«Τα 24 δάκτυλά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου»: Ο τέλειος εξαδάκτυλος που ζει από τα χέρια του

«Τα 24 δάκτυλά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου»: Ο τέλειος εξαδάκτυλος που ζει από τα χέρια του

Τα 24 δάκτυλά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου

 

Ο εξαδάκτυλος Yoandri Hernandez Garrido από την Κούβα είναι η απτή απόδειξη πως το να έχει κάποιος 6 δάχτυλα στα χέρια και στα πόδια, είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής και δεν αποτελεί πρόβλημα.

Το ψευδώνυμο του Yoandri Hernandez Garrido προέρχεται από τα έξι τέλεια σχηματισμένα δάχτυλα σε κάθε ένα από τα χέρια του και τα πόδια του.

 

Εξαδάκτυλος: Δηλώνει περήφανος για τα πρόσθετα δάκτυλά του

Σύμφωνα με το CBS, ο Hernandez είναι περήφανος για τα πρόσθετα δάκτυλά του και νιώθει ευλογημένος, λέγοντας ότι είναι ικανός να ζήσει σκαρφαλώνοντας σε φοίνικες για να κόψει καρύδες και βγάζοντας φωτογραφίες σε αυτή την ανατολική κουβανέζικη πόλη, που είναι δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες.

“Ένας ταξιδιώτης πλήρωσε 10 δολάρια για μια φωτογραφία μαζί του”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

«Τα 24 δάκτυλά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου»: Ο τέλειος εξαδάκτυλος που ζει από τα χέρια του

 

Εξαδάκτυλος: Δηλώνει περήφανος για τα πρόσθετα δάκτυλά του

 

“Είμαι χαρούμενος που έχω 24 δάκτυλα, χάρη στα οποία μπορώ να ζήσω, γιατί δεν έχω σταθερή δουλειά”, δηλώνει ο ίδιος.

Εξαδάκτυλος: Εφαρμόζουν τέλεια τα επιπλέον δάχτυλα

Γνωστή ως polydactyly, η κατάσταση του Hernandez είναι σχετικά συχνή, αλλά είναι σπάνιο για κάποιον άνθρωπο τα επιπλέον δάκτυλα να εφαρμόζουν τέλεια. Όποιος κοίταζε γρήγορα τα χέρια του, θα δυσκολευόταν να παρατηρήσει κάτι διαφορετικό αν δεν σταματούσε και άρχισε να τα μετράει.

Εξαδάκτυλος: Εντυπωσιασμένος ο Κουβανός ορθοπεδικός με την περίπτωσή του

Ο Ερνάντεζ δήλωσε ότι όταν ήταν μικρό αγόρι, τον επισκέφθηκε ένας διάσημος Κουβανός ορθοπεδικός, ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους γιατρούς του Φιντέλ Κάστρο και τόνισε ότι σε όλα του τα ταξίδια που είχε κάνει, δεν είχε δει ποτέ αντίστοιχη περίπτωση τόσο καλά διαμορφωμένης polydactyly.

  Avατριχιαστική μαρτυρiα: «Βρήκα το Χριστό, φώναζε κλαίγοντας ο χειρουργός»

 

“Ήταν πολύ εντυπωσιασμένος όταν είδε τα δάχτυλά μου”, δήλωσε ο Hernandez, ο οποίος είναι ο μόνος στην οικογένειά του που γεννήθηκε με επιπλέον δάκτυλα.

Εξαδάκτυλος: Η μοναδικότητά του τον έκανε δημοφιλή

Σε ένα μέρος του κόσμου όπου τα φυσικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων είναι συχνά η βάση για τα ψευδώνυμά τους, ο Ερνάντεζ, δήλωσε ότι αυτή η μοναδικότητά του τον έκανε δημοφιλή.

Έχει ένα 10χρονο γιο με μια γυναίκα που ζει τώρα στην Αβάνα και η σημερινή σύντροφός του περιμένει το δεύτερο παιδί του.

“Από τότε που ήμουν νέος, κατάλαβα ότι ήταν ένα προνόμιο να έχω 24 δάκτυλα. Κανένας δεν έχει κάνει ποτέ διακρίσεις εναντίον μου γι ‘αυτό». “Αντίθετα, οι άνθρωποι με θαυμάζουν και είμαι πολύ περήφανος, έχω ένα εκατομμύριο φίλους, ζω καλά».

Εξαδάκτυλος: Η ταραχή του δασκάλου

Παρ ‘όλα αυτά, περιστασιακά προκαλούσε σύγχυση μεγαλώνοντας.

“Μια μέρα όταν ήμουν στο δημοτικό σχολείο, ένας δάσκαλος με ρώτησε πόσα μας κάνει πέντε και πέντε;” «Ήμουν πολύ νέος, κάπως ντροπαλός, και δεν είπα τίποτα. Μου είπε τότε να μετρήσω πόσα δάχτυλα και του απάντησα 12»!

“Ο δάσκαλος ήταν λίγο αναστατωμένος, αλλά ήταν η αλήθεια”.

Ο Hernandez ελπίζει ότι μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα στα παιδιά με polydactyly, καθώς δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτά.

“Νομίζω ότι είναι αυτό που διέταξε ο Θεός”. “Δεν πρέπει να αισθάνονται άσχημα για τίποτα, γιατί νομίζω ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής.

 

viralgossip.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *