Είναι ερωτευμένος μαζί σας; Ή μήπως όχι; Το ζώδιο του φανερώνει τα μεγαλύτερα μυστικά!

Είναι ερωτευμένος μαζί σας; Ή μήπως όχι;

Είναι ερωτευμένος μαζί σας;

 

Σε όλες μας έχει τύχει! Μας αρέσει κάποιος και προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τη συμπεριφορά του για να καταλάβουμε αν τα…
αισθήματα είναι αμοιβαία.

Ναι, σίγουρα, καταλαβαίνουμε μερικά πράγματα, όπως ότι μας κοιτάζει έντονα στα μάτια, μας κάνει κομπλιμέντα, γράφει μηνύματα ή προσπαθεί να μας αγγίξει.

 

Αλλά τελικά πώς θα είμαστε σίγουρες για την κατάσταση; Τα ζώδια δίνουν για μία ακόμη φορά την απάντηση, «μεταφράζοντας» για εσάς τις κινήσεις του!

Γιατί ένας Αιγόκερως είναι καλύτερος στα μηνύματα από ό,τι στην απευθείας επαφή, ένας Καρκίνος πιθανόν δεν θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση, ενώ ένας Κριός θα σας κυνηγήσει χωρίς δεύτερη σκέψη…

Δείτε παρακάτω πώς εκφράζετε κάθε ζώδιο, όταν ερωτεύεται και μάθετε «επιτέλους» τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά του!

 

Είναι ερωτευμένος μαζί σας; Ή μήπως όχι; Το ζώδιο του φανερώνει τα μεγαλύτερα μυστικά!

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Αν είστε ερωτευμένη με Κριό, τότε δεν θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε, αν είναι ερωτευμένος μαζί σας. Γιατί στους Κριούς αρέσει να κυνηγάνε το αντικείμενο του πόθου τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μια συζήτηση μαζί τους μπορεί εύκολα να γίνει «πονηρή» ακόμα κι αν γνωρίζεστε ελάχιστα και αυτό είναι πάντα ένα σημάδι ότι δεν σας βλέπει απλά φιλικά.

 

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Ταύρος μπορεί εύκολα να σας μπερδέψει, γιατί συνηθίζει να φέρεται εντελώς φιλικά. Μην απογοητεύεστε, όμως. Απλά έτσι είναι ο τρόπος τους.

Μην ξεχνάτε ότι σε έναν Ταύρο αρέσει να χτίζει συναισθηματικές σχέσεις, ώστε αργότερα να εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω.

  Ποια τα 4 ζώδια που μένουν ανύπαντροι: Τρέμουν τον γάμο

 

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Όπως και ο Ταύρος, έτσι και ο Δίδυμος θα σας δείξει ότι του αρέσετε, αλλά εδώ, όχι με τον καλύτερο τρόπο. Ο άνδρας αυτού του ζωδίου, στην προσπάθειά του να δείξει χαλαρός και άνετος έχει την τάση να υπερβάλει.

 

Αυτά τα ζώδια είναι καταδικασμένα να μείνουν «μπακούρια» για μια ζωή

 

Αν λοιπόν δεν σας ενοχλεί η υπερβολή του, τότε θα αντιληφθείτε, ότι πρόκειται για την τακτική του φλερτ που εφαρμόζει.

 

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Τον Καρκίνο δεν θα τον καταλάβετε εύκολα. Αν σας αρέσει, θα πρέπει εσείς να κάνετε την πρώτη κίνηση. Μόλις εκδηλωθείτε όμως, θα σας φλερτάρει σε κάθε ευκαιρία.

Αμέτρητα κομπλιμέντα, σωματική επαφή και γλυκές κινήσεις όπως κεράσματα και εκπλήξεις είναι σημάδια ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

 

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο Λέων είναι επίσης δύσκολη περίπτωση. Τρελαίνεται να φλερτάρει, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε τις προθέσεις του. Να θυμάστε όμως ότι ο Λέων επίσης λατρεύει το δράμα.

Γι΄αυτό, αν αργήσετε να απαντήσετε σε μήνυμά του ή δείξετε αδιαφορία, να είστε έτοιμη για υπερβολικές αντιδράσεις και απόσταση.

 

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ο Παρθένος μιλάει με πράξεις. Αν κάνει τα πάντα για να σας αγγίζει και να είναι δίπλα σας, τότε σίγουρα ενδιαφέρεται για εσάς. Η οπτική και σωματική επαφή είναι το φόρτε του.

 

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο Ζυγός είναι ήσυχος και ντροπαλός. Δεν κάνει βήμα πριν προγραμματίσει τα πάντα 10 φορές με το μυαλό του, ακόμα κι αν αυτό είναι να στείλει απλά ένα μήνυμα.

  Άστρα και έρωτας: Τι σημαίνει αγάπη ανάλογα με το ζώδιο μας

Μπορεί να είναι δύσκολο να τον ψυχολογήσετε, αλλά αν του δώσετε ένα ερέθισμα, θα το πάρει ως σημάδι και θα βάλει μπρος για να σας κατακτήσει.

 

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Τον Σκορπιό θα τον ερωτευτείτε πριν καν το καταλάβετε! Με όμορφους τρόπους και όρεξη για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ένας Σκορπιός πάντα έχει κάτι να προσφέρει.

Μπορεί να μην εξωτερικεύει εύκολα τα συναισθήματά του, αλλά αν ενδιαφέρεται για εσάς θα σας το δείξει με τον τρόπο του.

 

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης δεν δίνει σημασία εύκολα. Αν σας αρέσει ένας Τοξότης, σας ευχόμαστε καλή τύχη!

Τους αρέσει να το παίζουν κουλ, αλλά συνήθως καταλήγουν να βγάζουν τον χειρότερό τους εαυτό. Απλά πάρτε το απόφαση και μην απελπίζεστε.

 

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Για τους Αιγόκερους μπορούμε να υπογράψουμε ότι είναι πολύ καλύτεροι στο φλερτ μέσω μηνυμάτων παρά στο τετ α τετ.

Γι΄αυτό και μην απογοητευτείτε αν ένας Αιγόκερως είναι γλυκός και σέξι από το τηλέφωνο αλλά απόμακρος από κοντά. Απλά είναι λίγο ντροπαλοί!

 

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Οι Υδροχόοι περνάνε κατ’ ευθείαν στο ψητό. Θα σας κάνουν από την αρχή κομπλιμέντα με κάθε ευκαιρία και θα σας φλερτάρουν ανοιχτά. Αν είναι ερωτευμένος μαζί σας ένας Υδροχόος, να είστε σίγουρη ότι θα το καταλάβετε.

 

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Ιχθύς μπορεί να είναι λίγο «σπασίκλες», αλλά είναι τόσο χαριτωμένοι! Συνήθως ένας Ιχθύς για να σας γοητεύσει θα μιλάει ακατάπαυστα, απλά ελπίζοντας για το καλύτερο.

Μην σας φανεί περίεργο λοιπόν, αν στην προσπάθειά τους να σας δείξουν τα αισθήματά τους έχουν λίγο περίεργη συμπεριφορά.

  Ζώδια & Υγεία: Ποιο σημείο του σώματος συνδέεται με το ζώδιο σου;

 

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *