να ανεβάζει τρόφιμα και φάρμακα στη μητέρα της

Καλλιθεώτισσα έφτιαξε μια αυτοσχέδια τροχαλία, προκειμένου να ανεβάζει τρόφιμα και φάρμακα στη μητέρα της, η οποία μένει μερικούς ορόφους πιο πάνω!

Πραγματικά εντυπωσιακή η ευρηματικότητα ορισμένων, στην προσπάθεια τους να τηρήσουν, από τη μία, τα περιοριστικά μέτρα, αλλά και να βοηθήσουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγγενείς τους, από την άλλη, προμηθεύοντάς τους με τα απαραίτητα, χωρίς να τους θέτουν σε κίνδυνο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όπως, για παράδειγμα, η Πολίτα Βαρουξή, ιδιοκτήτρια καταστήματος με ελαστικά αυτοκινήτων από την Καλλιθέα, η οποία έφτιαξε μια αυτοσχέδια τροχαλία με σχοινί, στην οποία δένει μια σακούλα.

Στη συνέχεια τοποθετεί στη σακούλα τρόφιμα, φάρμακα και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί η μητέρα της, η οποία, κατόπιν, τραβάει το σχοινί για να τα παραλάβει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της!

Η ίδια εικόνα επαναλαμβάνεται καθημερινά από την πρώτη κιόλας ημέρα που η κυβέρνηση σύστησε στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο.

«Είμαστε καλά αλλά προσέχουμε για να έχουμε», λέει στην κάμερα η κα. Βαρουξή. «Έχω να την δω μιάμιση βδομάδα από κοντά», προσθέτει, έχοντας, προφανώς, συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα, που επιβάλλει να κρατάμε αποστάσεις από τους ηλικιωμένους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Πρώτο Θέμα

viralman.gr

  Love Gif
Αρέσει σε %d bloggers: