Μηνιαίες Προβλέψεις – Κριός

Μηνιαίες

Μηνιαίες Προβλέψεις – Κριός

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Μάρτιο 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Κριέ μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για εσένα σε γενικότερο πλαίσιο και φαίνεται πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 φέρνει πληροφορίες από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και κάποιες από αυτές ίσως αποτελέσουν και αφορμή για διενέξεις. Φαίνεται πως θα είσαι υπερδραστήριος και υπερκινητικός αυτό το μήνα κάτι που μπορεί να σου «κοστίσει» αν δεν είσαι προσεκτικός ή αν είσαι πολύ βιαστικός. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη ίσως δημιουργήσει διλήμματα αλλά και μπερδέματα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Στις 16/3 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετό παρασκήνιο, για αυτό θα πρέπει «να φυλάς τα νώτα σου» και να επιλέγεις με προσοχή τους ανθρώπους που θα εμπιστευτείς προσωπικά σου ζητήματα. Στις 20/3 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μία περίοδο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 28/3, η οποία φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες σου και φαίνεται πως θα δώσει την αφορμή για να τις συνειδητοποιήσεις.

  Το Αδύναμο Σημείο Κάθε Ζωδίου

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δείχνει πως το πρώτο μισό του μήνα θα συνοδεύεται από έντονο παρασκήνιο και αρκετές κρυφές κινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξει κάποιο ειδύλλιο όμως για διάφορους λόγους αυτό δεν θα έρθει στο προσκήνιο. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/3 του αλλά και της Αφροδίτης στις 21/3, φαίνεται πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι άκρως ερωτικό και γεμάτο ευκαιρίες για να φλερτάρεις! Αν είσαι σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή στο παραπάνω διάστημα καθώς μπορεί να κάνεις κάποιες παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες φαίνεται πως θα δημιουργήσουν ένα κλίμα αποσταθεροποίησης στη σχέση σου. Πάντως ο Μάρτιος δείχνει να έχει ευκαιρίες, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δεκαήμερο του.Μηνιαίες Προβλέψεις – Κριός

 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά ζητήματα αυτού του μήνα χρειάζονται προσεκτικές και όχι παρορμητικές κινήσεις καθώς με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων φαίνεται πως θα έχουν αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις διάφορες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού ζητήματος ή με την εξέλιξη της δουλειάς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντικρουόμενα ή μπερδεμένα μηνύματα. Αυτό μπορεί να γίνει πιο έντονο κατά το δεύτερο μισό του μήνα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα κοντά στις 22/3 μιας και το τετράγωνο του Άρη που θα βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ερμή στους Ιχθύς, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις σε μία επαγγελματική υπόθεση εξαιτίας λάθος πληροφοριών.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *