Κέρδισε αυτό που θέλεις στην αγάπη! Δες πως θα τον κατακτήσεις!

Κέρδισε αυτό που θέλεις στην αγάπη

Κέρδισε αυτό που θέλεις στην αγάπη

Δες πως θα τον κατακτήσεις

 

Ακόμα και στον έρωτα, για να καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που θέλεις, δεν χρειάζεται κόπος, παρά μόνο τρόπος!

Μήπως τον τελευταίο καιρό αισθάνεσαι ότι προσπαθείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, όμως πάντα βρίσκεσαι μπροστά σε έναν τοίχο και οι προσπάθειές σου πέφτουν στον βρόντο; Θα ήθελες να γνωρίζεις με ποιον τρόπο πρέπει να φερθείς στον σύντροφό σου, προκειμένου να περάσει επιτέλους για μία φορά το δικό σου; 

Θέλεις να μάθεις την «τέχνη» της ερωτiκής κατάκτησης των στόχων σου, ώστε να κερδίζεις αυτό που θέλεις, χωρίς να απαιτείς, χωρίς να επαιτείς και φυσικά, χωρίς γκρίνιες και προσπάθειες για να πείσεις, αυτό που θα ήθελες να σου δοθεί χωρίς κόπο;

Είναι πολύ εύκολο! Ο οδηγός σου για μία ακόμα φορά είναι η αστρολογία! Διάβασε το ζώδιο του συντρόφου σου και μάθε πώς μπορείς να κερδίσεις αυτό που θέλεις, χωρίς να κουραστείς πολύ για αυτό…

 

Κέρδισε αυτό που θέλεις στην αγάπη! Δες πως θα τον κατακτήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Μην περιμένεις να μυρίσει τα νύχια του ο Κριός για να καταλάβει τι θέλεις… Δεν θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σου, αν εσύ δεν τις εκφράσεις και δεν τις ζητήσεις… Θα πρέπει με ευθύτητα και ειλικρίνεια να του πεις τι θέλεις, χωρίς όμως να το απαιτήσεις. Μην ξεχνάς ότι ο Κριός είναι αρκετά αντιδραστικός και δεν σηκώνει και πολλά, αν απαιτήσεις πράγματα, αυτός θα κάνει το αντίθετο.

Για να μπορέσεις λοιπόν να τον φέρεις στα μέτρα σου, θα πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή, που θα είναι ήρεμος και καλοπροαίρετος! Φρόντισε, με νάζι και γλυκύτητα, να τον πάρεις με το καλό και να του ζητήσεις αυτό που θες… σίγουρα θα το έχεις κατακτήσει, πολύ γρήγορα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για να κάνεις έναν Ταύρο ό,τι θέλεις, αρκεί να νιώθει μαζί σου συναισθηματική πληρότητα, ασφάλεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη! Όσο μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο υπάρχει μεταξύ σας, τόσο πιο πολύ θα περνάει το δικό σου και θα μπορείς να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου! Για να καταφέρεις να κατακτήσεις το στόχο σου με έναν Ταύρο, θα πρέπει να οργανώσεις σχέδιο… Ο Ταύρος θέλει αγκαλιές, φιλάκια, χαδάκια και τρυφερότητα, για να καταφέρεις να τον πείσεις να σου κάνει το χατίρι.

Όσο πιο “κολλητά” είσαι μαζί του, τόσο πιο εύκολα θα καταφέρεις να τον κάνεις ό,τι θέλεις για να πετύχεις τον στόχο σου! Το ευαίσθητο σημείο του λοιπόν είναι η ζεστασιά και το συναίσθημα, προκειμένου να μην του κάνει καρδιά να σου πει «όχι»! Αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς, θέτοντας τους όρους σου για να καταφέρεις αυτό που θέλεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πεισμώσει και θα είναι αμετακίνητος.

  Θες να κατακτήσεις έναν Αιγόκερω; Δες το μυστικό

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκαθάρισε πρώτα από όλα με τον ίδιο σου τον εαυτό τι είναι αυτό που θέλεις από τον Δίδυμο και στην συνέχεια, κινήσου ανάλογα. Θα πρέπει να έχεις επικεντρωθεί στο στόχο σου και να μπορείς με επιχειρήματα να τεκμηριώσεις γιατί θέλεις αυτό που του ζητάς και πόσο σημαντικό είναι για σένα. Ένας καλός τρόπος για να κερδίσεις από τον Δίδυμο αυτό που θέλεις, είναι να του το προσφέρεις εσύ πρώτα…

Για παράδειγμα δηλαδή, αν αυτό που ζητάς είναι να σου ανοιχτεί συναισθηματικά ακόμα περισσότερο, μην του το ζητήσεις, αλλά κάνε εσύ τα πρώτα βήματα και δείξε περισσότερο τα συναισθήματά σου, για να σου ανοιχτεί και αυτός από την πλευρά του! Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δικαιολογήσεις και να τεκμηριώνεις το λόγο που θέλεις ή ζητάς κάτι, χωρίς όμως να τον ζορίζεις ντε και καλά να το κάνει τη στιγμή που εσύ το αποφασίσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος τις περισσότερες φορές δεν χαλάει χατίρι, αλλά είναι από τους ανθρώπους που θα τα δώσει όλα, αρκεί να ξέρει εκ των προτέρων ότι θα εισπράξει εκτίμηση και αγάπη από τον σύντροφό του! Θα πρέπει να εκφράσεις την επιθυμία σου, δείχνοντας τα συναισθήματά σου προς αυτόν, μίλησέ του ευθέως, χωρίς να ζητάς τίποτα, αλλά φανερώνοντας πόσο πολύ λαχταράς να γίνει αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό.

Τον Καρκίνο, άμα τον ρίξεις στο φιλότιμο και προσπαθήσεις με γλυκό και τρυφερό τρόπο να τον φέρεις στα νερά σου, μπορείς πραγματικά να τον κάνεις ό,τι θέλεις. Θα κάνει θυσίες για σένα και θα σου τα έχει όλα στο πιάτο, αρκεί να αγγίξεις το ευαίσθητο σημείο του, που δεν είναι άλλο από την καρδιά του!

 

Κέρδισε αυτό που θέλεις στην αγάπη! Δες πως θα τον κατακτήσεις!

ΛΕΩΝ

Θέλεις να έχεις του χεριού σου έναν Λέοντα; Αρκεί λοιπόν να τον έχεις στα όπα-όπα, δηλαδή να δείχνεις τον θαυμασμό σου, να του εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και να είσαι όλο μέλια και κομπλιμέντα! Τότε, ο Λέοντας δίνει τα ρέστα του, ωστόσο να θυμάσαι το εξής:

Κάποιες στιγμές πρέπει να του κάνεις και ένα “σκωτσέζικο ντους”, έτσι απλά για να μην σε έχει για… σιγουράκι! Αν τον έχεις μία κρύο και μία ζέστη και γνωρίζει την αδυναμία που του έχεις, από την άλλη όμως έχει και τον φόβο σου, τότε ό,τι του ζητήσεις, θα το κάνει χωρίς ενδοιασμό, χωρίς δεύτερη σκέψη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπάθησε να βγάλεις από τον Παρθένο τον ρομαντισμό του, να τον κάνεις να δει πιο τρυφερά και συναισθηματικά κάποια πράγματα και να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον με έξυπνες συζητήσεις, που θα τον βοηθήσουν να σου ανοιχτεί περισσότερο. Αυτό είναι το κλειδί για να κερδίσεις από τον έρωτά του αυτό που θέλεις.

  Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους!

Μην περιμένεις να σου τα δώσει όλα από την αρχή, θα πρέπει πρώτα να σε γνωρίσει καλά για να καταλάβει ότι αξίζει τον κόπο. Αν έχεις πολλές απαιτήσεις από την αρχή, δεν πρόκειται να τις υπολογίσει, αλλά ούτε και να τις πάρει στα σοβαρά. Αν όμως καταφέρεις να αγγίξεις τις ευαίσθητες χορδές του, τότε δεν θα χρειάζεται να του ζητήσεις τίποτα… κάθε επιθυμία σου θα γίνεται πραγματικότητα!

 

ΖΥΓΟΣ

Σε έναν Ζυγό δεν πρέπει να βάλεις δύσκολα, δεν πρέπει να του θέσεις θέματα επί τάπητος για να πάρει αποφάσεις, για το λόγο αυτό, αν θέλεις να κερδίσεις από τον έρωτά του αυτό που θέλεις, θα πρέπει να συμπεριφερθείς με διπλωματία. Ένας Ζυγός είναι βιβλίο ανοιχτό και αυτό σε βοηθά να βρεις πιο εύκολα τον τρόπο για να τον κάνεις ό,τι θέλεις…

Από την στιγμή που σε γουστάρει και έχει ενδιαφέρον για σένα, δεν θα έχει αντιρρήσεις σε ό,τι του ζητήσεις, αρκεί να μην έχεις απόλυτο, αυστηρό τρόπο απέναντί του… Ζήτα του ό,τι θες, αρκεί να είναι με νάζι, γλυκύτητα και συναίσθημα… Κάνε τον να γελάσει και να νιώσει όμορφα μαζί σου και θα γίνει χαλί να τον πατήσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση, δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα από αυτόν όσα θέλεις, αν πρώτα δεν έχεις κουραστεί πολύ για αυτό και αν δεν έχεις αποδείξει ότι το αξίζεις. Ο Σκορπιός αντιλαμβάνεται χωρίς να του το πεις, το τι είναι αυτό που ζητάς, τι είναι αυτό που ποθείς και θα σε παιδέψει πολύ για να σου το δώσει. Θα «παίξει» μαζί σου και θα δοκιμάσει τις αντοχές σου.

Για να μπορέσεις λοιπόν στον έρωτά σου με έναν Σκορπιό να κερδίσεις αυτό που θέλεις, αρκεί να έχει υπομονή, επιμονή, να μην του πας κόντρα, αλλά να έχεις απόλυτη ειλικρίνεια και εκφραστικότητα απέναντί του! Αν καταφέρεις να περάσεις με άριστα όλες του τις δοκιμασίες, μετά σίγουρα θα τον κάνεις «αλοιφή»!

 

Κέρδισε αυτό που θέλεις στην αγάπη! Δες πως θα τον κατακτήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης μπορεί να φαίνεται δύσκολος σαν χαρακτήρας, όμως μπορείς να κατακτήσεις από αυτόν ό,τι βάλεις στο μυαλό και μάλιστα χωρίς κόπο, αρκεί να ακολουθήσεις σχέδιο… Τι πρέπει να κάνεις; Μα φυσικά να μην του τα δίνεις όλα στο πιάτο, να του δείξεις ότι δύσκολα μπορεί να σε «κουμαντάρει»!

  Σεπτέμβριος 2021: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Απόδειξε ότι είσαι το δύσκολο θήραμα, το οποίο πρέπει να κυνηγήσει και να προσπαθήσει πολύ για να το έχει ολοκληρωτικά δικό του! Ζήτα του αυτό που θέλεις, αλλά με τρόπο… πρότεινέ το σαν ιδέα και άφησε να εννοηθεί ότι η πρότασή σου κρύβει νέες, συναρπαστικές εμπειρίες, που θα τον ξετρελάνουν… Ο Τοξότης θα σου χαρίσει τον ουρανό με τα άστρα, αν τον κάνεις να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν θελήσεις να κερδίσεις οτιδήποτε από έναν Αιγόκερω, σκέψου πρώτα πάρα πολύ καλά αν αυτό που θέλεις, είναι κάτι εφικτό… Αν οι απαιτήσεις σου είναι παράλογες, τότε το σίγουρο είναι ότι θα φας «πόρτα» από τον Αιγόκερω! Για να μπορέσεις λοιπόν να τον κατακτήσεις ερωτiκά, προκειμένου να κερδίσεις αυτό που θέλεις, θα πρέπει να ακολουθήσεις μια στρατηγική. Ποια είναι αυτή;

Να κάνεις αργά αλλά σταθερά βήματα, να ζητάς με μέτρο και να προσπαθείς σταδιακά να κερδίσεις αυτό που θέλεις, επιχειρηματολογώντας πάντα, για τον λόγο που θέλεις να γίνουν κάποια πράγματα. Ο Αιγόκερως δεν θα σε αδικήσει ποτέ, αρκεί να λειτουργείς προσγειωμένα. Θα μπορέσεις να καταφέρεις τον στόχο σου, αρκεί να το αξίζεις…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος θα σου τα δώσει όλα, αρκεί να μην αισθανθεί ότι τον πιέζεις, αρκεί να του αφήσεις τα περιθώρια της επιλογής, αλλά και να τον προκαλείς με τον τρόπο σου! Το εκρηκτικό ζώδιο του σταθερού σταυρού, μπορεί να σου κάνει τα χατίρια και να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου, αρκεί να νιώσει ότι έχει τον προσωπικό του χώρο αλλά και χρόνο, για να λειτουργήσει ελεύθερα.

Μην περιμένεις να σου δώσει ό,τι ζητήσεις με την πρώτη… Πες του αυτό που θέλεις και ο Υδροχόος σε ανύποπτο χρόνο θα κάνει την επιθυμία σου πραγματικότητα!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η στάση σου πρέπει να είναι απόλυτα ξεκάθαρη απέναντι στον Ιχθύ, γιατί ο ίδιος δύσκολα θα μπορέσει να καταλάβει τι είναι αυτό που θέλεις να κερδίσεις από αυτόν. Ό,τι έχεις βάλει λοιπόν στο μυαλό σου, δήλωσέ το και διεκδίκησέ το ξεκάθαρα, χωρίς υπαινιγμούς, αλλά ντόμπρα και ξεκάθαρα, για να το κατανοήσει!

Ο Ιχθύς δεν χαλά χατίρια, μπορεί να γίνει το λυχνάρι, που όσο το χαϊδεύεις, το Τζίνι θα σου εκπληρώνει τις επιθυμίες. Ωστόσο, για να πετύχεις πιο άμεσα και γρήγορα τους ερωτiκούς σου στόχους, θα πρέπει να του δείξεις αγάπη, τρυφερότητα, ζεστασιά… άσε που θέλει λίγο και το παραμύθι του!

 

myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *