η αποτυχία. Η αποτυχία του αγνώστου. Η αποτυχία να μην μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.
Όσο κι αν το μισείτε, ο φόβος της αποτυχίας σας κρατά πίσω. Αλλά μην ξεχνάτε, το ρίσκο που παίρνουμε στη ζωή αξίζει τον κόπο… Μια πόρτα θα οδηγήσει σε μια άλλη και πριν το καταλάβετε, η ζωή σας θα είναι ακόμα καλύτερη από ό, τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.
Το Δέντρο
Εάν η πρώτη σας επιλογή ήταν τα κλαδιά ενός δέντρου, φοβάστε να γεράσετε. Για εσάς, τα γηρατειά είναι απλά μια άλλη λέξη για τον θάνατο. Δεν είναι ότι θέλετε να ζήσετε για πάντα, αλλά ότι θέλετε να μείνετε νέοι. Εύχεστε όλοι οι αγαπημένοι σας να είναι πάντα μαζί σας και να μην γεράσουν ποτέ.
Η καρδιά σας είναι μεγάλη και αυτό είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε ρεαλιστές. Ο χρόνος κινείται προς τα εμπρός, είτε σας αρέσει είτε όχι. Να αγαπάτε κάθε στιγμή της ζωής σας και σας υπόσχομαι ότι η ηλικία των 80 δεν θα είναι τόσο άσχημη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *