Ποιο είναι το θετικό χαρακτηριστικό μας; Το ζώδιό μας έχει την απάντηση!

Ποιο είναι το θετικό χαρακτηριστικό μας

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που εκφράζουν απόλυτα την προσωπικότητά μας. 

Κάποιοι κωδικοί συμπεριφοράς που…
μαρτυρούν αμέσως, πως αφορούν εμάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όσο και εάν δεν το συνειδητοποιούμε, πολλά από αυτά τα βασικά μας χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το άστρο μας!

Τα στοιχεία αποκαλύπτονται και δια του λόγου το αληθές… διαβάστε παρακάτω!

Τι είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει; Έχουμε έντονη την αίσθηση του χιούμορ; Είμαστε πολύ δυναμικές;

Όλος ο κόσμος μάς αποκαλύπτει τα μυστικά του και ζητά την ψυχολογική μας υποστήριξη, γιατί είμαστε καλές ακροάτριες, ή γιατί μας εμπιστεύονται; Γελάμε μέχρι δακρύων ή το χιούμορ μας «σπάει κόκαλα»;

Σίγουρα, για εμάς κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ισχυρότερα από άλλα. Στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες και επηρεαζόμαστε από πολλά ακόμα ζητήματα, ασυνείδητα.

Μελετώντας τον αστρολογικό μας χάρτη ή απλά, το ζώδιό μας μπορούμε να ανακαλύψουμε πώς ενεργούμε και ποια είναι τα θετικά χαρακτηριστικά μας, αυτά που μας κάνουν δηλαδή, μοναδικές και ανεπανάληπτες!

Και σε περίπτωση που θέλουμε να διαπιστώσουμε τα βασικά στοιχεία μιας νέας γνωριμίας, το ζώδιο μπορεί να αποκαλύψει πολλά και άκρως ενδιαφέροντα…

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Το δυνατό σημείο: Επιμονή στον στόχο

Ο Κριός έχει αυτοπεποίθηση και δικαιολογημένα παίρνει πολύ συχνά τον ρόλο του ηγέτη, καθώς δεν διστάζει ποτέ να αναλάβει τις ευθύνες του. Δυναμικός και με έντονες ηγετικές τάσεις δεν σταματά με τίποτα, μέχρι να πάρει αυτό που θέλει, πραγματικά.

Ακολουθεί τους στόχους του και δεν παρεκκλίνει ποτέ από την πορεία του, μέχρι να πετύχει τον σκοπό του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαΐου
Το δυνατό σημείο: Αυθεντικότητα και ειλικρίνεια

Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται από μοναδική αυθεντικότητα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ό,τι λέει, το εννοεί πραγματικά και είναι αυτό που αληθινά πιστεύει.

  ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ GIF

Δεν φοβάται να εκτεθεί και ποτέ δεν θα δώσει μια ψεύτικη εικόνα σε οτιδήποτε λέει και κάνει, καθώς υποστηρίζει τα λεγόμενα του με πάθος!

Δεν ακολουθεί ποτέ κινήσεις εντυπωσιασμού για να έχει τους άλλους με το μέρος του, διότι είναι αυθεντικός τόσο στα λόγια, όσο  και στις πράξεις του.

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Το δυνατό σημείο: Η αίσθηση του χιούμορ και… στα δύσκολα

Ο Δίδυμος διαθέτει απλόχερα την αίσθηση του χιούμορ. Μπορεί να διακρίνει την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων σε κάθε ζήτημα, αντιμετωπίζοντας ακόμα και δύσκολες καταστάσεις με το χαρακτηριστικό του ανάλαφρο στιλ.

Γενικά, έχει το μικρόβιο της διασκέδασης μέσα του, οπότε καθώς είναι επιρρεπής σε αστεία, το χαμόγελο του φωτίζει το πρόσωπό του, αλλά και τους χώρους στους οποίους κινείται, κάνοντάς τον ιδιαίτερα αγαπητό!

20 χαρακτηριστικά των Ιχθύων που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ζώδια

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Το δυνατό σημείο: Πίστη στις σχέσεις

Ο Καρκίνος είναι ο πιο πιστός τύπος του ζωδιακού. Ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους του και νοιάζεται για αυτούς, πραγματικά. Εκτιμά απόλυτα κάθε του σχέση και τις φιλίες του, φροντίζοντας να μην προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη τους.

Ακολουθεί τις αρχές του με οποιοδήποτε τίμημα, παραμένοντας σταθερός στις αξίες του και πιστός σε κάθε του κίνηση.

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Το δυνατό σημείο: Γενναιοδωρία και αλληλεγγύη

Ο Λέων έχει γενναιόδωρη καρδιά! Μόλις διαπιστώσει πως κάποιος έχει ανάγκη, προσφέρει απλόχερα χέρι βοηθείας. Εάν ανήκουμε στον κύκλο του, θα έχουμε πάντα την προσοχή του στραμμένη επάνω μας, ενώ την ίδια στιγμή θα εκφράζει με κάθε τρόπο την εκτίμησή του προς το πρόσωπό μας.

Δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στις ανάγκες των γύρω του, καθώς ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους σε βάθος.

  Ιερομάρτυρος Ανθίμου επισκόπου, Ιερομάρτυρος Αριστίωνος επισκόπου, Αγίου Αρχοντίωνος μάρτυρος, Νεομάρτυρος Πολυδώρου Νέας Εφέσου, Οσίας Φοίβης μάρτυρος 3 Σεπτενβρίου...giortazo.gr

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Το δυνατό σημείο: Ρεαλισμός και αυτάρκεια

Ο Παρθένος είναι αυτάρκης και αρκείται σε όσα έχει, επιζητώντας μια απλή ζωή με μινιμαλιστική διάθεση. Δεν χρειάζεται πολλά για να νιώθει πλήρης και δεν εμμένει σε άσκοπους στόχους, ώστε να σπαταλάει τον χρόνο και τη σκέψη του.

Είναι ικανοποιημένος με όσα έχει και δεν ζητάει περισσότερα, καθώς είναι αρκετά ρεαλιστής.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Το δυνατό σημείο: Ήρεμη δύναμη

Ο Ζυγός διακατέχεται από το πνεύμα της ειρήνης. Δεν του αρέσει να δίνει αφορμές για καβγάδες ή να συμμετέχει σε αψιμαχίες. Θέλει να ζει σε ηρεμία και αρμονία, ενώ θεωρείται ιδανικός στο να χαλαρώνει τους γύρω του και να λύνει τις διαφορές τους, οπωσδήποτε με ειρηνικό τρόπο.

Πάντα προσπαθεί να συμβιβάσει τις καταστάσεις και να διευθετήσει τα θέματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να επικρατεί ηρεμία.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Το δυνατό σημείο: Απλόχερη φροντίδα

Ο Σκορπιός θέλει να ζει το σήμερα, σαν να μην υπάρχει αύριο! Νιώθει την ανάγκη να προσφέρει όσο γίνεται περισσότερη αγάπη στους γύρω του, χωρίς να έχει την παραμικρή διάθεση να παρεκκλίνει ούτε βήμα.

Δεν στέκεται στα αρνητικά, αλλά αντίθετα μοιράζει απλόχερα την αγάπη του. Ενδιαφέρεται και φροντίζει με πάθος τον περίγυρο του, ενώ ακολουθεί με πίστη τις αρχές του και εκτιμάει κάθε του σχέση σε όλη του τη ζωή.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Το δυνατό σημείο: Αγάπη για την ελευθερία

Ο Τοξότης, πρωτοπόρος στη διασκέδαση όσο κανείς άλλος, ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να χαλαρώνει κρατώντας τις δυσάρεστες καταστάσεις μακριά του. Του αρέσει να ζει ελεύθερος και παίρνει ρίσκα, πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα.

Επιρρεπής στις απολαύσεις, προσφέρει με πάθος δυνατές συγκινήσεις στον εαυτό του και όχι μόνο, αντλώντας από τη ξέγνοιαστη φύση του το αμείωτο ενδιαφέρον του για να περνάει καλά, τόσο ο ίδιος όσο και οι γύρω του.

  Τι σημαίνει ευτυχία για κάθε ζώδιο.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Το δυνατό σημείο: Υπευθυνότητα για κάθε πράξη

Ο Αιγόκερως είναι τόσο υπεύθυνος, όσο κανείς άλλος! Ακολουθεί ευλαβικά τα καθήκοντα του, χωρίς να ξεφεύγει από τις υποχρεώσεις του, με αποτέλεσμα να μην χαλαρώνει ποτέ.

Διακατέχεται από τόση ωριμότητα, ώστε όλοι τον θαυμάζουν και θέλουν να του μοιάσουν, επί ματαίω! Ολοκληρώνει πάντα τη δουλειά του και φέρνει σε πέρας κάθε του αποστολή, ενώ εξοφλεί έγκαιρα ακόμα και τους λογαριασμούς του.

Οπωσδήποτε είναι το άτομο που μπορεί ο καθένας να εμπιστευτεί, μια και είναι απόλυτα υπεύθυνος για κάθε του πράξη και ενέργεια.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Το δυνατό σημείο: Η δύναμη της ανεξαρτησίας

Ο Υδροχόος, ο υπέροχος επαναστάτης του ζωδιακού δεν συμμορφώνεται ποτέ με τους κανόνες. Με αχαλίνωτο προοδευτικό πνεύμα και έχοντας τη δύναμη της ανεξαρτησίας μέσα του, ακολουθεί το δικό του μονοπάτι σε κάθε περίπτωση.

Δεν φοβάται να ακολουθήσει την ελευθερία του πνεύματός του, υποστηρίζοντας τη γνώμη του με πάθος, ακόμα και εάν έρχεται σε αντίθετη με τους πάντες και τα πάντα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Το δυνατό σημείο: Συμπόνια και φροντίδα

Ο Ιχθύς είναι η προσωποποίηση της φροντίδας και της αφοσίωσης. Γίνεται τόσο συμπονετικός για εκείνους που αγαπά, ώστε μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για χάρη τους.

Διακατέχεται από ένα τόσο βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης, που φροντίζει τους γύρω του με ατέλειωτο αλτρουισμό. Είναι το σταθερό στήριγμα για τους φίλους και την οικογένεια, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους με αμέριστη συμπόνια και χωρίς να υπολογίζει τον εαυτό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *