5 ζώδια που δεν αντέχουν τη μοναξιά

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν αντέχουν τη μοναξιά

 

ζώδια που δεν αντέχουν τη μοναξιά

 

Τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου έχουν πολλά κοινά, αλλά κάθε ένα ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

 

Άλλοι λατρεύουν τις παρέες και τη φασαρία και άλλοι εκπρόσωποι ζωδίων προτιμούν την ησυχία και την ασφάλεια της μοναξιάς τους. Κι αν το να επιλέγεις τη μοναξιά είναι μάλλον πιο δύσκολη επιχείρηση, η αντίθετη κατάσταση δημιουργεί πολύ μεγαλύτερο άγχος και στρες.

Υπάρχουν 5 ζώδια που τα χαρακτηριστικά τους δεν τους επιτρέπουν να μείνουν μόνοι, είτε γιατί νιώθουν μισοί, είτε γιατί θέλουν να υπάρχει πάντα κάποιος εκεί να τους τονώνει ή να τον στηρίζουν.

 

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν αντέχουν τη μοναξιά!

 

Κριοί

ΟΙ κριοί μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι σαν άτομα, αλλά δεν μπορούν να αντέξουν τη μοναξιά. Σε συνθήκες… απομόνωσης δεν μπορούν να «μετρήσουν» την αναγνώριση και την εκτίμηση που επιζητούν τόσο από τους άλλους. Αυτό λοιπόν «χτυπά καμπανάκι» μέσα τους και τρομάζουν στην ιδέα πως μπορεί να μείνουν μόνοι, έστω και για ένα βράδυ.

 

Ταύροι

Για να καταλάβουν τα ζώδια του Ταύρου πως έχει το πράγμα θα πρέπει να εντρυφήσουν στο ρήμα «ανάγκη». Είτε αυτό σημαίνει πως έχουν ανάγκη να τους φροντίζουν, είτε την ανάγκη να είναι χρήσιμοι (αναγκαίοι!) σε άλλους. Είναι αυτό που δίνει στα ζώδια του ταύρου την αίσθηση της αυτοεκτίμησης, που τόσο χρειάζονται.

Ωστόσο, καλό είναι να σκεφτούν οι εκπρόσωποι του ζωδίου πως η αυτοεκτίμηση είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας, οπότε δεν είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση άλλων για την επίτευξή της. Αυτό, για την επόμενη φορά που η μοναξιά θα σας χτυπήσει την πόρτα.

  Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την αποψινή Πανσέληνο

 

Δίδυμοι

Το ζώδιο αυτό μάλλον δεν χρειάζεται συστάσεις. Εκ των πραγμάτων, όταν είσαι δίδυμος ξεκινάς από την θέση πως δεν είσαι μόνος. Οι Δίδυμοι είναι σχεδόν εμμονικοί με την επικοινωνία, ενώ οι αμέτρητες ιδέες τους πρέπει να έχουν το κατάλληλο κοινό για να ριζώσουν και να επικοινωνηθούν.

Οι Αστρολόγοι ωστόσο αναφέρουν πως σε στιγμές μοναξιάς, οι εκπρόσωποι του ζωδίου καλό θα ήταν να αναζητήσουν τον άλλο τους εαυτό, παρά να ψάχνουν να βρουν το ταίρι τους στους άλλους.

 

Καρκίνοι

Τα ζώδια του καρκίνου θεωρούνται οι «τροφοί» του ζωδιακού κύκλου. Θέλουν όσο τίποτε άλλο να προσφέρουν στους άλλους, να τους φροντίζουν, αλλά και να νιώθουν πως υπάρχει κάποιος εκεί έξω για να τους φροντίσει. Από την άλλη, αν η ανάγκη των ζωδίων αυτών να προσφέρουν στρεφόταν προς τον εαυτό τους, ίσως η απόγνωση σε περιόδους μοναξιάς να μην ήταν τόσο έντονη.

Ένας καρκίνος θα μπορούσε να διοχετεύσει την ενέργειά του στην καριέρα του, σε χόμπι και προκειμένου να φροντίσει την υγεία του, με ορισμένες από τις παραπάνω ασχολίες να θέλουν μοναξιά.

 

Ζυγοί

Η ισορροπία είναι ο βασικός συνεργάτης ενός ζωδίου του Ζυγού. Νιώθουν καλύτερα όταν επικεντρώνουν την προσοχή τους σε άλλα πρόσωπα στη ζωή τους, παρά στον εαυτό τους. Αν λοιπόν το άλλο άκρο του ζυγού παραμένει κενό, τα ζώδια αυτά αισθάνονται αστάθεια.

Αν τα ζώδια αυτά αντιμετωπίσουν τους φόβους τους, ίσως καταφέρουν να βρουν μια σχέση που θα προσιδιάζει περισσότερο με την ασφαλή και σταθερή σχέση που έχουν οι ζυγοί με τους εαυτούς τους.

 

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *