Με ποιον τρόπο ξοδεύει ο κάθε άνθρωπος τα χρήματα του σύμφωνα με το ζώδιο του

Με ποιον τρόπο ξοδεύει ο κάθε άνθρωπος τα χρήματα του σύμφωνα με το ζώδιο του

Με ποιον τρόπο ξοδεύει ο κάθε άνθρωπος τα χρήματα του σύμφωνα με το ζώδιο του

 

Πώς το ζώδιο σας ξοδεύει χρήματα;

Για παράδειγμα, τι θα αγοράζατε εάν κερδίσατε την κλήρωση και έπρεπε να ξοδέψετε όλα μέσα σε 48 ώρες;

Οι μοντέρνοι Δίδυμοι μπορεί να γλιστρήσουν σε ένα ντουλάπι γεμάτο παπούτσια, ενώ ο Ταύρος μπορεί να αποθεματοποιήσει το κελάρι με καλό οίνο. Τι θα αγοράσετε;

Κοιτάξτε στην Αστρολογία για πληροφορίες σχετικά με τις μορφές δαπανών κάθε ζωδίου.

 

Με ποιον τρόπο ξοδεύει ο κάθε άνθρωπος τα χρήματα του σύμφωνα με το ζώδιο του

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Σε έναν Κριό, όλα όσα περνούν από αυτά τα ζεστά μικρά χέρια σου είναι ένα παιχνίδι. Και τα χρήματα είναι ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό παιχνίδι. Παίρνει ό,τι θέλει.

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ποιότητα ή ποσότητα; Πολλοί από εμάς περνούν ώρες από τη ζωή μας γεμίζοντας κάτι από τα δύο. Ωστόσο, έχετε την απάντηση βαθιά ενσωματωμένη στο πίσω μέρος του εγκέφαλου που έχει συνειδητοποιήσει την ποιότητα: και με τα δύο.

Ευτυχώς, είστε μαγνήτης χρημάτων και ειδικός στην εύρεση αντικειμένων, εμπειριών και ανθρώπων που απαντούν σε αυτές τις περιγραφές. Όταν βρείτε αυτό που θέλετε (μετά από πολλά εξαιρετικά ευχάριστα ψώνια σύγκρισης), βγάζετε τα χρήματα, χαμογελάτε και ευχαριστιέστε εαυτό σας.

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Σε αντίθεση με τους γείτονές σου Ταύρος, δεν θέλεις μόνο ένα, ιδιαίτερο, ασυνήθιστο πράγμα, εμπειρία ή φίλο – είσαι συλλέκτης. Σας αρέσει πολύ αυτό που σας αρέσει.

Στην πραγματικότητα, αν “η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής” δεν γράφτηκε από, ή για έναν Δίδυμο – καλά, τότε δεν γράφτηκε καθόλου.

Έτσι, όταν πρόκειται για την τοποθέτηση ενός σωρού λογαριασμών, την ανάληψη από ένα ΑΤΜ ή τη λήψη αποφάσεων για το εάν θα επιτύχετε ή όχι σοβαρότατο όφελος στη Visa σας, εάν η απόφαση περιλαμβάνει μια συλλογή μόνο τότε είστε μέσα.

  Αυτό το ζώδιο είναι οι πιο όμορφοι και γοητευτικοί άνθρωποι στο κόσμο!

 

Δίαιτα και ζώδια: Ποια δίαιτα σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου!

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σπίτι, παιδιά και οικογένεια. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά. Αυτό που δεν αναφέρεται συχνά είναι το γεγονός ότι υποφέρετε, περιστασιακά, από περιόδους ενοχής – όταν νιώθετε ότι δεν έχετε δώσει αρκετή προσοχή σε κάποια ή σε όλα αυτά τα θέματα.

Όταν λοιπόν πρόκειται να ξοδέψετε το σκληρό κερδισμένο ποσό, είναι πιο εύκολο για σας να το κάνετε – για να το δικαιολογήσετε, δηλαδή – όταν κάνετε το σπίτι σας περισσότερο ή να αγοράσετε ένα δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα προϊόντα αξίζουν το καλύτερο . Εσύ, Λέοντα, απλά συμβαίνει να είσαι το λιοντάρι, το σημάδι των δικαιωμάτων. Γιατί αλλιώς θα υπήρχαν όλα αυτά τα λιοντάρια σε εκείνα τα αρχαία οικόσημα;

Αυτό σημαίνει, όταν πρόκειται για δαπάνες, να μην διστάσετε να τραβήξετε όλες τις στάσεις για τον εαυτό σας, σίγουρα, αλλά ακόμα περισσότερο για εκείνους που αγαπάτε, αφού είστε επίσης διάσημοι για τη θεραπεία όσων είναι πιο κοντά στην καρδιά σας .

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Έχετε πιθανώς ένα μεγάλο μεγάλο βάζο από ασημένια νομίσματα, ένα άλλο γεμάτο αυστηρά πένες, μερικούς λογαριασμούς κρυμμένους και έναν πραγματικό αποταμιευτικό λογαριασμό κάπου.

Ή αν είστε δεισιδαίμονες, μπορεί να υπάρχει μια σφιχτά τυλιγμένη δέσμη μετρητών σε οποιοδήποτε άλλη θέση. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, μέχρι την πένα, είστε αρκετά σίγουροι για το τι ακριβώς έχετε.

Όταν αποφασίσετε να περάσετε κάποιο από αυτά, πρέπει να έχετε έναν πολύ καλό λογικό λόγο για αυτό – και μια καταπληκτική πώληση συμβαίνει.

  Τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2022

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Δαπάνες για τον εαυτό σου; Λοιπόν, ναι – αλλά μόνο για τα προϊόντα ομορφιάς, τις διαδικασίες ομορφιάς ή τις τελευταίες μόδες, και μόνο για να κρατήσετε το σημαντικό σας άλλο (τρέχον ή μελλοντικό) ευτυχισμένο και ενδιαφέρον. Δαπάνες σε άλλους;

Αυτό είναι εύκολο. Τους αγαπάς, που τους δίνει το δικαίωμα να είναι το καλύτερο, και τίποτα λιγότερο. Δεν έχει σημασία αν είναι τα γενέθλιά τους, οι διακοπές ή μια Τετάρτη. Αν δείτε κάτι που είστε βέβαιοι ότι θα τους κάνει να χαμογελάσουν, θα το αγοράσετε.

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η φύση σας είναι έντονη – δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό. Έχει γράψει για αιώνες – και δεν χρειάζεται ένας αστρολόγος να σας το πει αυτό. Αυτό ισχύει για κάθε ενέργεια που παίρνετε, από την παραλαβή χρημάτων μέχρι την επένδυση σε αμοιβαίο κεφάλαιο.

Έτσι, όταν αποβιβάζεστε σε ένα ταξίδι αγορών, σε αντίθεση με τους ξαδέλφους Κριού ή Υδροχόου σας, σίγουρα δεν χρειάζεστε κανέναν να πάει μαζί σας, κρατώντας  μετρητά, βιβλιάριο επιταγών ή λεφτά cash. Είστε σίγουρα εξοπλισμένοι για να το χειριστείτε μόνοι σας.

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Όταν πρόκειται για χρήματα, είναι σαν κάθε άλλο τμήμα της ζωής: αδέσμευτο.  Αν το βλέπετε και το θέλετε, το θέλετε τώρα. Αυτή τη στιγμή, ή καθόλου.

Ευτυχώς, ο πλανήτης σας Δίας θα είναι στο σημάδι σας για πάνω από ένα χρόνο, οπότε πιθανότατα θα είστε σε θέση να το κάνετε αυτό. Ακόμα, μόνο και μόνο επειδή μπορεί να έχετε λίγο επιπλέον για να πετάξετε, προσπαθήστε να μην το κάνετε αδιάκριτα.

  Τι μετανιώνει κάθε ζώδιο από την τελευταία του σχέση;

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Διαχωρίζοντας τον εαυτό σας από τα χρήματα που κάνετε δεν είναι συχνά μια εύκολη δουλειά – εντάξει, δεν είναι ποτέ εύκολη δουλειά, επειδή πολύ σπάνια έχετε μια εύκολη δουλειά.

Ως εκ τούτου, με ό, τι άλλο κάνετε, ξοδεύοντας πάνω από το ένα τέταρτο στο χαρτί μπορεί να περιλαμβάνει χάρτες, διαγράμματα, μήνες έρευνας και πολλά και πολλά συγκριτικά ψώνια.

Μην αφήστε κανέναν να σας μιλήσει, είτε. Είστε ένας από τους τρεις πιο έξυπνους αγοραστές του ζωδιακού κύκλου, έτσι ώστε να καταλήγετε πάντα με αυτό που θέλετε.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Έχετε ακούσει την έκφραση “αγοραστής ώθησης”.  Προτού να πέσετε θύμα για να προκαλέσετε δαπάνες για οποιοδήποτε λόγο, σκεφτείτε ένα πράγμα: είναι αυτό που είμαι έτοιμος να αγοράσω μοναδικό;

Αν ναι, και το αγαπάτε πραγματικά, θα κολλήσετε τα πάντα εκτός από τα κοσμήματα της γιαγιάς για να το αγοράσετε. Εάν είναι αυτό που όλοι οι άλλοι φορούν, κάνουν, ή ένα μέρος που όλοι οι άλλοι πάνε πρόκειται να το ξεχάσουμε. Η ατομικότητα είναι αυτό που είναι σημαντικότερο.

 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είστε παρακινημένοι από ένα πράγμα, ως επί το πλείστον: τα συναισθήματα. Στην πραγματικότητα, για να είναι απολύτως αμβλύ, μερικές φορές μπορείτε να είστε όνειρο ενός πωλητή: ο αγοραστής ώθησης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ξοδεύετε παράλογα, αλλά όταν ένα στοιχείο ή μια εμπειρία ενεργοποιεί μια ευχάριστη συναισθηματική μνήμη, είναι προφανές  και κάθε πωλητής θα κάνει τα πάντα να σας το πουλήσει ακόμα και να μην έχει μεγάλη αξία.

Προστατεύστε τον εαυτό σας από αυτά. Σκεφτείτε τους ως καρχαρίες (δεν απέχει πολύ από την

αλήθεια).

official.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *