Τα 15 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου και ποια τα καταλληλότερα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

Τα 15 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου

Τα 15 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου και ποια τα καταλληλότερα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

 

Φυτά σπιτιού – Συμβουλές για το σπίτι:

Πολλοί άνθρωποι στολίζουν το σπίτι τους, με φυτά και καλά κάνουν. Ωστόσο, για κάθε χώρο του σπιτιού, υπάρχει και ένα συγκεκριμένο είδος φυτού, που μπορείτε να τοποθετήσετε. Παρακάτω ακολουθεί μία σχετική λίστα.

 

Αναλυτικότερα:

Συμβουλές για το σπίτι: Φυτά σπιτιού για το μπάνιο

 

Τα 15 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου

1. Τα Φοινικοειδή καθαρίζουν την ατμόσφαιρα από την αμμωνία, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο αφού καθαρίσετε το μπάνιο σας με απορρυπαντικά.

2. Το Αγλαόνημα μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την φορμαλδεΰδη από την ατμόσφαιρα (ένα συστατικό που περιέχουν συνήθως τα καλλυντικά). Το καλύτερο σημείο για αυτό το φυτό είναι δίπλα από το ντους.

3. Ο κόκκινος κισσός απορροφά το διοξείδιο του άνθρακα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο φυτό. Εξαλείφει επίσης τις τοξίνες, την φορμαλδεΰδη και τα βαρέα μετάλλα από την ατμόσφαιρα.

Συμβουλές για το σπίτι: Φυτά σπιτιού για το υπνοδωμάτιο

 

Τα 15 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου

1. Η Σανσεβιέρια εκπέμπει οξυγόνο τη νύχτα και καθαρίζει τον αέρα από τις τοξίνες, γεγονός που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου σας.

Τρεις συμβουλές για να προστατέψετε το σπίτι σας από την πολλή υγρασία

2. Το Σπαθίφυλλο απορροφά εύκολα τις τοξίνες (ακετόνη, βενζόλη και αμμωνία). Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο μετά τη διακόσμηση του χώρου όταν ο αέρας είναι γεμάτος επικίνδυνες χημικές ουσίες.

 

3. Η Φαλαίνοψις (ορχιδέα σκόρος) είναι ένα φυτό με υπέροχα λουλούδια. Εκπέμπει πολύ οξυγόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας και καθαρίζει τον αέρα από το τολουόλιο (αρωματική χημική ένωση).

  Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να φύγει ο λεκές από λάδι!!!

Συμβουλές για το σπίτι: Φυτά σπιτιού για το δωμάτιο του μωρού

 

Τα 15 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου

1. Το Καφέα (Καφεόδεντρο) είναι φυσικό φίλτρο. Εξουδετερώνει την βενζόλη, την φορμαλδεΰδη, την φαινόλη και το τριχλωροαιθυλένιο.

2. Ο Ιβίσκος δημιουργεί ένα ευνοϊκό μικροκλίμα. Οι φυτοντόνες που εκπέμπει αυτό το φυτό κάνουν τον αέρα πιο υγιεινό και πιο καθαρό. Επίσης, τα άλλα φυτά αναπτύσσονται καλύτερα όταν βρίσκονται κοντά στον ιβίσκο.

3. Το Κυκλάμινο μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την αϋπνία, τη χρόνια κούραση, την κατάθλιψη και την ευερεθιστότητα.

Συμβουλές για το σπίτι: Φυτά σπιτιού για το σαλόνι

 

Φυτά σπιτιού για το σαλόνι

1.Η Δράκαινα καθαρίζει τον αέρα από το βενζόλιο και την φορμαλδεΰδη (που βρίσκονται στις ταπετσαρίες, τα χρώματα, τις κουρτίνες και τα χαλιά).

2. Το Χλωρόφυτο απαλλάσσει τον χώρο σας από τη φορμαλδεΰδη, τις εκπομπές των αυτοκινήτων και τον καπνό. Ενυδατώνει επίσης πολύ καλά τον αέρα.

3. Η Μπενζαμίνη (ή κλαίουσα) καθαρίζει τον αέρα από το βενζόλιο, το τριχλωροαιθυλένιο (που βρίσκεται στα απορρυπαντικά χαλιών, την κόλλα και πολλά άλλα) και την φαινόλη.

Συμβουλές για το σπίτι: Φυτά σπιτιού για την κουζίνα

 

Φυτά σπιτιού για την κουζίνα

1.Η αλόη καθαρίζει τον αέρα από το βενζόλιο (που βρίσκεται στα απορρυπαντικά) και την φορμαλδεΰδη.

Aν σου έχει τελειώσει το απορρυπαντικό, πλύνε τα ρούχα σου με αυτό το προϊόν -Υπάρχει ήδη στο μπάνιο σου

2. Το Γιασεμί της Μαδαγασκάρης κάνει τον αέρα στην κουζίνα πιο υγιεινό. Αν το φροντίζετε καλά, θα σας δώσει πολλά όμορφα λουλούδια όλο το χρόνο.

3. Το πλεονέκτημα της Σαιντπώλιας είναι ότι διώχνει τα μυρμήγκια από το σπίτι σας.

 


Τα 15 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου και ποια τα καταλληλότερα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

enimerotiko.gr

  Κάντε την Mπανιέρα σας Λαμπίκο με τα πιο Απλά Tips

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *