Τα τέσσερα ζώδια που δεν αφήνουν σε ησυχία το ταίρι τους και στέλνουν όλη μέρα μηνύματα

Τα τέσσερα ζώδια που δεν αφήνουν σε ησυχία το ταίρι τους και στέλνουν όλη μέρα μηνύματα

 

Yπάρχουν ζευγάρια που θέλουν να είναι συνέχεια ο ένας μαζί με τον άλλον και όταν αυτό δεν είναι εφικτό ανταλλάσσουν μηνύμτα σε Messenger, What’s app και Viber ασταμάτητα. Την τάση αυτή την έχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια περισσότερο από τα άλλα. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι λίγο καιρό μαζί. Θέλουν να μιλάνε με το ταίρι τους όλη μέρα.

Τα τέσσερα ζώδια που δεν αφήνουν σε ησυχία το ταίρι τους

 

Ιχθύς:

Μπορεί να είναι σχετικά χαρούμενοι και διαισθητικοί, αλλά δεν παύουν να θέλουν την επιβεβαίσωσή τους. Επίσης αγαπούν με όλη τους την καρδιά και αυτό θέλουν να το δείχνουν συχνά στο ταίρι τους. Επίσης θέλουν πολλές φορές να μοιράζονται τις ιδέες τους, ακριβώς την ώρα που τις σκέφτονται.

 

Δίδυμος:

Οι Δίδυμοι είναι αυτό που λέμε chatterboxes και θέλουν να επικοινωνούν διαρκώς με το ταίρι τους. Είναι παρορμητικοί, όπως οι Ιχθείς και μπορούν να γράψουν ό,τι σκέφτονται. Μάλιστα τους αρέσει να είναι το επίκεντρο και η διαρκής επικοινωνία με το άτομο που τους ενδιαφέρει, είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουν.

 

Καρκίνος:

Είναι γνωστό ότι οι Καρκίνοι, είναι λίγο παραπάνω needy από τα υπόλοιπα ζώδια. Απαιτούν την άνεση και την εξοικείωση κι έτσι επικοινωνούν συχνά με τον καλό ή την καλή τους για να νιώθουν πιο κοντά μαζί τους. Μοιράζοντα φωτογραφίες του παρελθόντος, βίντεο με χαριτωμένα ζώα και το κάνουν για τη δική τους απόλαυση, Τι νακάνουμε είναι οι ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου.

 

Λέων:

Τα λιοντάρια, όπως οι Δίδυμοι θέλουν να έχουν την προσοχή όλων και φυσικά του συντρόφου τους. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα βρίσκεται στη μέση ενός meeting ή κάποιας σημαντικής δουλειάς, στέλνουν μεγάλα μηνύματα που φυσικά θέλουν να απαντηθούν. Ακόμη δεν λείπουν και οι hot selfies από το παιχνίδι.

  Μικρά μυστικά για να σε θέλει το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

Τα τέσσερα ζώδια που δεν αφήνουν σε ησυχία το ταίρι τους και στέλνουν όλη μέρα μηνύματα

Πηγή : clickmag.gr

koyzoylo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *