Τι είδους Πρωθυπουργός θα γινόταν το κάθε ζώδιο;Πώς θα κυβερνούσε; Τι αποφάσεις θα έπαιρνε;

Τι είδους Πρωθυπουργός θα γινόταν το κάθε ζώδιο

Τι είδους Πρωθυπουργός θα γινόταν το κάθε ζώδιο; Πώς θα κυβερνούσε την Ελλάδα το κάθε ζώδιο; Τι αποφάσεις θα έπαιρνε;

Προφανώς και το κάθε ζώδιο θα είχε τον δικό του τρόπο για να κυβερνήσει τη χώρα. Το καθένα θα είχε τις δικές του ιδέες και θα ήταν ένας ξεχωριστός Πρωθυπουργός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τυπικά, ο ζωδιακός δωδεκάλογος της εξουσίας έχει ως βάση την θέση του Ήλιου, ωστόσο πολλά βγαίνουν και από την ζωδιακή θέση της Δήμητρας, η οποία ειδικεύεται στην πολιτική.

Κριός

Να δεις πως το είχε πει ο επίτιμος… «Πρέπει να επιβάλλουμε την Δημοκρατία», όπερ σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει το εξής απλό: Αποφασίζομεν και διατάσσομεν και σε όποιον αρέσει!

Εξ άλλου οι ιδέες του Κριού είναι πάντα πρωτοποριακές και πρωτότυπες, τι ξέρει το πόπολο από αυτά; Μόνο που όλα πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα, ώστε να προλάβει να κυβερνήσει πριν βαρεθεί και περάσει στην αντιπολίτευση ως «αγανακτισμένος»!

Ταύρος

Είναι ντροπή για κάποιους να ενδιαφέρονται μόνον για την καρέκλα τους. Γιατί υποτιμούν την τραπεζαρία και τον καναπέ; Άπαξ και θρονιαστεί ο Ταυράκος, άντε να τον ξεκουνήσεις… Κι αυτό που σκέφτεται θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Όσο για την άσκηση της εξουσίας, το μοντέλο είναι απλό:

Ένα κι ένα κάνουν δύο. Όποιος δεν συμφωνεί/εργάζεται για τους σκοπούς του Ταύρου, πρώτον δεν τρώει και δεύτερον όξω από την πόρτα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δίδυμοι

Ρητορική, υποκριτική, δικηγορία, δημοσιογραφία, δημαγωγία, πολιτική. Ή αλλιώς τα «λόγια του αέρα». Η πλήρης υλοποίηση της ασυνέπειας στην πράξη, αφού τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά.

  Aνακάλυψε το μυστικό της επιτυχίας σύμφωνα με το ζώδιό σου

Από αυτήν την άποψη η αλλαγή πολιτικής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μπορεί να συνδυαστεί άνετα με διπλά και τριπλά παιχνίδια, όπου οι φιλελεύθερες ιδέες εναλλάσσονται με real politic ξεπουλήματα.

Καρκίνος

Εθνοπατέρας και βάλε, με υψηλό δείκτη προστασίας… Πολύ κοντά στο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» αλλά μέχρι να το πετύχει κάνει διαρκείς ασκήσεις ανθρωπισμού. Όταν πάρει τα ηνία της διακυβέρνησης, το λαϊκό έρεισμα γρήγορα εξελίσσεται σε ανελέητο «μάντρωμα».

 Όσοι είναι «της οικογενείας» μοιράζονται τα πάντα, υπό την υψηλή επιστασία του πάτερ φαμίλια ή της γκράντε μάμα. Οι κλαδικές είναι το Α και το Ω της κοινωνικής οργάνωσης και προόδου. Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν…

Λέων

Ο πεφωτισμένος δεσπότης, που κυβερνά με στυλ, γενναιοδωρία και άφθονη ματαιοδοξία. Καταλληλότερος για Πρόεδρος, παρά για Πρωθυπουργός. Όσο οι αυλικοί και ο λαός χειροκροτούν όλα είναι μια χαρά. Όταν όμως «γυρίσει το φύλλο» η υπόθεση θυμίζει Μαρία Αντουανέτα:

«Αν δεν έχουνε ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι!» Όσο για τον τρόπο διακυβέρνησης, είναι γνωστό πως μόνον η βασιλεία «λέει». Βερσαλίες, Τατόι, αααχ… Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!

Παρθένος

Συστηματικός και επιμελής, έχει ωστόσο το μειονέκτημα του «δεύτερου ρόλου». Αφήνει δηλαδή τους άλλους να κυβερνάνε ενώ αυτός παίζει σκάκι ή σκραμπλ. Καταλληλότερος για υπουργός ή ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος, μπορεί να τα καταφέρει παντού αλλά σίγουρα θα προτιμούσε να αναλάβει τον τομέα της υγείας ή της μηχανοργάνωσης.

Όταν δε, δει τα σκούρα έχει έτοιμη την απάντηση: «Εγώ εκτελούσα διαταγές»!

Ζυγός

Ο ορισμός του πολιτικού, αφού πρώτον «ψοφάει» για ψηφοφορίες και δεύτερον οι «κωλοτούμπες» του θα μπορούσαν άνετα να εκληφθούν ως συγκινητικές παραχωρήσεις στο όνομα της δημοκρατίας. Διπλωμάτης εκ γενετής, είναι άριστος ως διαμεσολαβητής, αρκεί οι αντιμαχόμενες μερίδες να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

  💗🌸✨💕 🌸💗Το πώς ξοδεύεις τις μέρες σου ειναι ο τρόπος που περνάει η ζωή σου! Καλή βδομάδα σε όλους μας!......giortazo.gr

Διαφορετικά, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί από φασίστας, μέχρι αναρχικός. Επιβιώνει σε κάθε στυλ διακυβέρνησης και συνήθως διατηρεί πολύ ψηλά τον δείκτη δημοφιλίας του.

Σκορπιός

Αφανής, δραστικός και βέβαια η επιτομή του ολοκληρωτισμού. Δεν χρειάζεται να γίνει Πρωθυπουργός, αφού κυβερνά μια χαρά ως αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών ή σαν οικονομικός μεγαλοπαράγοντας.

Πιστός στις αρχές του, θεωρεί πως και οι υπόλοιποι οφείλουν να επιδείξουν την ανάλογη αφοσίωση, διαφορετικά θα πρέπει να πειστούν γι’ αυτό με κάθε μέσον. Διαχρονικό ιδανικό του είναι η «Ιερά Εξέταση» και χόμπι του η τρομοκρατία και τα βασανιστήρια.

Τοξότης

Ο «κωλοτούμπας» Νο 3, μετά τους Διδύμους και τον Ζυγό. Ο φιλελευθερισμός σε όλο του το μεγαλείο. Και φυσικά αυτό ξεκινά από τον ίδιο. Όχι αυστηρά καθήκοντα, ούτε επώδυνες και πληκτικές συσκέψεις, παρότι στην πραγματικότητα θα ήθελε να είναι κάτι σαν υπερυπουργός.Λίγο απ’ όλα, αρκεί να υπάρχουν οι άλλοι που θα κάνουν την βρώμικη δουλειά.

Αυτός θα ταξιδεύει και θα κάνει δημόσιες σχέσεις με τραπεζώματα και φανφαρονισμούς. Μότο του είναι το «για όλα υπάρχει ο εύκολος δρόμος, για όλα υπάρχει μια λύση».

Αιγόκερως

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ένα κράτος από μόνος του. Στην πραγματικότητα τα υπόλοιπα ένδεκα ζώδια είναι ανίκανα να κυβερνούν και μπορούν να αφοσιωθούν το καθένα στον τομέα του με μια βασική προϋπόθεση: Να είναι μέρος του συστήματος και να υπακούουν στους νόμους και το Σύνταγμα του κράτους, το οποίο κάποια στιγμή θα το κόψει και θα το ράψει στα μέτρα του.

Χειρίζεται άριστα το παρασκήνιο και κρύβει τις πομπές του, γιατί αν αποκαλυφθούν, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα παραιτηθεί. Όσες θητείες κάνει, τόσο καλύτερος γίνεται, αφού μαλακώνει και δεν τους ρίχνει όλους στο μπαλαούρο.

  Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου – Δύσκολες ώρες στα εpωτικά για αυτό το ζώδιο

Υδροχόος

Από ιδέες σκίζει αλλά η φυσική του θέση είναι στην αντιπολίτευση. Αν παρ’ ελπίδα γίνει πρωθυπουργός θα φέρει τα πάνω κάτω κι ύστερα θα το ρίξει στην τρελή. Μέσα στην αντίφαση, συχνά αντιπολιτεύεται τον εαυτό του κάνοντας ακριβώς το αντίθετο από αυτό που μόλις έχει διακηρύξει.

Δημοκρατικός στα λόγια αλλά χουντικός στην πράξη, θυμίζει συχνά ένα κράμα Ταύρου-Λέοντα-Σκορπιού και επιπλέον είναι της άποψης πως για το καλό των ανθρώπων θα έπρεπε να εξαλειφθεί ένα μεγάλο κομμάτι τους, οι πιο μπας-κλας βέβαια…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύες

Ενδεχομένως θα προτιμούσαν να παίζουν μουσική ή να ζωγραφίζουν στο ύπαιθρο, όταν όμως η σκληρή και αδυσώπητη μοίρα τους ρίχνει στο στίβο της πολιτικής κάνουν ότι μπορούν για να επιβιώσουν. Αρχικά, δείχνουν από αβλαβείς μέχρι άσχετοι αλλά συνήθως μετά από κάθε άνοιγμα των αρχείων του Φόρειν Όφις, αποδεικνύεται πως αυτοί ήταν που έκαναν κουμάντο.

Σιγανά ποτάμια μέχρι εκεί που δεν παίρνει, μπορεί να βρίσκονται πίσω από πραξικοπήματα, ίντριγκες και ότι άλλο βάλει ο νους του ανθρώπου…

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *