Κορονοϊός: Η φωτογραφία ενός παππού με την εγγονή που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Shelton είναι ένας ηλικιωμένος κύριος

Ο κορονοϊός μαστίζει την υφήλιο. 

Οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει τους 10.000 παγκοσμίως και όλοι μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι ηλικιωμένοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και ο κίνδυνος του κορονοϊού είναι ακόμα μεγαλύτερος για αυτούς.

Ο Shelton είναι ένας ηλικιωμένος κύριος που παραμένει κλεισμένος σε ένα κέντρο αποκατάστασης στην Βόρεια Καρολίνα και τις τελευταίες μέρες μία φωτογραφία με την εγγονή του που τη βλέπει μέσα από το τζάμι του παραθύρου, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Carly Boyd, έχει αδυναμία στον παππού της και όταν ο αρραβωνιαστικός της της έκανε πρόταση γάμου, ήθελε αμέσως να τρέξει να του πει τα χαρμόσυνα νέα.

Αν και η Carly δεν έπρεπε ούτε να αγκαλιάσει, ούτε να βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον παππού της, για τη δική του φυσικά ασφάλεια, κατάφερε να του πει από κοντά τα νέα του αρραβώνα της, με τη βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού του κέντρου.

Ο 87χρονος Shelton απολάμβανε το απογευματινό του, όταν ένας νοσηλευτής μπήκε μέσα και του είπε ότι τον περίμενε μία έκπληξη στο τζάμι του παραθύρου του. Ο νοσηλευτής σήκωσε τα στόρια και ο Shelton είδε την εγγονή του που του έδειχνε το δαχτυλίδι στο χέρι της.

«Χάρηκε πολύ και συγκινήθηκε. Είπε στην εγγονή του να μπει μέσα αλλά εκείνη αρνήθηκε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Του είπε ότι δεν πρέπει και ότι τον αγαπάει πολύ. Και εκείνος της είπε ότι την αγαπάει και πραγματικά μπορούσες να ακούσεις όλα αυτά τα συναισθήματα στη φωνή του. Κλάψαμε όλοι μας» είπε ο διευθυντής του κέντρου.

  Ο αριθμός του κινητού σου δείχνει την ηλικία σου – Δες πώς!

Δείτε τις φωτογραφίες που έγιναν viral στην gallery που ακολουθεί.

Ο 87χρονος Shelton

Η Carly Boyd, έχει αδυναμία στον παππού της

viralgossip.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *