Το Χειρότερο Ελάττωμά σου με Βάση το Ζώδιό σου;

Το Χειρότερο Ελάττωμά σου με Βάση το Ζώδιό σου

Το Χειρότερο Ελάττωμά σου με Βάση το Ζώδιό σου

 

Φαντάζεσαι ποιο είναι το Χειρότερο Ελάττωμά σου με Βάση το Ζώδιό σου; Των Υδροχόων είναι το ΠΙΟ Σπαστικό!

Είτε είναι γαριδάκια, είτε σοκολάτες, τσιγάρα ή μια πολιτική συζήτηση στο ραδιόφωνο, όλοι έχουν μια κακιά συνήθεια. Αλλά οι αδυναμίες που δίνουν κίνητρο σε αυτές τις κακές συνήθειες είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Οι κακές συνήθειες είναι απλά τα συμπτώματα μεγαλύτερων ζητημάτων. Αν και ειναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε αυτά τα ελαττώματα, η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει.

Δείτε τις μεγαλύτερες αδυναμίες σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας:

 

Το Χειρότερο Ελάττωμά σου με Βάση το Ζώδιό σου

Κριός

Πρέπει να ηρεμήσετε. Την στιγμή που νομίζετε ότι κάποιος σας πλησιάζει, τα παίρνετε, αλλά αυτός δεν είναι τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα πράγματα. Πρέπει να μεγαλώσετε και να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες.

 

Ταύρος

Το να καλομαθαίνετε τον εαυτό σας επειδή κάποιος σας πλήγωσε δεν είναι τρόπος να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Αν χρειάζεστε μια μέρα για τον εαυτό σας, είναι εντάξει. Είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου σας. Απλά μην το αφήσετε να τραβήξει πολύ.Οι κακές συνήθειες είναι απλά τα συμπτώματα μεγαλύτερων ζητημάτων. Αν και ειναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε αυτά τα ελαττώματα, η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει.

 

Δίδυμοι

Κανείς δεν θέλει να ακούσει το τελευταίο άρθρο που διαβάσατε και αμφισβητεί την άποψη του. Αφήστε τους άλλους να ζήσουν. Χαλαρώστε, αλλιώς οι άλλοι θα αρχίσουν να πιστεύουν ότι είστε ξερόλες.

 

Καρκίνος

Σαν Καρκίνοι είστε πολύ δεμένοι με την μαμά σας ή την μισείτε απίστευτα και πιστεύετε ότι κατάστρεψε την ζωή σας. Όπως και να έχει, η απόρριψη της σας ενοχλεί και σαν ενήλικες πρέπει να μάθετε να το αφήνετε πίσω και να ζείτε την ζωή με τους όρους σας.

  Ποια ζώδια οσφρίζονται την απιστία σαν τα λαγωνικά;

 

Λέων

Σε όλους αρέσουν τα κομπλιμέντα, αλλά εσείς το πάτε σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να μάθετε να φιλτράρετε τα κομπλιμέντα πριν τα δεχτείτε, γιατί μπορεί διαφορετικά να είναι επικίνδυνο.

 

Παρθένος

Σας ενοχλεί η ακαταστασία. Πολλές φορές όμως αυτό μπορεί να σας εμποδίζει να απολαύσετε τα πράγματα που σας αρέσουν. Πρέπει να μάθετε να το αφήνετε να μην σας επηρεάζει.

 

Ζυγός

Έχετε δυσκολία στο να παίρνετε αποφάσεις, από το τι θα φάτε μέχρι το τι θα κάνετε στην ζωή σας. Σταματήστε να αγχώνεστε για μικροπράγματα και ξεκινήστε να αναλαμβάνετε δεσμεύσεις.

 

Σκορπιός

Έχετε ψάξει τόσο το θέμα που δεν μπορείτε να καταλάβετε για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να σας αρνηθεί κάτι. Προσπαθείτε και αποτυγχάνετε μέχρι να πάρετε αυτό που θέλατε. Πρέπει να μάθετε να δέχεστε την απόρριψη. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

 

Τοξότης

Είστε αισιόδοξοι, αλλά και δογματικοί και τυφλοί ως προς την πραγματικότητα. Κολλάτε σε κάτι και αρνείστε να δείτε την άλλη πλευρά. Έτσι, χάνετε ευκαιρίες το οποίο είναι κάτι που θέλετε. Με άλλα λόγια σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Είναι καιρός να επεκτείνετε την σκέψη σας.

 

Αιγόκερως

Σας αρέσουν τα δύσκολα, αλλά μερικές φορές το παρακάνετε. Πρέπει να ξεκουραστείτε και λίγο. Αν τους εξαντλείτε όλους, τότε έχει έρθει η ώρα για ένα διάλειμμα.

 

Υδροχόος

Δεν μπορείτε να αφήσετε ένα πρόβλημα χωρίς λύση. Έχετε αποστολή της ζωής σας να βοηθήσετε την ανθρωπότητα, αλλά δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε όλους. Μάθετε να βάζετε προτεραιότητες και θα είστε μια χαρά.

 

Ιχθύες

Η στεναχώρια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία σας. Σας συμβουλεύουμε να περιτριγυρίζεστε από ευτυχισμένους ανθρώπους ώστε να είστε και εσείς οι ίδιοι ευτυχισμένοι

  Τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τις ανασφάλειές τους να κυριαρχήσουν!

 

Πηγή: fanpage.gr

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *