Τα 3 πιο ιπποτικά ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασίλισσα!

Τα 3 πιο ιπποτικά ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασίλισσα

Τα 3 πιο ιπποτικά ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασίλισσα

 

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που θα σου κρατήσει την ομπρέλα όταν ξεσπάσει μια καταιγίδα, τότε ρίξε μια ματιά στα 3 πιο ιπποτικά ζώδια, τα οποία είναι γνωστά για την φροντίδα και την προσοχή που παρέχουν στους συντρόφους τους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν διακρίνονται όλα τα ζώδια για τον ιπποτισμό τους. Για μερικούς, απλώς και μόνο η ιδέα μιας τέτοιας ρομαντικής χειρονομίας θα τους κάνει να γουρλώσουν τα μάτια και να γελάσουν σαρκαστικά σε σχέση με την αυτοεκτίμησή τους.

Ένα παράδειγμα είναι ο Υδροχόος που εκτιμά την ανεξαρτησία πάνω απ’ όλα και μπορεί να νιώσει πνιγηρά με τις μεγάλες επιδείξεις. Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως από την άλλη, που δεν είναι και τόσο εκδηλωτικοί, θα προτιμήσουν μια πιο διακριτική προσέγγιση. Δεν πρόκειται να σου γράψουν ένα ρομαντικό ραβασάκι ή να σου ανοίξουν την πόρτα για να περάσεις, όχι τουλάχιστον από την αρχή της γνωριμίας σας.

Θα είναι όμως ιδιαίτερα πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση που διεγείρει το μυαλό τους.

Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο για να εκφράζει τη στοργή ή την αγάπη του. Αλλά υπάρχουν μερικά ζώδια που θα χαρούν αν τους δοθεί η ευκαιρία να γοητεύσουν κάποιον τόσο που να τους ερωτευτεί αμέσως.

Αν αυτή η προοπτική είναι μέσα στα γούστα σου, τότε τα 3 παρακάτω ζώδια πιθανότατα θα σε… λούσουν με ιπποτικές πράξεις και θα σε κάνουν να νιώσεις σαν πριγκίπισσα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν κάποιος πρόκειται να εμφανιστεί στο ραντεβού σας με ένα μπουκέτο λουλούδια ή θεωρεί απολύτως απαραίτητο να ανάψει κεριά στο δείπνο, αυτός είναι σίγουρα ο Καρκίνος. Αυτό το ζώδιο έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ρομαντισμού και του ιπποτισμού και αναζητά διαρκώς τρόπους για να κάνει τον/την σύντροφό του να νιώθει ξεχωριστός/η.

  Ζώδια και χιούμορ: Αυτό το ζώδιο θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια!

Τον κυβερνά το φεγγάρι και είναι γνωστός για την ικανότητά του να συνδέεται με τον σύντροφό του σε συναισθηματικό επίπεδο. Όχι μόνο θα ανάψει τα κεριά στο τραπέζι, αλλά θα θυμάται μια ιστορία που του είπες πριν ένα χρόνο και θα θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Και όλα αυτά τα κάνει για να κατακτήσει το μυαλό σου, να σε γνωρίσει καλά και να συνδεθείτε ακόμα πιο έντονα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι απολύτως λογικό ένας Παρθένος, να κάνει μια ιπποτική κίνηση που θα σε σκλαβώσει. Αυτό το ζώδιο ψάχνει πάντα τρόπους για να βοηθήσει τους άλλους, στο σημείο να τσακιστεί για να σου ανοίξει την πόρτα, να τραβήξει την καρέκλα για να καθίσεις ή να σου κρατήσει την ομπρέλα για να μην βραχείς.

Δείχνει πάντα την αγάπη του μέσω πράξεων υπηρεσίας, οπότε κάποιες στιγμές όπως αυτές τον κάνουν απίστευτα χαρούμενο. Αυτός είναι ο τρόπος του με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεται και θέλει να ξέρει ότι νιώθεις ασφαλής και ότι γνωρίζεις πως έχεις την στήριξή του.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ως ζώδιο του νερού, ο Ιχθύς βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με τα δυνατά του συναισθήματα. Είναι ρομαντικός και ονειροπόλος και επομένως πάντα αναζητά στιγμές για να συνδεθεί με την σύντροφό του, συνήθως με τον πιο ποιητικό τρόπο.

Πέρα από το να σου κρατήσει την ομπρέλα, μην εκπλαγείς αν σχεδιάσει ένα ολόκληρο πικ-νικ για να σε ευχαριστήσει. Θα θυμηθεί να ετοιμάσει το αγαπημένο σου ορεκτικό και πολύ πιθανό να σου τραγουδήσει και με την κιθάρα του.

Μπορεί να είναι κάπως ιδεαλιστής, αλλά το υψηλό επίπεδο ενσυναίσθησης που διαθέτει τον φέρνει πίσω στην πραγματικότητα. Εάν τυχαίνει να βρίσκεσαι μαζί με έναν Ιχθύ, θα νιώθεις πάντα ότι σε υπολογίζει και εκτιμάει αυτό που είσαι.

  Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *