Τι αγαπάτε περισσότερο στις Γιορτές, με βάση το ζώδιό σας;

Τι αγαπάτε περισσότερο στις Γιορτές, με βάση το ζώδιό σας;

Τι αγαπάτε περισσότερο στις Γιορτές, με βάση το ζώδιό σας

 

Ακριβώς επειδή αγαπάτε την περίοδο των Γιορτών δεν σημαίνει ότι εκτιμάμε όλοι τα ίδια πράγματα.

Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να λατρεύουν να δίνουν δώρα, άλλοι μπορεί να προτιμούν τα στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και αν κάποιοι προτιμούν να βρίσκονται έξω, άλλοι θέλουν τη θαλπωρή του τζακιού τους. Τι είναι τελικά αυτό που έχει μεγαλύτερη απήχηση σε εσάς από την περίοδο των Γιορτών;

Διαβάστε το ζώδιό σας για να μάθετε!

 

Τι αγαπάτε περισσότερο στις Γιορτές, με βάση το ζώδιό σας

 

Κριός
Κριός: Ο λάτρης του γιορτινού πνεύματος

Ο εξωστρεφής και παθιασμένος Κριός είναι εντελώς στα νερά του, ειδικά, όταν οι άνθρωποι γύρω του νιώθουν το ίδιο ενεργητικοί και αισιόδοξοι με εκείνον.

Γι’ αυτό δεν χορταίνετε τη ζεστή, γλυκιά αίσθηση που νιώθουν οι άνθρωποι στις γιορτές. Όλοι είναι σε καλή διάθεση και έχουν περισσότερη ενέργεια από ό,τι συνήθως, και απλά δεν χορταίνετε αυτό το χαρούμενο συναίσθημα που θέλετε να το μοιράζεστε με όλους.

 

Ταύρος
Ταύρος: Ο λάτρης των γιορτινών γευμάτων

Ο Ταύρος λατρεύει να τον περιποιούνται και να του χαρίζουν δώρα, οπότε οι Γιορτές είναι η τέλεια ευκαιρία και για τα δύο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Εκείνο που περιμένει με αδημονία είναι τα γιορτινά καλέσματα για φαγητό.

Κάθε χρόνο, επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει εντελώς κατά τη διάρκεια αυτού του τεράστιου γεύματος με την οικογένεια και τους φίλους. Κι επειδή τα γιορτινά εδέσματα δεν είναι κάτι που έχετε κάθε μέρα, είναι ξεκάθαρο ότι θα απολαύσετε κάθε μπουκιά!

 

Δίδυμοι
Δίδυμοι: Ο λάτρης των δώρων

Ενώ σε όλους αρέσει να λαμβάνουν δώρα, η δυαδικότητα των Διδύμων τους επιτρέπει να ωφεληθούν λίγο περισσότερο από την ανταλλαγή επειδή τους αρέσει και να χαρίζουν δώρα.

  Ο Φόβος της Δέσμευσης και τα 12 Ζώδια

Είστε φιλικοί και κοινωνικοί και τείνετε να γνωρίζετε και να καταλαβαίνετε πραγματικά τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σας. Επομένως είστε πολύ καλοί στο να αγοράζετε δώρα που θα λατρέψουν. Το χαμόγελο στο πρόσωπό τους, όταν ανοίγουν το πακέτο και αντικρύζουν το τέλειο δώρο, είναι ένα δώρο από μόνο του για εσάς!

 

Καρκίνος
Καρκίνος: Ο λάτρης των οικογενειακών στιγμών

Ο Καρκίνος είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο που αισθάνεται καλύτερα όταν έχει αγαπημένα πρόσωπα κοντά για να μοιραστεί τα συναισθήματά του. Εεπομένως εκτιμούν πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο οι γιορτές δίνουν την ευκαιρία για να φέρουν την οικογένεια κοντά.

Μερικές φορές, σημαίνει επανένωση με αγαπημένους συγγενείς που ζουν μακριά. Άλλες φορές, σημαίνει απλώς την επανασύνδεση με την οικογένειά σας. Ο συνδυασμός του ελεύθερου χρόνου χαλάρωσης και της γιορτινής εποχής μπορεί να σημαίνει ότι θα είναι πιο εύκολο να περάσετε περισσότερο και καλύτερο χρόνο μαζί τους από ποτέ.

 

Λέων
Λέων: Ο λάτρης της λάμψης

Ο μεγαλόψυχος Λέων που αγαπά την προσοχή, λατρεύει κάθε τι φανταχτερό στην περίοδο των γιορτών. Λατρεύετε που τα Χριστούγεννα σας δίνουν τη δικαιολογία να φοράτε λαμπερά ρούχα και γκλίτερ όπου κι αν πάτε.

Όχι μόνο προτιμάτε να ξεχωρίζετε μέσα σε ένα πλήθος, αλλά το πολυτελές στιλ αναδεικνύει επίσης την αυτοπεποίθησή σας. Απολαύστε αυτή τη λαμπερή εποχή, και μπείτε με αυτό το αίσθημα σιγουριάς και στο νέο έτος.

 

Παρθένος
Παρθένος: Ο λάτρης της γιορτινής διακόσμησης

Ο Παρθένος έχει έντονο αίσθημα της ισορροπίας και εκλεπτυσμένη αισθητική. Λατρεύει τη θέα ενός όμορφα διακοσμημένου σπιτιού, ενός άψογου χριστουγεννιάτικου δέντρου ή οποιοδήποτε ωραίο διακοσμητικό.

Κάθε φορά που βλέπετε ένα μεγαλοπρεπές σπίτι φωτισμένο με τα τέλεια λαμπάκια, φέρνει καθαρή χαρά και αγαλλίαση στην καρδιά σας. Και αφού ξέρετε ότι το λευκό χιόνι, τα έλατα και τα φώτα που αναβοσβήνουν δεν θα μείνουν για πολύ, τα εκτιμάτε ακόμη περισσότερο.

  Αυτά είναι τα πιο εγωιστικά ζώδια

 

Τι αγαπάτε περισσότερο στις Γιορτές, με βάση το ζώδιό σας

 

Ζυγός
Ζυγός: Ο λάτρης της χριστουγεννιάτικης μουσικής

Ο φιλικός και φιλήσυχος Ζυγός λατρεύει τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και τα κάλαντα. Είστε ο τύπος που αρχίζει να ακούει χριστουγεννιάτικη μουσική από… την 1η Νοεμβρίου, ανυπομονώντας όλοι οι άλλοι να συμμετάσχουν στη βαθιά λατρεία σας για την εποχή.

Δεν χάνετε ευκαιρία να πάτε σε χώρους που ξέρετε ότι θα αναπαράγουν εποχιακές μελωδίες και έχετε μια εορταστική λίστα αναπαραγωγής Spotify έτοιμη για κάθε περίσταση. Ακόμη κι αν δουλεύετε τις ημέρες των Γιορτών, τίποτε δεν θα μπορέσει να διώξει την αγάπη σας για τη μουσική γεμάτη γιορτινό πνεύμα.

 

Σκορπιός
Σκορπιός: Ο λάτρης της θαλπωρής στο τζάκι

Στον Σκορπιό δεν αρέσει να το παραδέχεται, αλλά λατρεύει κρυφά την περίοδο των γιορτών. Όσον αφορά του τι προτιμά; Συνήθως θέλει να μένει στο σπίτι με άνεση και θαλπωρή.

Λίγα πράγματα σας φέρνουν περισσότερη ευτυχία από το να φορέσετε κάτι χουχουλιάρικο, να πιείτε κάτι ζεστό και να μείνετε δίπλα στο αναμμένο τζάκι και να απολαύσετε μία γλυκιά, ζεστή διάθεση. Ανεξάρτητα από το πόσο αντικοινωνικά μπορεί να συμπεριφέρεστε, οι άνθρωποι πιθανότατα θα σας επισκεφθούν, κάτι που αποτελεί μέρος του γενικού σας σχεδίου.

 

Τοξότης
Τοξότης: Ο λάτρης των «ανόητων» εορταστικών πουλόβερ

Ο Τοξότης είναι διασκεδαστικός και γιορτάζει κάθε περίσταση στο μέγιστο, έτσι θα τα «χαζά» χριστουγεννιάτικα πουλόβερ είναι το φόρτε του! Όσο πιο άσχημα, ανόητα και εορταστικά είναι, τόσο το καλύτερο, γιατί σας επιτρέπουν να μοιραστείτε ένα μικρό μέρος της προσωπικότητάς σας με τον κόσμο με μια ματιά.

Σας αρέσει επίσης να κάνετε άλλους ανθρώπους να συμμετέχουν μαζί σας. Ακόμα κι αν στην αρχή το κάνουν διστακτικά, σχεδόν πάντα τους κερδίζετε, επειδή είστε τόσο αξιαγάπητοι.

  Oι 12 θεοί του Ολύμπου στο ζωδιακό κύκλο!!!

 

Αιγόκερως
Αιγόκερως: Ο λάτρης των χριστουγεννιάτικων ταινιών

Ο Αιγόκερως λατρεύει τη συνέπεια στη ζωή του και κάθε χρόνο ανυπομονεί να απολαύσει τις αγαπημένες του κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες για χιλιοστή φορά.

Αυτές οι ταινίες ήταν μέρος της ζωής σας από όσο θυμάστε τον εαυτό σας, και όσο πιο νοσταλγική είναι η ταινία, τόσο περισσότερο την αγαπάτε και την εκτιμάτε από οτιδήποτε βγαίνει σήμερα. Είστε κολλημένοι με την παράδοση και σκοπεύετε να μεταδώσετε την αγάπη σας για τις παλιές καλές χριστουγεννιάτικες ταινίες… σε όλους όσους γνωρίζετε.

 

Υδροχόος
Υδροχόος: Ο λάτρης του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ο Υδροχόος είναι ο λάτρης της φύσης του ζωδιακού κύκλου και έχει εμμονή να φέρνει ένα μικρό κομμάτι από την ύπαιθρο στο σπίτι του κάθε χειμώνα με τη μορφή χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Αγαπάτε αυτό το φρέσκο άρωμα του έλατου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τις Γιορτές και το πιθανότερο είναι ότι έχετε μια παράδοση να το διακοσμείτε με την οικογένειά σας κάθε χρόνο. Η όψη (και η μυρωδιά) αυτού του δέντρου σας γεμίζει με το πνεύμα των Χριστουγέννων κάθε φορά που το κοιτάτε.

 

Ιχθύες
Ιχθύες: Άδεια από τις υποχρεώσεις

Όσο κι αν οι Ιχθύες αγαπούν τα πάντα σχετικά με τις Γιορτές, αυτό που πραγματικά εκτιμούν είναι το διάλειμμα από τις υποχρεώσεις στη ζωή τους. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, χρειάζεστε λίγη ανάπαυλα από τις ευθύνες σας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Αυτό το διάστημα επιθυμείτε να πάρετε άδεια, να κάνετε ό,τι σας αρέσει και είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν νέος άνθρωπος—και τα δώρα, το φαγητό και η οικογένεια θα είναι το κερασάκι!

 

Τι αγαπάτε περισσότερο στις Γιορτές, με βάση το ζώδιό σας

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *