Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια στην σχολική τάξη;

Η σχολική τάξη εμπνέει πολλούς να κάνουν φασαρία και να δημιουργούν σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν! 

Δείτε πως θα ξεχωρίσετε το κάθε ζώδιο μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας:


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κριός: 

Η σαΐτα που πιθανότατα προσγειώνεται δίπλα σας, είναι δικό του δημιούργημα. Από την άλλη ο Κριός θα βρει σίγουρα ένα θέμα προς συζήτηση αν του το επιτρέπει το μάθημα.

Ταύρος: 

Είναι ο τύπος που θα μουρμουρίζει μέσα στην τάξη επειδή γίνεται φασαρία, επειδή ο πίνακας είναι βρώμικος, επειδή ο καθηγητής τους έβαλε πολλά να διαβάσουν και όλα τα σχετικά θεματάκια που θα τον καταστήσουν τον περίεργο της τάξης.

Δίδυμος: 

Ένα είναι το χαρακτηριστικό του γνώρισμα! Κάνει ένα σωρό ερωτήσεις στις οποίες λέει και προσωπικές του ιστορίες.

5 ζώδια που δε δέχονται συμβουλές από κανέναν

Καρκίνος: 

Θα κάθεται κάπου στην άκρη για να έχει ξεφύγει από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις ερωτήσεις του δασκάλου και δεν θα δίνει λαβή για σχόλια.

Λέων: 

Κάνει όλη την τάξη να σκάει στα γέλια και είναι έτοιμος να οργανώσει και την μεγαλύτερη κοπάνα. Ο showman της τάξης αναμφισβήτητα!

Παρθένος: 

Δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και μπορεί να ζαλίζει όλη την ώρα τον καθηγητή στο διάλειμμα για το πώς έγραψε στο τεστ. Δεν αποκλείεται να γράφει τα αθροίσματα και τους τίτλους ενός κειμένου, με διαφορετικό χρώμα στυλό.

Ζυγός: 

To κους- κους μέσα στην τάξη είναι η κυριότερη συνήθειά του. Μιλάει με τους γύρω του για οτιδήποτε άλλο εκτός από το μάθημα. Συνήθως γίνεται 3-4 φορές παρατήρηση για να σταματήσει.

Σκορπιός: 

Κάθεται στο τέλος της τάξης και θα αφήσει σίγουρα έκπληκτους όλους με την ισχυρή του γνώμη και άποψη.

  Πείτε Αντίο Στο Περιττό Βάρος Ρόφημα με φύτρο σιταριού

Τοξότης: 

Θα τραβήξει την προσοχή σίγουρα με τα γνωμικά του και τις ρήσεις του! Είναι το μόνο ζώδιο που θα μπορούσε άνετα να αντικαταστήσει τον δάσκαλο αν έχει διαβάσει.

Αιγόκερως: 

Το «φυτουκλάκι» της τάξης και ο καλύτερος μαθητής. Κάθεται στο πρώτο θρανίο και δεν αφήνει λέξη να πέσει κάτω, χωρίς να την σημειώσει.

Υδροχόος: 

Κάνει τον συνήγορο του διαβόλου μέσα στην τάξη και ρωτάει τις πιο περίεργες ερωτήσεις που ούτε ο ίδιος ο καθηγητής δεν μπορεί να απαντήσει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύς: 

Είναι όλη την ώρα αφηρημένος και σκέφτεται τι θα κάνει μετά, που θα πάει. Μπορεί προς το τέλος του μαθήματος να κρατήσει και καμιά σημείωση!

official.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *