Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση μιας 73χρονης αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά

Η 73χρονη Joan MacDonald

Η γυμναστική δεν είναι ταυτόσημη με ιδρωμένα νεανικά σώματα που λιώνουν στον διάδρομο και στο ποδήλατο. 

Ενας υγιής οργανισμός σε ένα καλοσχηματισμένο σώμα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο κάποιων, αλλά ζητούμενο για κάθε ηλικία. Τα οφέλη της τακτικής άσκησης είναι γνωστά σε όλους μας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οχι μόνο βελτιώνει το σώμα και την υγεία μας, αλλά επηρεάζει θετικά και την ψυχολογία μας.

Η 73χρονη Joan MacDonald είναι η τρανή απόδειξη ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις προς το καλύτερο τη ζωή σου και να βάλεις τη γυμναστική στις προτεραιότητές σου.

Η Joan MacDonald άρχισε να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση για να έχει καλή φυσική κατάσταση, να βελτιώσει τη μυική της δύναμη και να βοηθήσει τον οργανισμό της να «παλέψει» την αυξημένη χοληστερίνη, την υψηλή αρτηριακή πίεση και την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση που αντιμετώπιζε για χρόνια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην αρχή ξεκίνησε με καθημερινό περπάτημα και γιόγκα και στη συνέχεια άρχισε να κάνει βάρη στο γυμναστήριο. 

Και φυσικά κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά σύντομα η 73χρονη Joan άρχισε να μπαίνει σε πρόγραμμα και να ενθουσιάζεται με την αλλαγή όχι μόνο στο σώμα της, αλλά και στην διάθεσή της.

«Μην πείτε ποτέ στον εαυτό σας ότι είναι πολύ δύσκολο, ή ότι είστε πολύ μεγάλοι σε ηλικία ή ότι είναι πολύ αργά» τονίζει στο προφίλ της στο Instagram που δίνει έμπνευση σε όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους.


H Joan έχασε 28 κιλά με την βοήθεια της γυμναστικής και την υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής. 

Η υγεία της βελτιώθηκε πολύ και η χοληστερίνη της ήρθε πάλι στα κανονικά της επίπεδα. Οι γιατροί εντυπωσιάστηκαν με την πρόοδό της.

  happy birthday....giortazo.gr

Η Joan κάνει κάθε μέρα γυμναστική. Της αρέσει ο διάδρομος, το κωπηλατικό, τα βάρη και το τρέξιμο στην γειτονιά της. Ξυπνάει στις 7 το πρωί και πηγαίνει στο γυμναστήριο για να έχει μετά όλη την ημέρα μπροστά της για να κάνει όσα θέλει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Η μεταμόρφωσή της είναι εντυπωσιακή. Πριν αρχίσει να γυμνάζεται έτρωγε λιγότερο, αλλά όχι τόσο υγιεινά. Πλέον τρώει πολύ περισσότερο και σίγουρα οι επιλογές της είναι πολύ καλύτερες από πριν. 

Η Joan συνεχίζει να βλέπει την αλλαγή όχι μόνο στο σώμα της αλλά και στην υγεία της.

viralgossip.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *