Ίσως χρησιμοποιούσες λάθος τον στίφτη χειρός τόσο καιρό -Το ανορθόδοξο hack που υπόσχεται περισσότερο χυμό

Ίσως χρησιμοποιούσες λάθος τον στίφτη χειρός τόσο καιρό

 

Αν ψάχνεις ένα hack για να στύψεις τα λεμόνια σου πιο γρήγορα και να έχεις περισσότερο χυμό, ρίξε μια ματιά παρακάτω.

Είτε είσαι σε φάση που φτιάχνεις φρέσκια λεμονάδα είτε dressing για τη σαλάτα σου είτε ένα λεμονάτο γλυκό, σίγουρα έχεις βρεθεί πολλές φορές στη θέση να πρέπει να στύψεις ένα σωρό λεμόνια γρήγορα και αποτελεσματικά.

Και αν σου φαίνεται μεγάλη διαδικασία να στήσεις, να χρησιμοποιήσεις και ύστερα να καθαρίσεις τον ηλεκτρικό στίφτη, τότε η λύση είναι μια: ο στίφτης χειρός.

Και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τον χρησιμοποιήσεις;

«Μα τι ερωτήσεις!» θα μου πεις και θα έχεις δίκιο, τουλάχιστον μέχρι να δεις το παρακάτω post στο Instagram, το οποίο, από τότε που ανέβηκε δεν έχει σταματήσει να επανέρχεται κάθε τόσο στην επιφάνεια, ώστε να μας υπενθυμίσει ότι τα πράγματα μάλλον είναι λίγο πιο διαφορετικά από αυτό που ξέραμε.

Πώς να αφαιρέσεις εύκολα τα ξεραμένα λίπη από τα πυρίμαχα σκεύη

Οι περισσότεροι από εσάς μάλλον χρησιμοποιούσατε τον λεμονοστίφτη κάπως έτσι: κόβατε τα λεμόνια (ή τα πορτοκάλια) στη μέση και τοποθετούσατε το κάθε κομμάτι στον στίφτη με τη φλούδα προς τα πάνω.

E λοιπόν, την επόμενη φορά δοκιμάστε το ανάποδο, δηλαδή να βάλετε το κομμάτι του φρούτου με τη φλούδα προς τα κάτω και τον πολτό προς το χερούλι.

Tip: Το Buzzfeed.com προτείνει, πριν τοποθετήσετε το κομμάτι, να κόψετε την άκρη της φλούδας. Ύστερα στίψτε το λεμόνι και θα δείτε ότι θα βγει περισσότερος χυμός.

Το συγκεκριμένο ποστ έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει πλήθος χιουμοριστικών αντιδράσεων από χρήστες των social media που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι, τελικά, χρησιμοποιούσαν λάθος τον λεμονοστίφτη.

Αφήστε μια απάντηση