Τα πέντε ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα

Τα πέντε ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα

Τα πέντε ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα

Ίσως η αστρολογία να σχετίζεται με το πώς λέμε ψέματα και το αν είμαστε χαρισματικοί ή απλά πολύ κακοί ψεύτες!

Οι αστερισμοί κάτω από τους οποίους γεννιόμαστε μπορούν να επηρεάσουν πολλά πράγματα για εμάς, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς μας να λέμε ψέματα.


Τα πέντε ζώδια που δεν μπορούν να πουν ψέματα

 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι σιχαίνονται τα ψέματα, κι αν αποφασίσουν να πουν, το καταστρέφουν. Καταρχάς χρειάζεται να αποφασίσουν να πουν ψέματα, πράγμα που τους κάνει να αμφιταλαντεύονται για ώρα.

Μετά πρέπει να βρουν κάτι έστω και λίγο πιστευτό, οπότε όταν τελικά πουν το ψέμα, είναι εντελώς προφανές σε όλους.

Κριός

Οι Κριοί έχουν ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα από τους Αιγόκερους. Αντιδρούν πολύ γρήγορα και δεν σκέφτονται τι θα πουν, οπότε το αποτέλεσμα μοιάζει μπερδεμένο ή σκληρό.

 

Αυτά είναι τα ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα!

 

Οι Κριοί δεν ελέγχουν πολύ τις παρορμήσεις τους, οπότε αν νιώσουν την ανάγκη να πουν κάτι ειλικρινές, θα το πουν ακόμη κι αν πρόκειται να τους βάλει σε μπελάδες.

 

Ιχθύς

Οι Ιχθύες νιώθουν χάλια όταν λένε ψέματα και τα συναισθήματά τους φαίνονται σε όλο τους το πρόσωπο. Η εκφραστικότητά τους είναι υπέροχη όταν μιλούν ειλικρινά, αλλά τους προδίδει όταν προσπαθούν να πουν ψέματα.

Οι λέξεις τους λένε μια ιστορία και το πρόσωπό τους λέει μια άλλη, ενώ το ίδιο το ψέμα τους βαραίνει μέχρι επιτέλους να το παραδεχτούν.

 

Ίσως σκέφτεστε ότι οι Παρθένοι

θα ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπείς ψέυτες, επειδή σχεδιάζουν καλά το ψέμα τους και προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους.

  Απρίλιος 2024: Οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

Ωστόσο τους προδίδει πάντα ο τρόπος ομιλίας τους, που είναι είτε εντελώς μονότονος, είτε υπερβολικά εμφατικός. Προσπαθούν τόσο πολύ να ελέγξουν το ψέμα τους που καταλήγουν είτε υπερβολικά συγκρατημένοι είτε παντελώς ανεξέλεγκτοι.

 

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ ευθείς και νιώθουν άνετα με την αλήθεια, οπότε όταν προσπαθούν να πουν ψέματα, δείχνει τεχνητό και περίεργο.

Αν το άτομο στο οποίο μιλάνε αρχίσει να κάνει ερωτήσεις, οι Λέοντες τα χάνουν και δεν μπορούν να διατηρήσουν τον ειρμό στο ψέμα τους. Είπαν ότι είχαν γρίπη; εννοούσαν κρύωμα. Κάθε λέξη που λένε κάνει το ψέμα τους χειρότερο.

 

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *