Αυτά τα δύο ζώδια είναι πιθανότερο να σου ραγίσουν την καρδιά

ζώδια είναι πιθανότερο να σου ραγίσουν την καρδιά

Αυτά τα δύο ζώδια είναι πιθανότερο να σου ραγίσουν την καρδιά

 

Όχι μόνο δεν θα διστάσουν να πουν το «αντίο», αλλά και θα το κάνουν όσο πιο επώδυνο γίνεται.

Οι σχέσεις θέλουν αμοιβαία προσπάθεια και ενώ κάποια ζευγάρια είναι πρόθυμα να την καταβάλουν για να παραμείνουν μαζί, για άλλους είναι πιο εύκολο να αποφασίσουν να χωρίσουν τους δρόμους τους από το έτερον ήμισυ, αναζητώντας νέες συγκινήσεις.

Ίσως έχει να κάνει με το ζώδιό τους, αν ανήκουν στα παρακάτω δύο μέλη του ζωδιακού κύκλου.

 

Αυτά τα δύο ζώδια είναι πιθανότερο να σου ραγίσουν την καρδιά

 

Παρθένος (23/08-22/09):

Αν ένας Παρθένος σού εκφράζει τη δυσαρέσκειά του που άργησες για ακόμα μία φορά στο ραντεβού σας ή που αφήνεις τα ρούχα σου δίπλα και όχι μέσα στον κάδο των απλύτων, καλό είναι να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις παρατηρήσεις του. Ο Παρθένος δεν μασάει τα λόγια του -είναι, αν μη τι άλλο, ευθύς- και δεν θα δυσκολευτεί να αφήσει πίσω του μια σχέση που τον δυσαρεστεί.

Αν δεν τον καλύπτεις, όχι μόνο θα σου πει εύκολα το «αντίο» αλλά και δεν θα προσπαθήσει να σου χρυσώσει το χάπι με ατάκες του τύπου «θέλω να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου». Θα σου απαριθμήσει τους λόγους που πιστεύει ότι πρέπει να χωρίσετε (τους οποίους δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει συγκεντρώσει σε κάποια γραπτή λίστα), για να είναι απόλυτα ξεκάθαρος, όσο κι αν πονάει η αλήθεια.

Ο Παρθένος δεν έχει την τάση να προσκολλάται σε σχέσεις που νιώθει ότι δεν του ταιριάζουν (πια), αλλά προχωράει μπροστά χωρίς δισταγμό.

  12+ Λόγοι που φανερώνουν πως οι Δίδυμοι είναι το πιο Παρεξηγημένο Ζώδιο

 

Ζυγός (23/09-21/10):

Η επιθυμία του να ευχαριστεί τους πάντες έχει κάποιες φορές ως αποτέλεσμα να πληγώνει βαθιά τους κοντινούς του ανθρώπους, όχι επειδή αποφασίζει να χωρίσει αλλά γιατί άργησε πάρα πολύ να το κάνει, με αποτέλεσμα, μέχρι τότε, να περάσεις εφιαλτικά δίπλα του.

Βασικά, η αγαπημένη του τακτική είναι να απομακρύνεται σιγά σιγά από μια σχέση -για παράδειγμα, αφήνοντας αναπάντητα τα μηνύματά σου, ακυρώνοντας τελευταία στιγμή τα ραντεβού σας- μέχρι να φέρει τον άλλο σε σημείο να του ζητήσει εκείνος να χωρίσουν. Μην εκπλαγείς επίσης αν, προκειμένου να αποφύγει μια face-to-face αντιπαράθεση, απλά εξαφανιστεί εντελώς από τη ζωή σου.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *