Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο του 2021;

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο του 2021

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο του 2021

 

Πολύ δυναμικό θα είναι το ξεκίνημα του 2021, με το μενού του Ιανουαρίου να είναι πλούσιο και για κάθε γούστο, καθώς υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό.

Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς θα μας σερβίρει και πότε:

– Ο Άρης, στις 7/1, 00:27 πμ,

ξεκολλάει επιτέλους από τον Κριό και περνά στον Ταύρο, δίνοντας μεγάλη ορμή σε εσάς τα Ταυράκια, αλλά και αναστατώνοντας εσάς τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Είτε γιατί θα αναγκαστείτε είτε γιατί θα σας βγει αυτή η διάθεση, θα περάσετε σε θέση μάχης και με ισχυρή θέληση θα διεκδικήσετε τα δίκια σας σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που φυσικά θα προκαλέσει εντάσεις, ενίοτε χοντρούς καβγάδες και ρήξεις.

Υπομονή, στωικότητα και θεωρητικές προσεγγίσεις θα πάνε περίπατο, ενώ το πείσμα, η αντοχή και η επιμονή σας θα ξεπεράσουν τα όρια. Ευνοημένοι θα είστε κι εσείς, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού θα κινητοποιηθείτε και θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα ερωτiκά ή οικονομικά. Εσείς Κριοί και Ζυγοί παίρνετε θέση μάχη για να υπερασπίσετε τα όποια κεκτημένα ή αποκτήματά σας.

 

– Ο Ερμής, στις 8/1, 14:00 μμ, 

περνά στον Υδροχόο, προκαλώντας εσάς κυρίως τους Υδροχόους να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, όσο κουλές ή προχωρημένες κι αν είναι, να πείτε και να κάνετε πράγματα που πολύ θέλατε, αλλά δε σας έβγαιναν και να γνωριστείτε με αρκετό και διαφορετικό κόσμο. Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, διώξτε την απολυτότητα, ξεφύγετε από την πεπατημένη και κάνετε την έκπληξη με τις αποφάσεις και κινήσεις σας.

  Aυτά είναι τα 5 «παλιόπαιδα» του ζωδιακού

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα ακονίσετε το μυαλό σας για να βρείτε πρωτότυπες λύσεις και τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα αυξήσετε τις συναναστροφές και τις μετακινήσεις σας, ενώ Ζυγοί και Κριοί μια ερωτiκή γνωριμία είναι πιθανή. Προτελευταία μέρα του μήνα όμως και συγκεκριμένα στις 30, θα αποφασίσει να πατήσει χειρόφρενο, οπότε και θα έχουμε τον πρώτο ανάδρομο Ερμή της χρονιάς, στις 31!

 

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο του 2021

 Την ίδια μέρα, 17:41 μμ, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, 

μοιράζοντας απλόχερα ευκαιρίες, κυρίως σε σας τους Αιγόκερους για να κατακτήσετε τους ερωτiκούς σας στόχους. Η έντονη προσωπικότητα και γοητεία σας και η κλάση σας που σας χαρίζει σας κάνει το επίκεντρο της προσοχής και μετά από καιρό, ενδεχομένως να βρείτε το ταίρι σας. Σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς θα βάλει περιορισμούς, θα αρχίσει να σας σπρώχνει να σταματήσετε παιχνίδια και νάζια και να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις σχέσεις σας.

Εννοείται ότι το «πρέπει» θα παίξει πολύ, θα αναγκαστείτε να τηρήσετε υποσχέσεις, να αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις εσείς οι Δίδυμοι και Τοξότες που θα δείτε μια άνοδο στα οικονομικά σας. Ευνοημένοι θα είστε εσείς Ταύροι και Παρθένοι που θα κάνετε αρκετές γνωριμίες με μεγαλύτερα ή ισχυρά πρόσωπα κι ίσως κάποια μετατραπεί σε ειδύλλιο.

 

– Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 13/01, 07:00, στις 23° 13’ του Αιγόκερω,

η οποία θα προσπαθεί να πείσει κυρίως εσάς τους Αιγόκερους να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να κοιτάξετε στο μέλλον. Αλλάξτε ό,τι μπορείτε, διαγράψτε πρόσωπα και καταστάσεις από τον σκληρό σας δίσκο και ξεκινήστε έναν καινούργιο κύκλο, με βάση τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι ξεφορτωθείτε ό,τι σας κρατάει πίσω, βάλτε τα πράγματα στη σωστή τους θέση σε οικογενειακά, επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, θα σας το κάνουν άλλοι.

  Κευρανοβόλοι έρωτες και πάθη; Αυτά τα ζώδια είναι πολύ πιθανό να τα ζήσουν!

Από κοντά κι εσείς οι Παρθένοι που θα «χτυπηθείτε» στον τομέα των ερώτων σας και ίσως πάρετε και μια λύπη, που όμως θα σας βγει σε καλό. Ταύροι και Σκορπιοί θα κάνετε συγκεκριμένα ανοίγματα και γνωριμίες, Τοξότες και Δίδυμοι θα αναγκαστείτε να διευθετήσετε οικονομικές, αλλά και ερωτiκές σας εκκρεμότητες.

 

– Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, γίνεται στις 19/1, 22:40 μμ,

φέρνοντας στο επίκεντρο εσάς τα Υδροχοάκια, που θα προσπαθήσετε να διώξετε από πάνω σας κάθε περιορισμό, θα κινηθείτε πιο ελεύθερα και ανεξάρτητα και για ένα μήνα όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας, ελκύοντας έτσι κόσμο και κοσμάκη, οπότε ανανεώνονται και οι ευκαιρίες σας για κάτι καινούργιο και συναρπαστικό στην προσωπική σας ζωή.

Εσείς οι Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, προσeξτε, μήπως προκαλέσετε αντιδράσεις και σθεναρές αντιστάσεις στην σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας με την -ορισμένες φορές- προκλητική ή αιρετική στάση σας. Καρκίνοι και Αιγόκεροι βάζετε μπροστά ζητήματα οικονομικά, αλλά και σeξουαλικά, ενώ Κριοί και Ζυγοί, θα βρεθούν στο επίκεντρο με καινούργιους έρωτες, φιλίες και ενδιαφέροντα!

 

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 28/01, 21:16, στις 09° 05’ του Λέοντα

και θέλει στις επάλξεις εσάς τα Λιοντάρια, αλλά και Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς, όπου καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, κάτω από όμως από ψυχολογική φόρτιση ή εξ αιτίας συμβάντων που θα μεταβάλλουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας.

Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Δε χρειάζεται όμως να πανικοβληθείτε, αλλά να έχετε μια ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη αντιμετώπιση. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας που θα αφήσει το στίγμα του σε σας τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες, όπως επίσης και μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά, αλλά κι ένα ειδύλλιο που θα βάλει φωτιά στις νύχτες σας τους Καρκίνους και Αιγόκερους.

  Οι πιο συνηθισμένες τηλεφωνικές ατάκες του κάθε ζωδίου, όταν έχει χοντρό θέμα

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *