Ζώδια: Τι στραβό κάνετε στις σχέσεις και γιατί;

Ζώδια: Τι στραβό κάνετε στις σχέσεις

Ζώδια: Τι στραβό κάνετε στις σχέσεις και γιατί

 

Είχατε στ’ αλήθεια μεγάλες προσδοκίες από τη νέα σας σχέση. Ονειρευόσασταν ιδανικές στιγμές για δύο και ήσαστε σίγουρη ότι δεν θα χωρίσετε ποτέ! Μόνο που τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φανταζόσασταν.

Η σχέση σας έληξε άδοξα και σύντομα, κι εσείς μείνατε να αναρωτιέστε τι πήγε στραβά. Δείτε παρακάτω τι κάνετε λάθος σύμφωνα με το ζώδιό σας, και μάθετε τι δεν πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να κρατήσει η επόμενη σχέση σας.

 

Ζώδια: Τι στραβό κάνετε στις σχέσεις και γιατί

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση σας έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει. Ποτέ δεν δείξατε τη δέουσα προσοχή και φροντίδα. Κάνατε σχέδια που δεν συμπεριλάμβαναν τον σύντροφό σας, και εκπλαγήκατε όταν επικοινώνησε μαζί σας, αφού περιμένατε ότι θα έχει εξαφανιστεί, καθώς δεν του δείξατε ποτέ ότι κάνατε προσπάθειες για να χτίσετε μία σταθερή σχέση. Είναι ΟΚ να το παίζετε άνετη, αλλά όχι και να κρατάτε τον σύντροφό σας σε απόσταση!

 

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Έχετε την ικανότητα να υποβάλλετε τον πιθανό σύντροφό σας σε άπειρες και περίτεχνες δοκιμασίες, ώστε να τον αξιολογήσετε. Το πρόβλημα είναι ότι αφιερώνετε τόσο χρόνο προσπαθώντας να βεβαιωθείτε ότι κάποιος αξίζει την προσοχή σας, κι έτσι τον κάνετε να χάσει την υπομονή του, ώστε αποφασίζει πως όλα αυτά τα παιχνίδια είναι ανούσια. Κάποιες φορές χρειάζεται απλά να εμπιστευθείτε τον άλλο, και να δείτε τι θα συμβεί.

 

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Φοβάστε μήπως μετανιώσετε για την επιλογή σας, γι αυτό και έχετε συνεχώς τα μάτια σας ανοιχτά μήπως προκύψει κάτι καλύτερο. Κι αν γνωρίσετε το άλλο σας μισό ενώ είστε ήδη σε σχέση; Απεχθάνεστε τα συναισθηματικά μπλεξίματα, γι’ αυτό και κρατάτε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, και φροντίζετε να μην δένεστε εύκολα, ώστε να φεύγετε ανά πάσα στιγμή. Την επόμενη φορά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και αφεθείτε στη σχέση που διαλέξατε, ώστε να την ζήσετε όπως της αξίζει. Και μην φοβάστε, ο χωρισμός όταν χρειάζεται δεν είναι κακός!

  Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Ζωδίων για τον Σεπτέμβριο 2022 με τα Ταρώ Lenormand

 

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Από την πρώτη στιγμή ήταν ειλικρινής μαζί σας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει σχέση. Εσείς όμως ήσαστε σίγουρη ότι εάν περάσει λίγο χρόνο μαζί σας και σας γνωρίσει θα αλλάξει η άποψή του. Μόνο που δεν έγινε ακριβώς έτσι. Γιατί εσείς δεν ήσαστε ειλικρινής με τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε να επιλέγετε για σύντροφο κάποιον μόνο και μόνο επειδή σας φαίνεται σαν πρόκληση που πρέπει να κερδίσετε. Την επόμενη φορά απλά πιστέψτε όποιον σας πει ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό και ψάξτε για κάτι άλλο.

 

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Είστε πολύ απασχολημένη ώστε να χάνετε τον χρόνο σας σε μέτριες καταστάσεις. Γι’ αυτό και πήρατε τη γενναία απόφαση να λήξετε τη σχέση αυτή. Ξέρετε ότι έχετε όλο το πακέτο και όταν συμβιβάζεστε με κάτι λιγότερο από το τέλειο δεν κάνετε χάρη σε κανέναν! Η αυτοπεποίθησή σας είναι τόσο γοητευτική που τραβάει όλα τα βλέμματα, οπότε συνήθως περνάτε στην επόμενη επιλογή.

 

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Αν βρεθείτε με κάποιον που είναι σε διαφορετική φάση ζωής και δεν υπάρχει σημείο επαφής, τότε είναι καλύτερα να χωρίσετε. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζετε μια σχέση, ειδικά εάν και οι δύο δεν έχουν τη συναισθηματική βάση να δημιουργήσουν έναν μακροχρόνιο δεσμό. Μην ξεχνάτε όμως ότι τη φάση της ζωής μας την ορίζουμε εμείς, όπως επίσης και τη φτιάχνουμε έτσι ώστε να ταιριάζει με του συντρόφου μας, εάν το αξίζει.

 

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Προσέχατε τόσο πολύ για να μην πείτε ή κάνετε κάτι λάθος, τόσο που δεν δείχνατε τον πραγματικό σας εαυτό. Είναι αδύνατον να είστε σε σχέση, αν δεν αποφασίσετε να είστε αρκετά ειλικρινείς και μερικές φορές και ευάλωτες. Είναι ωραίο να υπολογίζετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά χωρίς αυτό να σας εμποδίζει να δείξετε ποια είστε στ’ αλήθεια.

  Τι χρειάζεται κάθε ζώδιο σε μια κακή μέρα;

 

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα και παθιασμένα, αλλά χάσατε το ενδιαφέρον σας σχεδόν αμέσως. Μοιραστήκατε έντονες στιγμές, αλλά μείνατε εκεί. Δεν είχατε αρκετά κοινά ώστε να φτιάξετε μια σχέση, και όταν ο πρώτος ενθουσιασμός ξεφούσκωσε καταλάβατε ότι δεν θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε κάτι πιο σοβαρό. Σε όλους αρέσει μια παθιασμένη σχέση που βάζει φωτιά στο κρεβάτι, αλλά μετά από μερικές φορές καταντάει μονότονη.

 

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Δεν σας πήρε καιρό να νιώσετε ότι η σχέση αυτή σας πνίγει. Εκτιμάτε την ανεξαρτησία σας όσο τίποτα άλλο και θέλετε να νιώθετε ελεύθερη να κάνετε ό,τι θέλετε, χωρίς να σας εμποδίζει κανείς. Και κάτι ακόμη, εκείνο που σας τρομάζει πιο πολύ είναι όταν η σχέση προχωράει καλά! Κι αυτό σας κάνει ένα από τα χειρότερα ζώδια για σχέση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Δεν είχατε κυριολεκτικά χρόνο γι’ αυτόν. Είχατε τόσα πράγματα να κάνετε που δεν μπορούσατε να ασχοληθείτε παραπάνω από το να του στείλετε ένα μήνυμα. Και πείσατε τον εαυτό σας ότι εάν στ’ αλήθεια σας ήθελε, θα σας είχε κυνηγήσει. Προφανώς, μια σταθερή σχέση δεν ήταν ούτε αυτό που θέλατε και τώρα μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο στη δουλειά σας. Είστε μεγάλο κορίτσι και σίγουρα μπορείτε να μοιράσετε σοφά τον χρόνο σας ώστε στο τέλος της μέρας να βρίσκεστε ξένοιαστη στη ζεστή αγκαλιά του.

 

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Σπάνια περνάγατε χρόνο οι δυο σας. Συνήθως βγαίνατε μαζί με τους φίλους σας, ή σε διπλά ραντεβού. Δεν θέλατε καν να κρατάτε το χέρι του δημόσια, για να μην δείξετε ότι είστε εξαρτημένη από αυτόν. Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε! Κατάλαβε ότι δεν ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν. Την επόμενη φορά φροντίστε να είστε λίγο πιο ρομαντική, ακόμα και οι άντρες το χρειάζονται. Μιλήστε του γλυκά και μη φοβηθείτε να δείξετε στον κόσμο ότι είστε ερωτευμένη. Θα νιώσετε απελευθερωμένη και θα κάνετε τον σύντροφό σας χαρούμενο.

  Ζώδια: Τι πρέπει να αλλάξει κάθε ζώδιο το 2020

 

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά φερόσασταν σαν ο σύντροφός σας να μπορούσε να διαβάσει το μυαλό σας. Περιμένατε να καταλαβαίνει πώς νιώθετε και τι σκέφτεστε χωρίς εσείς να λέτε κουβέντα. Με τον τρόπο σας υπέθετε ότι θέλετε απλά να είστε μόνο φίλοι. Το να ανοίγεστε στον άλλο αμέσως δεν είναι ίσως η καλύτερη τακτική, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να δίνετε στον σύντροφό σας κάποια στοιχεία για το πώς νιώθετε.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *