Αυτά τα ζώδια είναι καταδικασμένα να μείνουν «μπακούρια» για μια ζωή

Αυτά τα ζώδια είναι καταδικασμένα να μείνουν «μπακούρια» για μια ζωή

ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ

Μερικά ζώδια είναι καταδικασμένα να μείνουν μόνα για μια ολόκληρη ζωή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κι αυτό όχι γιατί είναι ορκισμένοι εργένηδες, αλλά γιατί προκειμένου να κάνουν μία σοβαρή σχέση, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος για… να τους αντέξει. Τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού, λοιπόν, δεν τα πάνε και τόσο καλά με τις ερωτικές σχέσεις, χωρίς ωστόσο να φοβούνται να δεσμευτούν.

Αυτά τα ζώδια θα μείνουν μπακούρια μια ζωή

Παρθένος: 

Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει κάποιος να μείνει δίπλα του, όταν αρχίσει να «εκτοξεύει» προς πάσα κατεύθυνση τα πρώτα επικριτικά σχόλια. Μπορεί να αγαπά τη συντροφικότητα, ωστόσο πολλές πτυχές του θα τον κρατήσουν μακριά από τον έρωτα της ζωής του.

Παρά το γεγονός, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη δέσμευση, πολλές φορές μπορεί να γίνει τόσο ιδιόρρυθμος και υποχόνδριος, που κάνει όσους βρίσκονται στη ζωή του να… ψάχνουν την έξοδο κινδύνου!

Τοξότης: 

Το «ελεύθερο πνεύμα» του ζωδιακού δεν τα πάει και τόσο καλά με τη δέσμευση. Απεχθάνεται τον έλεγχο που μπορεί να του κάνει πολλές φορές ο σύντροφός του και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να δώσει αναφορά για ό,τι κάνει.

Το μυαλό του είναι κολλημένο στην απόλαυση της στιγμής και δεν μπορεί να οραματιστεί το μέλλον του, μόνο με έναν άνθρωπο. Άλλωστε, το γεγονός ότι βαριέται πολύ εύκολα, τον κάνει να αλλάζει τις σχέσεις του σαν τα πουκάμισα.

Ιχθύς: 

Το «ψαράκι» είναι πολύ φυσικό να «ψαρώνει» πολύ στις σχέσεις του. Συνήθως δένεται από την πρώτη στιγμή και ενθουσιάζεται εύκολα, με αποτέλεσμα να την πατάει.

  Το ζώδιο που δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Και κάπου εκεί αρχίζει η κατάθλιψη και η συναισθηματική πίεση που μπορεί να ασκήσει στον σύντροφό του. Αν υπήρχαν βραβεία στις σχέσεις, τότε ο Ιχθύς θα είχε πάρει επάξια το στέμμα της «Drama Queen»!

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *