Πώς φέρεστε στη σχέση σας ανάλογα με το μήνα που γεννηθήκατε

Πώς φέρεστε στη σχέση σας ανάλογα με το μήνα που γεννηθήκατε

Πώς φέρεστε στη σχέση σας

Ιανουάριος

Εάν έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο σας αρέσει να φροντίζετε το σύντροφό σας και να περνάτε αρκετό χρόνο μαζί του. Γενικά προσέχετε πάντα τις ανάγκες των άλλων και οι περισσότεροι σας το αναγνωρίζουν.

 

Φεβρουάριος

Είστε ένα άτομο με ισχυρή προσωπικότητα και αυτό κρατάει το ενδιαφέρουν του συντρόφου σας. Είστε ελκυστικοί και το γνωρίζετε.

 

Μάρτιος

Είστε ειλικρινείς και δεν σας αρέσει να προσποιείστε κυρίως όταν βρίσκεστε σε σχέση. Οι άλλοι σας αγαπούν γιατί είστε ο εαυτός σας.

 

Απρίλιος

Εάν έχετε γεννηθεί τον μήνα Απρίλιο είστε από τη φύση σας δημιουργικοί κάτι που βγάζετε και στη σχέση σας. Ενδέχεται επίσης να δίνετε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια ενώ έχετε την ικανότητα να διαβάζετε τους ανθρώπους.

 

Μάιος

Αγαπάτε αληθινά και με πάθος και ξέρετε να μεταδίδετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο με τον οποίο έχετε συνάψει σχέση.

 

Ιούνιος

Το χάρισμά σας είναι η γοητεία σας. Επίσης όταν βρίσκεστε σε σχέση είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Γενικά είστε το άτομο που οι περισσότεροι θα θέλανε να έχουν σχέση.

 

Ιούλιος

Γνωρίζετε ότι η αίσθηση του χιούμορ σας είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας; Εκτός από το χιούμορ είστε απίστευτα ευφυείς και ξέρετε πώς να κάνετε τον άλλον ευτυχισμένο.

 

Αύγουστος

Η ανιδιοτέλεια σου είναι ο λόγος για τον οποίο οι άλλοι σας ερωτεύονται. Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση είστε αρκετά γενναιόδωροι και δοτικοί.

 

Σεπτέμβριος

Έχετε ανοιχτό πνεύμα και σας αρέσει να συζητάτε τα προβλήματα που προκύπτουν στη σχέση σας.

 

  Η “αχίλλειος πτέρνα” των 12 ζωδίων

Οκτώβριος

Όσοι έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο αντιμετωπίζετε τους άλλους με σεβασμό και αγάπη. Δεν κρίνετε ποτέ τον άνθρωπο που βρίσκετε μαζί σας και σκοπός σας είναι να τον κάνετε να νιώθει ασφάλεια.

 

Νοέμβριος

Θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι η σχέση που έχετε μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Αυτό είναι και κάτι που οι περισσότεροι θα αγαπήσουν σε εσάς.

 

Δεκέμβριος

Είστε ήρεμοι και δεν σας αρέσουν οι εντάσεις. Οι άλλοι γενικά απολαμβάνουν να βρίσκονται μαζί σας ειδικά όταν νιώθουν αγχωμένοι γιατί καταφέρνετε και τους ηρεμείτε.

 

Πώς φέρεστε στη σχέση σας ανάλογα με το μήνα που γεννηθήκατε

jenny.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *