Πόσες ώρες πρέπει να κοιμάστε; Το ζώδιό σας έχει κάτι να σας πει…

Πόσες ώρες πρέπει να κοιμάστε; Το ζώδιό σας έχει κάτι να σας πει

Πόσες ώρες πρέπει να κοιμάστε; Το ζώδιό σας έχει κάτι να σας πει

Κάθε άνθρωπος χρειάζεται συγκεκριμένες ώρες ξεκούρασης για να είναι αποδοτικός και υγιής. Και μπορεί εσείς να είστε υπναρού ή να νιώθετε ότι λίγες ώρες ύπνου σάς είναι αρκετές, αλλά τα ζώδια πάντα ξέρουν καλύτερα!

Διαβάστε και… ξεκουραστείτε αναλόγως!

 

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Ο Κριός είναι από τους τυχερούς που δεν χρειάζονται πολύ ύπνο. Χρειάζονται όμως έμπνευση για να συγκεντρωθούν και να γεμίζουν ενέργεια για τη μέρα τους. Αν έχουν κάτι δυναμικό να τους απασχολήσει τις πρωινές ώρες, όπως ένα meeting ή μία παρουσίαση, τότε με λίγες ώρες ύπνου είναι έτοιμοι να αδράξουν τη μέρα.
Ιδανικός χρόνος: 6,5 ώρες

 

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ως ζώδιο της Γης, ο Ταύρος μπορεί εύκολα να βρει την απαραίτητη ενέργεια για το μυαλό και το σώμα του. Συνήθως το πετυχαίνει μέσα από τη διατροφή, την άσκηση και την ισχυρή θέληση που τον χαρακτηρίζει. Και να θυμάστε: Ο πολύς ύπνος δεν τους κάνει καλό. Τους στερεί τη διαδικασία του να αντλήσουν ενέργεια από τις πράξεις τους!
Ιδανικός χρόνος: 7 ώρες

 

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Οι Δίδυμοι, σαν γνήσιο ζώδιο του νερού, χρειάζονται περισσότερο ύπνο από τα υπόλοιπα ζώδια. Γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουν νωρίς για ύπνο και ειδικά τις μέρες που δουλεύουν. Καθώς είναι συνέχεια σε κίνηση, χρειάζονται 8 ώρες ύπνου, όπως τα μωρά. Με τόση ενέργεια που σπαταλάνε κάθε μέρα άλλωστε, η ξεκούραση τους είναι απαραίτητη.
Ιδανικός χρόνος: 8 ώρες

 

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ζώδιο ιδιαίτερα ευαίσθητο, ο Καρκίνος θέλει να επεξεργάζεται τα συναισθήματα τα δικά του και των γύρω του κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι Καρκίνοι έχουν επίσης να αντιμετωπίσουν την παλίρροια και τις αλλαγές του φεγγαριού, γεγονότα που διαταράσσουν τον ύπνο τους. Για αυτό είναι καλό όποτε βρίσκουν ευκαιρία να κοιμούνται πολύ.
Ιδανικός χρόνος: 9 ώρες

  Τα ζώδια στο σπίτι. Με ποια μπορείς να συμβιώσεις;

 

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Το αιλουροειδές του ζωδιακού κύκλου ιδανικά παίρνει μικρούς και συχνούς ύπνους, όπως οι γάτες. Αν το καταφέρνει αυτό, 6,5 ώρες ύπνου είναι ιδανικές για αυτό το ζώδιο. Το μόνο που θέλουν για να μένουν ξύπνιοι και να λειτουργούν σωστά είναι να περνάνε καλά. Αλλά επειδή και η διασκέδαση μπορεί να τους κουράσει, ένας υπνάκος όποτε βρίσκουν την ευκαιρία είναι ότι καλύτερο.
Ιδανικός χρόνος: 6,5 ώρες

 

Πόσες ώρες πρέπει να κοιμάστε; Το ζώδιό σας έχει κάτι να σας πει

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Οι Παρθένοι έχουν τις μεγαλύτερες αντοχές από όλα τα ζώδια. Και επειδή παίρνουν τον χρόνο τους σοβαρά δεν τους αρέσει να τον χάνουν για να κοιμηθούν. Παρόλα αυτά, χρειάζονται 7 ώρες συνεχόμενου ύπνου ώστε να δουλέψουν σκληρά χωρίς να κουράζονται. Με λιγότερο ύπνο δεν θα είναι αποδοτικός ένας Παρθένος.
Ιδανικός χρόνος: 7 ώρες

 

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί λατρεύουν τον ύπνο. Και δεν τους αδικούμε. Ως ζώδιο του αέρα που ρίχνει όλο του το βάρος στις ανάγκες των άλλων, ο ύπνος είναι η μόνη στιγμή που μπορεί  να επεξεργαστεί τις δικές του αποκλειστικά σκέψεις και τα συναισθήματά του. Επειδή ένας Ζυγός αποζητά συνεχώς την ισορροπία, χρειάζεται τουλάχιστον οχτώ ώρες ύπνου για να κρατήσει τις υποσχέσεις του και να νιώθει ότι όλα είναι υπό έλεγχο.
Ιδανικός χρόνος: 8 ώρες

 

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ένα από τα καλά των Σκορπιών είναι ότι ό,τι και να κάνουν το κάνουν με όλη τους την ψυχή. Μέρος της δύναμής τους όμως είναι η ικανότητά τους να αναζωογονούνται στο άψε σβήσε και εν μέρει με τον ύπνο. Αν δεν κοιμηθούν αρκετά δεν θα είναι τόσο ενεργητικοί για να κάνουν όλα όσα θέλουν μέσα στη μέρα τους.
Ιδανικός χρόνος: 7 ώρες

  3 ζώδια που δεν γυρίζουν ποτέ πίσω στους πρώην τους

 

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ένας Τοξότης θα έπρεπε κανονικά να κοιμάται όσες ώρες θέλει. Αλλά η δουλειά τον αναγκάζει να κοιμάται και να σηκώνεται από το κρεβάτι παρά τη θέλησή του. Και σαν κλασικοί νυχτόβιοι τύποι, οι Τοξότες συχνά δεν κοιμούνται όσο πρέπει. Επειδή συνήθως τους αρέσει να δοκιμάζουν τα όριά τους, όταν τελικά βρίσκουν τον χρόνο να ξεκουραστούν το καλύτερο είναι να μην έχουν να σηκωθούν νωρίς. Ιδανικά οι Τοξότες δουλεύουν απόγευμα για να κοιμούνται αργά, όπως τους αρέσει.
Ιδανικός χρόνος: 9 ώρες

 

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Σκληροί τύποι, οι Αιγόκεροι δεν χρειάζονται πολύ ύπνο γιατί ξέρουν ότι η ζωή είναι μια δοκιμασία. Και μέρος της δοκιμασίας αυτής είναι να κουράζεσαι αλλά να μην σταματάς. Φυσικά, οχτώ με εννιά ώρες ύπνου θα έκαναν καλό σε έναν Αιγόκερω, αλλά επειδή τον απασχολεί πάντα η καριέρα του δεν επιτρέπει ποτέ στον εαυτό του μια τέτοια πολυτέλεια.
Ιδανικός χρόνος: 6 ώρες

 

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ένας Υδροχόος πρέπει να κοιμάται αρκετά ώστε να νιώθει ισορροπημένος. Προτιμά όμως να μην περιορίζει τα βράδια του. Του αρέσει να νιώθει ελεύθερος να κοιμάται όποτε θέλει και όσο θέλει, αλλά παράλληλά έχει τόσα πράγματα να κάνει. Γι’ αυτό και δεν κοιμάται ποτέ παραπάνω από όσο πρέπει. Εφτά ώρες είναι αρκετές για να είναι υγιής τόσο στο σώμα και στο μυαλό, το οποίο τόσο πολύ χρησιμοποιεί ένας Υδροχόος.
Ιδανικός χρόνος: 7 ώρες

 

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς είναι ο βασιλιάς της φαντασίας και των ονείρων. Για αυτό, αν δεν κοιμηθεί αρκετά μπορεί να γίνει πιο ονειροπόλος στην καθημερινότητά του αφήνοντας το υποσυνείδητό του να πάρει το πάνω χέρι. Και αν ένας Ιχθύς δεν μπορεί να ονειρεύεται, θα θέλει να αποδράσει από την πραγματικότητα.
Ιδανικός χρόνος: 9 ώρες

  Ερμής στον Ζυγό από 30 Αυγούστου 2021 και οι Προβλέψεις μας

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *