Τους φθονούν γιατί είναι ωραίοι – Αυτά είναι τα ζώδια που ματιάζονται εύκολα!

Τους φθονούν γιατί είναι ωραίοι Αυτά είναι τα ζώδια που ματιάζονται εύκολα

Τους φθονούν γιατί είναι ωραίοι

 

Το κακό το μάτι, ο φθόνος η ζήλια, η αρνητική ενέργεια που μας στέλνουν οι άλλοι μπορεί να μας επηρεάσει.

Κάποιοι καταφέρνουν να μείνουν αλώβητοι, άλλοι είναι όμως πιο ευαίσθητοι και ματιάζονται με το παραμικρό!

 

Λοιπόν, ανάλογα με το ζώδιο, πάνε και οι ψυχικές δυνάμεις, λογικό. Και οι ανάλογες ψυχικές άμυνες. Οπότε, υπάρχουν ζώδια που ματιάζονται πιο εύκολα, και ζώδια που ματιάζουν πιο εύκολα.

Προσοχή, δεν είναι αυτονόητο το ποιος πεθαίνει και ποιος κάνει τι! Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

 

Κριός

Ο Κριός είναι εντελώς απρόσβλητος από ψυχική προσβολή! Δεν ματιάζεται με τίποτα και δεν ματιάζει ποτέ! Μπορεί να θεωρεί ότι είναι ματιασμένος, γιατί έχει πονοκέφαλο, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα ευαισθησίας που έχει στο κεφάλι του.

Όχι, δεν ματιάζεται! Κι αυτό γιατί η παιδικότητα του τον προφυλάσσει από τα πάντα! Σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι, έχει firewall!

Ταύρος

Ο Ταύρος ματιάζεται. Και τον πιάνει ο λαιμός του, κυρίως. Είναι ευαίσθητος στην ψυχική προσβολή. Και συμβαίνει συχνά να τραβήξει επάνω του την βασκανία, γιατί είναι εντυπωσιακός.

Ο ίδιος δεν ματιάζει ποτέ, μα ποτέ και κανέναν. Εκτός από τον εαυτό του! Δυστυχώς, η ανασφάλειά του τον κάνει να υπονομεύει πολλές φορές την ίδια του την προσπάθεια…

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος τραβάει επάνω του πολύ φθόνο, αλλά επειδή είναι πολύ αέρινος, καταφέρνει και περάνει ανάμεσα στην κακή ενέργεια, χωρίς να πάθει ζημιά. Δεν ματιάζεται εύκολα, όταν του συμβεί, πονάνε τα μάτια του και παθαίνει λόξυγκα!

Ζώδια: Αν είχαν χρήματα, τι θα αγόραζαν;

  20 χαρακτηριστικά των Ιχθύων που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ζώδια

Είναι το σίγουρο σημάδι βασκανίας. Δεν ματιάζει ποτέ και δεν το βάζει και στο μυαλό του ότι μπορεί να το κάνει αυτό. Μπορεί όμως καμιά φορά, να μαντέψει σωστά τι θα συμβεί, να το πει και οι άλλοι να τον πουν γρουσούζη!

Δεν είναι! Απλά μαντεύει, δεν προκαλεί!

 

Τους φθονούν γιατί είναι ωραίοι  Καρκίνος

Και ματιάζεται και ματιάζει και απ’ όλα. Είναι πολύ ευπρόσβλητος στις ψυχικές δυνάμεις, και μπορεί και ο ίδιος να ματιάσει τον εαυτό του. Όταν Ζηλέψει κάτι, θα σκεφτεί πολύ διεξοδικά πάνω σε αυτό, και δεν μπορεί να ελέγξει τη δύναμή του, οπότε ματιάζει.

Επειδή όμως στην πραγματικότητα δεν είναι κακοπροαίρετος, το μάτιασμά του είναι επιφανειακό, δεν κάνει μεγάλη ζημιά.

 

Λέων

Ο Λέων ματιάζεται, αλλά δεν ματιάζει! Η εξωτερική του εμφάνιση και τα όσα μπορεί να καταφέρει, επισύρουν – άθελα και του ίδιου και των υπολοίπων – τον φθόνο.

Μπορεί να βλαφτεί πάρα πολύ, ειδικά στο επίπεδο της δουλειάς του, που έχει και μεγάλη σημασία για τον Λέοντα. Ο ίδιος δεν έχει καμία περίπτωση να ματιάσει άλλον, γιατί απλούστατα δεν καταδέχεται και δεν ζηλεύει τίποτα!

 

Παρθένος

O Παρθένος ματιάζεται και ματιάζει, αλλά δεν το παραδέχεται! Θέλει να κάνει τον πολύ ορθολογιστή, που δεν τα πιστεύει αυτά τα πράγματα.

Αλλά έχει πολύ μεγάλες ψυχικές δυνάμεις, ασυνείδητες, τις περνάει για κάτι φυσικό. Και, ναι, ματιάζει πολύ. Ματιάζεται τρομερά, αλλά παριστάνει ότι είναι πονοκέφαλο, ότι κρύωσε ή ότι γενικά όλα είναι φυσιολογικά.

Δεν είναι, γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για μαγικό πλάσμα, που δέχεται επιρροές και πόλεμο και από μη ανθρώπινες οντότητες!

 

  Ιχθύς 7 Λόγοι που είναι Δύσκολο να τον Καταλάβεις

Ζυγός

Ο Ζυγός ματιάζεται, ματιάζει και αυτοματιάζεται. Είναι τόσο ανασφαλής και αναποφάσιστος, που κάθε του βήμα γίνεται πάνω από το χάος.

Και επειδή είναι και πολύ εκδηλωτικός, θα πει αμέσως ότι καλό του συμβεί, γιατί νομίζει ότι οι άλλοι θα χαρούν με την χαρά του. Και την πατάει, γιατί κανείς δεν χαίρεται.

Επίσης μπλοκάρει από μόνος του την τύχη του, με την ψυχική του ανασφάλεια. Αλίμονο όμως, αλίμονο, σε όποιον ο Ζυγός τον βάλει στο μάτι…Μπορεί να κάνει πολύ μεγάλο κακό, αλλά το κάνει μόνον σε αυτούς που τον αδικούν.

 

Τους φθονούν γιατί είναι ωραίοι  Σκορπιός

Μεγάλο πειραχτήρι των ψυχικών δυνάμεων. Είναι παντελώς άκακος. Παριστάνει ότι είναι θυελλώδεις στις ψυχικές του ορμές.

Δεν είναι Κανέναν δεν βλάπτει, εκτός από τον εαυτό του. Επίσης, είναι απρόσβλητος από τη βασκανία των άλλων. Αλλά το κακό που κάνει ο ίδιος στον εαυτό του, φτάνει και περισσεύει…

Μόνον ο Σκορπιός βλάπτει τον εαυτό του, γιατί γυρνάει την μεγάλη του ψυχική δύναμη εναντίον του. Αν το καταλάβει και το ελέγξει, είναι άτρωτος.

 

Τοξότης

Ο καημένος ο Τοξότης δεν ματιάζει κανέναν και ματιάζεται από όλους! Και χωρίς να φταίει κανείς, εισπράττει όλες τις ενέργειες που κυκλοφορούν στον χώρο, ακόμα και αν αφορούν άλλους!

Και το πληρώνει σοβαρά, με ατυχήματα, γιατί έχει ροπή στο σωματικό ατύχημα και στα πεσίματα στα καλά καθούμενα. Θέλει ένα προσωπικό εξορκιστή να τον φυλάει, γιατί περπατάει και μαζεύει, σαν σκούπα, ότι κακό υπάρχει.

Είναι πολύ δυνατό πλάσμα, δεν υπάρχει αμφιβολία, γι’ αυτό του συμβαίνουν αυτά.

 

Αιγόκερως

Δεν ματιάζει, δεν ματιάζεται, δύναμη. Ο Αιγόκερως είναι ο άρχοντας αυτής της πραγματικότητας.

  Χρόνια Πολλά!

Οπότε είναι και τελείως απρόσβλητος. Δεν φθονεί κανέναν, ούτε τον εαυτό του, δεν έχει ζητούμενα άλυτα, δεν έχει χρέη, είναι μια χαρά, οπότε γύρω του απλώνεται μια ήρεμη ενεργειακή λίμνη που τον προστατεύει από τα πάντα.

Ποιος είναι ο πιο κρυφός φόβος κάθε ζωδίου!

Αν έχεις κάποια σχετική ατυχία στη ζωή σου, κάνε φίλο σου έναν Αιγόκερω. Η ασπίδα η δικιά του φτάνει να προστατεύσει κι εσένα.

 

Τους φθονούν γιατί είναι ωραίοι  Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ επιρρεπής σε όλων των ειδών τις ενέργειες.

Ο ίδιος, παρ’ όλο που έχει έντονες ψυχικές δυνάμεις, δεν ματιάζει ποτέ, μα ποτέ, ακόμα και αν το προσπαθήσει, γαιτί έχει ένα τεράστιο εσωτερικό άλεγχο, που δεν του επιτρέπει να βλάψει.

Φαίνεται πολύ περίπλοκος, και είναι, αλλά με ΄τετοιες διανοητικές δικλείδες που ποτέ δεν μπορεί να του διαρρεύσει ενέργεια . Δυστυχώς όμως, ο ίδιος προσβάλλεται από τον φθόνο και χάνει την ψυχική και νοητική του ισορροπία . θέλει βοήθεια, όταν οι άλλοι τον έχουν βάλει στο μάτι .

 

Ιχθείς

Οι Ιχθείς και ματιάζουν και ματιάζονται. Είναι πολύ δυνατοί στις ψυχικές τους ενέργειες, και έχουν…διαρροές, εκτός αν είναι εξασκημένοι.

Επειδή φλερτάρουν με την κατάσταση του μέντιουμ, και έχουν και μια επικοινωνία, χωρίς πολλές φορές να το ξέρουν, με τον «άλλο» κόσμο, μπορεί να δεχτούν σοβαρά πλήγματα.

Και επίσης δίνουν σοβαρά ενεργειακά πλήγματα, πάλι εκτός αν είναι εξασκημένοι. Δεν το κάνουν επίτηδες, δεν έχουν κακία. Είναι η δύναμή τους τέτοια που τους φεύγει από τον έλεγχο.

 

ΠΗΓΗ

clickmag.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *