Ποιοι άντρες του ζωδιακού κάνουν πιο εύκολα το πρώτο βήμα στο φλερτ

Ποιοι άντρες του ζωδιακού κάνουν πιο εύκολα το πρώτο βήμα στο φλερτ

Κάθε άντρας έχει διαφορετική προσέγγιση στο φλερτ και στον τρόπο που πλησιάζει τον υποψήφιο ερωτικό του στόχο.

Κάποιοι άντρες του ζωδιακού είναι άμεσοι και ευθείς και κάνουν πιο εύκολα το πρώτο βήμα στο φλερτ, κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν πλάγιους τρόπους για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που αποφεύγουν εντελώς να πουν την πρώτη ατάκα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τι ρόλο παίζει, όμως, το ζώδιό σου στο πρώτο βήμα για την ερωτική κατάκτηση;

 Διάβασε παρακάτω ποιοι άντρες του ζωδιακού είναι σε θέση να κάνουν με ευκολία το πρώτο βήμα στο φλερτ.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποιοι κάνουν το πρώτο βήμα στο φλερτ:

ΚΡΙΟΣ: 

Ο Κριός ανήκει στην κατηγορία του άντρα-κυνηγού. Θα προσεγγίσει το υποψήφιο θήραμά του πρώτος, με τρόπο άμεσο και διεκδικητικό, θα το πολιορκήσει και δε θα κάνει πίσω, μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει.

Ο άντρας αυτός είναι άμεσος και ξέρει ποιες ατάκες πρέπει να χρησιμοποιήσει για να σε «ρίξει». Θα τις πει χωρίς ενδοιασμούς, σε σημείο που θα κομπλάρεις, θα κοκκινίσεις και θα παρασυρθείς στο ερωτικό του κάλεσμα…

Ποιοι άντρες του ζωδιακού κάνουν πιο εύκολα το πρώτο βήμα στο φλερτ

ΤΑΥΡΟΣ: 

Ο άντρας Ταύρος ασκεί γοητεία και αυτό είναι το ατού του. Δε θα μιλήσει άνετα και ανοιχτά στην προσπάθεια να κατακτήσει το υποψήφιο ταίρι του, αφού χρειάζεται χρόνο στην ερωτική προσέγγιση.

ΖΩΔΙΑ: Και πάλι βρήκα, τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσω…

Αν και διστακτικός στην αρχή, μόλις λάβει δείγματα ότι υπάρχει ανταπόκριση, θα φανερώσει τον πραγματικό, επίμονο εαυτό του και με σταθερά, υπομονετικά βήματα, θα σε πείσει ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα…

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ: 

Ένας άντρας που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων πλησιάζει πολύ εύκολα το πρόσωπο που θέλει να κατακτήσει και βέβαια, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεκινήσει πρώτος.

  For You Gif


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Χωρίς ενδοιασμούς και διστακτικότητα, θα χρησιμοποιήσει μια προσέγγιση, βασισμένη στο… λέγειν. Θα πει πολύ γρήγορα μεγάλα λόγια και κολακευτικά σχόλια, θα κάνει σχέδια για το μέλλον και δε θα αφήσει καμία αμφιβολία να αιωρείται για τις προθέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 

Η υδάτινη φύση του άντρα Καρκίνου, τον κάνει λιγότερο άμεσο στην ερωτική προσέγγιση. Το πρώτο βήμα δεν είναι εύκολο για αυτό το ζώδιο, μιας και χρειάζεται να νιώσει ασφαλής με κάποιον για να φανερώσει τις προθέσεις του.

Σαν το καβούρι που κινείται με πλάγια βήματα, έτσι κι αυτός θα χρησιμοποιήσει έμμεσους τρόπους για να προσεγγίσει το υποψήφιο ταίρι του. Κι αν τελικά, το πρώτο βήμα έρθει από την άλλη πλευρά, δε θα τον ενοχλήσει καθόλου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΛΕΩΝ: 

Ο άντρας Λέοντας, αν και ανήκει στο πύρινο στοιχείο, είναι συχνά διστακτικός στην αρχική προσέγγιση του υποψήφιου θηράματος, λόγω… υπερηφάνειας.

Το ζώδιο αυτό δε θέλει καθόλου να «ρίχνει τα μούτρα του» και δεν τα πάει καθόλου καλά με την απόρριψη, γι’ αυτό και δύσκολα θα κάνει το πρώτο βήμα. Εκτός κι αν έχει βεβαιωθεί για το ερωτικό ενδιαφέρον της άλλης πλευράς.

Σε αυτή την περίπτωση, το… λιοντάρι βγαίνει από μέσα του και καταφέρνει να σε αποπλανήσει σε χρόνο ντε-τε.

ΛΕΩΝ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ένας άντρας που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, δυσκολεύεται πολύ να πλησιάσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Θα παρακαλάει ενδόμυχα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, ώστε να σταματήσει να υπολογίζει στο κεφάλι του τι πρέπει να πει, πώς και πότε.

Η υπερανάλυση και η μετριοφροσύνη του ζωδίου, δεν του επιτρέπουν να ασκεί με μαεστρία την τέχνη του ξελογιάσματος, γι’ αυτό και θα περιμένει από την άλλη πλευρά να κάνει την πρώτη κίνηση και να του… λύσει τα χέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΖΥΓΟΣ: 

Ο άντρας Ζυγός είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και ξέρει καλά την τέχνη της αποπλάνησης, αφού το ζώδιο αυτό «την πέφτει»… με το γάντι.

  Τα 3 ζώδια που είναι καλύτερα μακριά και αγαπημένοι

Αν και θα χρησιμοποιήσει διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης μέχρι να σιγουρευτεί για τις προθέσεις της άλλης πλευράς, στη συνέχεια θα κάνει με άνεση το πρώτο βήμα, πάντα βέβαια με τακτ και διακριτικότητα.

Τους φθονούν γιατί είναι ωραίοι– Αυτά είναι τα ζώδια που ματιάζονται εύκολα!

Η ευγενική φύση του δεν του επιτρέπει να περάσει κατευθείαν στο ψητό, όμως θα καταλάβεις σίγουρα τις πραγματικές του προθέσεις…

ΖΥΓΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

 Οι άντρες Σκορπιοί είναι γνωστοί ερωτικοί κατακτητές. Δεν είναι μόνο ότι δε διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς τον ερωτικό τους στόχο, είναι ότι γεννήθηκαν με το χάρισμα της αποπλάνησης.

Με μεθοδικότητα και υπολογισμένες κινήσεις, θα ξελογιάσουν το υποψήφιο θήραμα και θα καταφέρουν όχι μόνο να σε αποπλανήσουν, αλλά και να σε κάνουν να πιστεύεις ότι στην πραγματικότητα, συνέβη το αντίθετο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ: 

Ο άντρας Τοξότης ξέρει πολύ καλά πώς να κατακτήσει έναν ερωτικό στόχο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζώδιο αυτό αρέσκεται να κυνηγά και προσεγγίζει με τόση ευθύτητα το υποψήφιο θήραμα, που το αφοπλίζει με την ειλικρίνειά του.

Η ενθουσιώδης και αυθόρμητη φύση αυτού του άντρα, του επιτρέπουν να ανοίγει κατευθείαν όλα τα χαρτιά του, χωρίς να περιμένει καν δείγματα ανταπόκρισης από την άλλη πλευρά.

Άλλωστε, κυβερνάται από τον Δία, που ήταν γνωστός για το πόσο κατείχε την τέχνη του ξελογιάσματος…

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 

Ένας άντρας Αιγόκερως χρειάζεται χρόνο για να προσεγγίσει έναν ερωτικό στόχο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν έχει πρόβλημα να κάνει το πρώτο βήμα για να πλησιάσει το υποψήφιο ταίρι του, αφού το ζώδιο αυτό ξέρει να αναλαμβάνει την ευθύνη της πράξης του, έχοντας υπολογίσει από πριν και την περίπτωση της απόρριψης.

  Ευχετήριες κάρτες χρόνια πολλά!..........giortazo.gr

Αυτός είναι και ο λόγος που θα αργήσει να ανοίξει τα χαρτιά του και που συχνά, η άλλη πλευρά καταλήγει να τα ανοίγει πρώτη…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 

Ο άντρας Υδροχόος είναι τόσο ευθύς και ειλικρινής, που δεν έχει κανέναν δισταγμό στην ερωτική του προσέγγιση. Θα κάνει άμεσα το πρώτο βήμα και θα πει αυτό που πραγματικά βρίσκεται μέσα στο μυαλό του, περιμένοντας την αντίδραση της άλλης πλευράς.

Αν δεν κομπλάρεις/παρεξηγηθείς/φύγεις από την ντροπή, τότε έχεις περάσει το πρώτο στάδιο και πολύ γρήγορα, η ερωτική σας γνωριμία θα περάσει στο επόμενο…

ΙΧΘΥΣ: 

Ένας άντρας που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι συνήθως ντροπαλός, συνεσταλμένος.

Δύσκολα θα κάνει την πρώτη κίνηση για να προσεγγίσει τον υποψήφιο ερωτικό του στόχο και θα προσπαθήσει να τον «ρίξει» μέσα από την αθώα και παθητική στάση του, προκαλώντας στην ουσία την άλλη πλευρά να αναλάβει πρωτοβουλία.

Μόλις τα καταφέρει, θα βγάλει το ρομαντικό, χαριτωμένο εαυτό του, μαγεύοντάς σε με την ευαίσθητη φύση του…

πηγη

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση