Τα 3 ζώδια που χαρακτηρίζονται από μεγάλη ευφυΐα

Ευφυΐα θεωρείται η δυνατότητα του εγκεφάλου να σκέφτεται, να εκλογικεύει, να αντιλαμβάνεται αφηρημένες έννοιες, να λύνει προβλήματα και να μαθαίνει και κυρίως να κατανοεί και να προβλέπει.

Η σημασία της ευφυΐας είναι σχετική, αλλά δεν είναι δύσκολο και να ξεχωρίσει. Ωστόσο, υπάρχουν τρία ζώδια που θεωρούνται πιο ευφυή από τα υπόλοιπα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δίδυμος

Χάρη στον κυβερνήτη τους Ερμή, οι Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνοι. Είναι πολύ καλοί στην επικοινωνία και μπορούν να απομακρυνθούν συναισθηματικά από διάφορες καταστάσεις με ευκολία. Είναι δημιουργικοί, έξυπνοι και συναισθηματικά ευφυείς.

Τοξότης

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, της μάθησης και της σοφίας. Ο Δίας μας εμπνέει να εξελιχθούμε, να εξερευνήσουμε τους ορίζοντές μας και να πάρουμε ρίσκα.

Γι’ αυτό και ο Τοξότης προτιμά να ζει την κάθε μία μέρα και να πάρει κάθε εμπειρία. Τους αρέσει να μαθαίνουν και να επικοινωνούν αυτά που έμαθαν.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της έκπληξης, της επανάστασης, της τεχνολογίας και της πρωτοπορίας. Οι Υδροχόοι είναι ανοιχτόμυαλοι και κοινωνικά ευαίσθητοι εκ φύσεως.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είναι ανθρωπιστές στην καρδιά και η φουτουριστική προσέγγισή τους στη ζωή τους κάνει τόσο επαναστάτες.

jenny.gr

  Τα ζώδια και το χιόνι! Πως αντιδρούν αν αποκλειστούν;

Αφήστε μια απάντηση