Το μυστικό της αγάπης και τα ζώδια

Το μυστικό της αγάπης και τα ζώδια

Το μυστικό της αγάπης και τα ζώδια

Το να αγαπάμε κάποιον παρά πολύ, μερικές φορές μας κάνει να γινόμαστε κτητικοί και να μην του αφήνουμε χώρο να εκφραστεί ελεύθερα.

Κρατάμε τις φτερούγες του κλειστές και θέλουμε να πετάει πάντα διπλά μας και να βλέπει αυτά που βλέπουμε εμείς. Η αλήθεια όμως είναι άλλου. Η πραγματική αγάπη είναι μια: να δίνουμε το δικαίωμα στους ανθρώπων που έχουμε στη ζωή μας, να πετάξουν μακριά μας και την ίδια στιγμή να βρίσκονται διπλά μας.

Αν αγαπάς κάποιον πραγματικά, άφησέ τον να πετάξει μακριά σου. Αν σε αγαπά, θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου. Η ελευθερία που μπορεί να έχει κάποιος μέσα στον ερώτα, στο οικογενειακό περιβάλλον, στον κόσμο που ζει, είναι το μέγιστο αγαθό. Μην του το στερήσεις. Βοήθησέ τον να ανοίξει τις φτερούγες του και να ανακαλύψει τη δική του ευτυχία, χωρίς καμία πίεση!

Τα ζώδια πώς αντιλαμβάνονται το θέμα αυτό και πώς λειτουργούν απέναντι στα δικά τους άτομα;

 

Το μυστικό της αγάπης και τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
21/03 – 20/04

Ο Κριός είναι ζώδιο παρορμητικό και πολύ ενθουσιώδες. Θα ήθελε παρά πολύ όλα αυτά που νιώθει αυτός, να τα αισθάνονται και οι γύρω του. Πόσο μάλλον η σχέση του. Ο ίδιος πετάει πάντα πολύ ψηλά και είναι δύσκολο κάποιος να τον φτάσει και να τον πιάσει. Η αγάπη για αυτόν είναι καθαρά ένα δικό του θέμα. Αφήνει σαφώς την ελευθερία στο ταίρι του, αλλά πάντα κρατά επιφυλάξεις, θέλει συνεχώς την επιβεβαίωση μέσα στη σχέση. Αν σταματήσει να αποζητά συνέχεια καινούργιες εμπειρίες, τότε η σχέση σας σαφώς και θα έχει πετύχει.

 

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 – 20/05

Ο Ταύρος δεν είναι το ζώδιο εκείνο που του αρέσει να πετάει, γενικά οι… πτήσεις τον ζαλίζουν πολύ. Πατάει γερά στα πόδια του και ό,τι κάνει, το κάνει με μέτρο και μεγάλη επίγνωση. Η αγάπη, το πάθος και οι σχέσεις του, έχουν σημαντική θέση στη ζωή του και προσπαθεί πάντα να τα προστατεύει με νύχια και με δόντια. Επίσης, πάντα προσπαθεί να προστατεύει τα δικά του άτομα και να τα προφυλάσσει από τις… επικίνδυνες πτήσεις. Αν είσαι μαζί του, θα νιώσεις την σιγουριά και τη σταθερότητα, η ασφάλεια που θα σου προσφέρει, που θα είναι μοναδική. Ό,τι πρόβλημα και να παρουσιαστεί, αυτός είναι εκεί για να το λύσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 – 21/06

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του αέρα, άρα αυτό σημαίνει ότι του αρέσει να… πετάει γενικά, στα… σύννεφα θα λέγαμε εμείς. Γενικά η νοοτροπία του εμπεριέχει πολλά λόγια του… αέρα και έχει μια δική του τεχνική να πείθει τους πάντες, αφού ξέρει πολύ καλά να κάνει το ψέμα αλήθεια. Με άλλα λόγια, του αρέσει η μαγεία των υψηλών προσδοκιών. Αν δε σου αρέσει να ανοίγεις τα φτερά σου και να πετάς, θα σε βοηθήσει αυτός να πετάξεις. Όταν βρίσκεσαι μαζί του, έχεις πάντα μια αίσθηση ότι δεν είναι εκεί, ότι το μυαλό του βρίσκεται αλλού. Συνεπώς, η σταθερότητα μαζί του, μάλλον είναι αμφίβολη. Είναι πάντα έτοιμος να πετάξει μακριά σου. Και μακριά από όλους!

  Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 28/10/2023: Τα 4 ζώδια που θα δεχθούν πιέσεις και θα προχωρήσουν σε αλλαγές

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 – 22/07

Φτερά, πτήσεις και αεράτα μυαλά, δεν έχουν καμία θέση στη ζωή ενός Καρκίνου. Αυτά τα αφήνει για τους άλλους. Όταν είσαι μαζί του, σίγουρα θα ζεις… παραδοσιακά και με βάση την πεπατημένη. Γιατί είναι το ζώδιο της οικογενείας και όλων των βατών καταστάσεων. Ακόμα και αν μια αγάπη τέλειωσε για αυτόν, θα έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στη ζωή του. Η ζωή μαζί του δε θα έχει πετάγματα και φτερωτούς έρωτες, αλλά θα αποτελείται από μια οικογενειακή θαλπωρή, που θα προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Και το πιο σίγουρο ακόμα από αυτό; Ποτέ δε θα σε αφήσει να πετάξεις για το άγνωστο. Θα σε κρατά για πάντα στην αγκαλιά του!

 

Το μυστικό της αγάπης και τα ζώδια

ΛΕΩΝ
23/07 – 23/08

Δε θα εγκλωβίσει ένας Λέοντας τον άλλον στο δικό του κόσμο και σίγουρα θα του χαρίσει τα φτερά για να πετάξει και να αποκτήσει τις δίκες του εμπειρίες. Αυτό δε σημαίνει ότι αφήνει και τόσο μεγάλο περιθώριο να ξεφύγει κάποιος από την ακτίνα επιρροής του. Πάντα φτιάχνει δυνατούς δεσμούς. Αν πέσεις στα ερωτικά του δίχτυα, σίγουρα θα περάσεις μοναδικές στιγμές, έντονες, με πάθος και έρωτα, ενώ θα είναι σε θέση να σου προσφέρει ό,τι ζητά η ψυχούλα σου. Υπερασπίζεται με πάθος τα άτομα που αγαπά και είναι δοτικός στον υπερθετικό βαθμό μαζί τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 – 22/09

Ο Παρθένος προτιμά να ακολουθεί την πεπατημένη οδό και γνώριμα μονοπάτια, δεν αφήνει τον εαυτό του να παρασυρθεί από τολμηρές καταστάσεις ή… φτερωτές έμπειρες. Φοβάται να ρισκάρει κάτι που δεν ξέρει πού θα τον οδηγήσει και πού θα τον βγάλει και αν δει ότι το άτομο ή τα άτομα που τον περιβάλλουν πετάνε στα ουράνια, τότε μπορεί να τα προσγειώσει απότομα, για να τον ακολουθούσουν στα σίγουρα θέλω του. Αν βρίσκεσαι σε σχέση μαζί του, θα ξέρεις ότι θα έχεις μια ήρεμη ζωή και ασφάλεια, που θα σου την προσφέρει με κάθε τρόπο, δε θα σε απατήσει και θα είναι ειλικρινής σε όλα!

  Πώς μαγειρεύει το κάθε ζώδιο

 

ΖΥΓΟΣ
23/09 – 22/10

Ο Ζυγός θα σου δώσει το δικαίωμα να κάνεις τη δική σου επανάσταση, να ανοίξεις τα φτερά σου και να πάρεις τη ζωή στα χεριά σου. Αν δει όμως ότι εσύ φεύγεις από κοντά του και τον βάζεις σε δεύτερη μοίρα, τότε σίγουρα σου… κόψει τη φορά. Επειδή είναι ένα ζώδιο που έχει ανασφάλειες, ίσως να νοιώσει ότι απειλείται η θέση του. Εκεί που είναι άνετος μαζί σου, ξαφνικά μπορεί να τον δεις να γίνεται πιεστικός και να θέλει να ακολουθήσεις τα δικά του δεδομένα. Στη σχέση μαζί του όμως, θα απολαύσεις τη γενναιοδωρία του, την ευγένειά του, την έλλειψη εντάσεων και καυγάδων, αλλά και τον τρόπο να κάνει τη ζωή σας όμορφη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 – 22/11

Ο Σκορπιός δίνει το περιθώριο στο άλλο του μισό να πετάξει και να ανέβει πολύ ψηλά, αρκεί από εκεί πάνω να αγναντεύει αυτόν και μόνο αυτόν. Γιατί αν καταλάβει ότι με την ενθάρρυνση που θα σου δώσει, εσύ πας κάπου άλλου, σε άλλη αγκαλιά, τότε θα σε προσγειώσει πολύ απότομα. Αν ξεκινήσει μια σχέση και παθιαστεί, τότε μπορεί να γίνει υπερβολικά κτητικός. Η σχέση μαζί του περιλαμβάνει πολλές στιγμές έντονης ερωτικής επαφής, σιγουριά, αλλά και βοήθεια στις δύσκολες καταστάσεις, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.

 

Το μυστικό της αγάπης και τα ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 – 21/12

Ο Τοξότης ανοίγει τα φτερά του και πετάει ο ίδιος ψηλά και σπάνια θα τον δεις να πατάει στην γη. Δε θέλει να έχει μόνο αυτός το προνόμιο να κοιτάζει τα πάντα από ψηλά, αλλά παροτρύνει και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Και αν φοβάσαι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να πετάξει, τότε εκείνος θα σε βοηθήσει να το κάνεις, και μάλιστα με μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτό όμως δεν είναι πάντα θετικό. Το συνεχές πέταγμά του δύσκολα τον αφήνει να έχει γερές βάσεις στη ζωή του και να προσφέρει μια σχέση σιγουριάς και ασφάλειας. Το σίγουρο μαζί του είναι ότι θα ανακαλύψεις και τη δική σου ελευθερία, αλλά και τον τρόπο να υπερασπίζεσαι την ανεξαρτησία σου και να κάνεις τη δική σου επανάσταση.

  Τα τρία γυναικεία ζώδια που ερωτεύονται οι άντρες, με την πρώτη ματιά

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 – 19/01

Ο Αιγόκερως πατάει γερά στα πόδια του και δύσκολα θα τον δεις να ξεκολλά από το έδαφος. Πιστεύει ότι οι μεγάλες πτήσεις είναι κουραστικές και το μόνο που καταφέρνουν, είναι μια τρύπα στο νερό. Άρα, μην περιμένεις να σε παροτρύνει να πετάξεις μακριά και να ανοίξεις τις φτερούγες σου για να ανακαλύψεις το δικό σου κόσμο. Προτιμά να σε κρατήσει στον δικό του, τον σίγουρο. Μαζί του θα κερδίσεις ασφάλεια, σίγουρα, σταθερότητα, μια καλή οικονομική ζωή και άνετη φυσικά, όπως επίσης και την ευκαιρία να γίνεις πιο ώριμος και σημαντικός στην κοινωνία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 – 19/02

Ο Υδροχόος είναι ο λάτρης των ψηλών και μεγάλης διαρκείας πτήσεων, ποτέ δε θα τον συναντήσεις να πατάει στη γη. Είναι λες και έχει μονίμως στα πόδια του φτερά, που τον ανεβάζουν ένα επίπεδο πιο ψηλά από τον υπόλοιπο κόσμο. Λατρεύει τα άτομα που ρισκάρουν στη ζωή τους και αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Του αρέσει να υπάρχει ελευθερία στο περιβάλλον του, αλλά και γενικά σε όλο τον κόσμο. Θα σε βοηθήσει να ανακαλύψει και εσύ τον μαγικό κόσμο των εμπειριών, να μάθεις να ζεις ελεύθερα, να ρισκάρεις για να πετύχεις και να μην εγκαταλείπεις ποτέ την προσπάθεια.

 

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 – 20/03

Ο Ιχθύς κοιμάται πάντα αγκαλιά με τα… σύννεφα και για μπορέσεις να βρίσκεσαι διπλά του, θα πρέπει να πετάξεις κι εσύ για να τον φτάσεις. Έχει το δικό του τρόπο να σου δείχνει το δρόμο για να τον φτάσεις και δε θα πιέσει σε κάτι τέτοιο. Από την άλλη, μαζί του θα νιώσεις ότι δεν έχεις κατασταλάξει σε μια σίγουρη κατάσταση και θα νιώθεις πάντα ότι η σχέση σας ξεφεύγει από τη σταθερότητα και γίνεται ασαφής. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σου προσφέρει την αγάπη του, αλλά και την ευκαιρία να ζήσεις στο δικό του κόσμο. Και αν τον ανακαλύψεις, πραγματικά δε θα θέλεις να βγεις ποτέ από εκεί. Γιατί η φαντασία μερικές φορές είναι καλύτερη από την αλήθεια!

 

zwdia24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *