Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε κουλ, ότι πηγαίνουμε σύμφωνα με το ρεύμα και το πνεύμα της εποχής και λειτουργούμε με ηρεμία, αλλά δεν είναι πάντα αυτό το θέμα.

Για να είσαι ένα πραγματικά προσγειωμένο άτομο, πρέπει να έχεις λίγες ή καθόλου προσδοκίες από τους ανθρώπους, να σκέφτεσαι τα λόγια και τις πράξεις σου και να νιώθεις άνετα τόσο μόνος/η όσο και με παρέα.

Τα άτομα στα οποία αναφερόμαστε, δεν ενδιαφέρονται ούτε συνηθίζουν να πηγαίνουν σε ακριβά μαγαζιά ή να λαμβάνουν πολυτελή δώρα. Δεν κρίνουν τους άλλους ανθρώπους με βάση τα χρήματα ή την άνετη ζωή τους και ενδιαφέρονται περισσότερο για ό,τι κάνει κάποιον μοναδικό και αληθινό, παρά για οτιδήποτε προσποιείται ότι είναι.

Γενικά, διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε όλες του τις εκδηλώσεις. Θα λέγαμε ότι είναι τα άτομα που τα ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία παρά η επιφάνεια των πραγμάτων.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν τους αρέσουν οι «δηθενιές» και επιλέγουν την αυθεντικότητα:

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Οι Καρκίνοι δεν μπορούν να προσποιηθούν ότι είναι κάτι που δεν είναι και μένουν πιστοί στις αξίες τους. Είναι υποστηρικτικοί, νοιάζονται για τους άλλους και το ενδιαφέρον που δείχνουν είναι αυθεντικό.

Δεν προσποιούνται ότι είναι χαρούμενοι όταν θα κάνεις την καριέρα που ονειρευόσουν ή θα βρεις το τέλειο ταίρι. Θα χαρούν πράγματι για σένα!

  Αυτά Είναι Τα 4 Πιο Δυναμικά Ζώδια!

Αυτό το ζώδιο δεν νιώθει ζήλεια ή φθόνο για τις επιτυχίες των άλλων. Αρκείται στην ασφάλεια που του παρέχουν οι δικές του επιτυχίες. Δέχεται τους άλλους ως ίσος προς ίσον και δεν πετάει ποτέ στα σύννεφα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ένα προσγειωμένο ζώδιο, όσον αφορά την αξία που δίνει τη ζωή και την έφεσή του να βοηθάει ανιδιοτελώς τους άλλους.

Έχει την έμφυτη ικανότητα να βλέπει πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων, και επειδή είναι ιδιαίτερα διαισθητικός, μερικές φορές ξέρει πράγματα για κάποιον που ο ίδιος δεν γνωρίζει για τον εαυτό του.

Είναι πολύ συμπονετικά ζώδια και ελάχιστα εγωιστές στις δράσεις τους. Και να ξέρεις πως αν ψάχνεις οτιδήποτε, ο Ιχθύς θα σε βοηθήσει να το βρεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Ως γνωστόν, ο Ταύρος είναι το πιο προσγειωμένο και σταθερό ζώδιο. Δεν παρασύρεται από την εμφάνιση των πραγμάτων και φέρεται στους άλλους ανθρώπους ανάλογα με τον χαρακτήρα τους.

Συνήθως δεν δίνει σημασία σε φήμες και κουτσομπολιά, αφού προτιμάει να σχηματίζει τη δική του άποψη η οποία βασίζεται στην εμπειρία του.

Είναι συμπονετικός και «ακούει» κυρίως το ένστικτό του. Ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό του και κολλάει» στις πεποιθήσεις του, ακόμα και όταν οι άλλοι προσπαθούν να τον πείσουν ότι κάνει λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος, «περνάει τη γλώσσα από το μυαλό του» πριν εκφέρει κάποια άποψη και είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που θα πει ή… δεν θα πει. Δεν έχει ποτέ την πρόθεση να πληγώσει κάποιον ή να ξεκινήσει μια διαμάχη μόνο και μόνο για να το διασκεδάσει.

Είναι εύκολο να μιλήσεις σε έναν Παρθένο επειδή όταν του μιλάς είναι παρών και ακούει στα αλήθεια τι του λες. Οι συζητήσεις στις οποίες συμμετέχει έχουν βάθος και θυμάται αυτά που του λένε, επειδή δεν περιμένει απλώς να τελειώσει τη φράση του κάποιος και μετά να έρθει η σειρά του να μιλήσει.

  Αναλυτικά οι ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το 2019!

Οι Παρθένοι μπορεί να ξέρουν ότι είναι πολύ έξυπνοι, αλλά δεν φημίζονται για το τεράστιο «εγώ» τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει πολλές ιδιότητες που τον κάνουν ένα προσγειωμένο άτομο: είναι υπομονετικός, υπεύθυνος, σοφός και πρακτικός. Είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι, δεν σε καταδικάζει και θα σου δώσει σπουδαίες συμβουλές. Αν τον ρωτήσεις!

Ενώ έχει πράγματι μια άγρια ή μάλλον πρωτόγονη πλευρά, δεν την εκδηλώνει σε βάρος των άλλων. Αντίθετα, είναι προσγειωμένος, δυνατός και προστατευτικός μαζί τους.

Είναι ένα άτομο που του αρέσει να πατάει γερά στη γη και, παρόλο που έχει μεγάλες φιλοδοξίες, είναι επίσης ευγνώμων για αυτά που ήδη έχει.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *