27χρονη γυναίκα διασωληνώθηκε 33 εβδομάδων έγκυος και αποσωληνώθηκε μανούλα

27χρονη γυναίκα διασωληνώθηκε 33 εβδομάδων έγκυος και αποσωληνώθηκε μανούλα

27χρονη γυναίκα διασωληνώθηκε 33 εβδομάδων έγκυος και αποσωληνώθηκε μανούλα

 

Οι μέρες που ζούμε είναι περίεργες και τα νέα που διαβάζουμε καθημερινά είναι σε μεγάλο βαθμό σκοτεινά και αποκαρδιωτικά.

 

Υπάρχουν όμως και καθημερινές ιστορίες που μας κάνουν να ελπίζουμε και να θυμόμαστε ότι η ζωή πηγάζει κι από εμάς, αρκεί να πιστεύουμε στον άνθρωπο και την τεράστια δύναμη που κρύβει μέσα του.

Όπως πιστεύει πλέον αυτή η μαμά απ’ τις ΗΠΑ, που όχι μόνο βγήκε νικήτρια από μια δύσκολη μάχη με τον κορονοϊό, αλλά γέννησε κιόλας όσο ήταν σε κώμα.

Η 27χρονη Άντζελα είναι εργαζόμενη στον χώρο της υγείας, μα όταν ξέσπασε η πανδημία (τον Φλεβάρη) ήταν ήδη στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της κι έτσι, μετά από προτροπή του γυναικολόγου της σταμάτησε τη δουλειά και αποσύρθηκε στο σπίτι.

Παρ’ όλ’ αυτά, στα τέλη του Μάρτη ένιωσε αδιάθετη, ανέβασε πυρετό και βρέθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (εκεί όπου εργαζόταν μέχρι πρόσφατα).

 

27χρονη γυναίκα διασωληνώθηκε 33 εβδομάδων έγκυος και αποσωληνώθηκε μανούλα

 

Εκεί, η ετοιμόγεννη κοπέλα διαγνώστηκε με κορονοϊό και, παρά τη φροντίδα των συναδέλφων της, 8 μέρες μετά διασωληνώθηκε και μπήκε σε τεχνητό κώμα. Σ’ εκείνο το σημείο ήταν πια 33 εβδομάδων έγκυος.

Σκεφτείτε, λοιπόν, την ανακούφιση και τη χαρά των δικών της και του συντρόφου της, όταν είδαν την αγαπημένη τους Άντζελα, όχι μόνο να ξεπερνάει την ασθένεια και να βγαίνει απ’ το κώμα, αλλά να φέρνει στον κόσμο κι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Και φανταστείτε τώρα τη δική της χαρά, όταν βγήκε απ’ την υποβοήθηση, απόκτησε τις αισθήσεις της, ρώτησε έντρομη που είχε πάει η κοιλιά της και της είπαν ότι, εδώ και μια εβδομάδα, είχε γίνει μανούλα και το μωρό της ήταν μια χαρά!

  Καλώς ήρθες Μάη!!!....

Αν και δεν έχει κρατήσει ακόμη τη μικρή Άβα στην αγκαλιά της – ειναι στη ΜΕΘ μακριά απ’ τη μαμά της για προληπτικούς λόγους – η Άντζελα νιώθει ευγνωμοσύνη για το δώρο που της έκανε η ζωή και για την αγάπη που έχει λάβει από όλους γύρω της.

Εμείς, της ευχόμαστε η πρώτη της αγκαλιά με το μικρό της να είναι ο πιο γλυκός επίλογος της δύσκολης περιπέτειάς της.

 

Πηγή: mother.ly

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *