Έτσι θα χάσεις βάρος και θα κάψεις λίπος σε 7 μέρες

Έτσι θα χάσεις βάρος και θα κάψεις λίπος

 

Έτσι θα χάσεις βάρος και θα κάψεις λίπος σε 7 μέρες χωρίς άσκηση!

 

Σίγουρα η άσκηση δεν βοηθάει μόνο στο χάσιμο βάρους, στο κάψιμο λίπους και στην τόνωση του σώματός σου. Βοηθάει και στην καλή ψυχολογία σου και στην ενέργειά σου.

 

Αν όμως, δεν είσαι άνθρωπος της γυμναστική ή δεν είσαι σε φάση αυτή τη στιγμή να ασχοληθείς με την άσκηση, δες πώς μπορείς μόνο κάνοντας τη σωστή διατροφή να χάσεις βάρος και να κάψεις λίπος!

Πριν το πρωινό:

Πριν καν φας το πρωινό σου σου προτείνω να στύψεις ένα λεμόνι μέσα σε ένα ποτήρι με κρύο νερό βρύσης. Πιες το νερό με άδειο στομάχι για να αποτοξινώσεις το σώμα σου από τις τοξίνες και να δώσεις μια δυνατή ώθηση στον μεταβολισμό σου.

 

Πώς να χάσεις κιλά πιο γρήγορα – Οι 7 µαγικές τροφές

 

Πρωινό:

H καλύτερη ώρα μέσα στην ημέρα για να φας φρούτα είναι το πρωί. Φάε δύο πορτοκάλια ή δύο μήλα ή ένα μεγάλο γκρέιπφρουτ ή δυο αχλάδια. Πρόσθεσε στο πρωινό σου και μια χούφτα αμύγδαλα, καρύδια ή ό,τι άλλο θέλεις από ξηρούς καρπούς.

 

Μεσημεριανό:

Για το μεσημέρι προτίμησε μια μερίδα (γύρω στα 150 γρ.) κρέας ή ψάρι ψητό ή στον ατμό. Μην φας ψωμί ή οποιοδήποτε άλλο είδος υδατάνθρακα. Απέφυγε τα κρεμώδη dressing στις σαλάτες σου και συνόδευσε το κρέας ή το ψάρι σου με μια σαλάτα στην οποία θα προσθέσεις λάδι, ξίδι, λεμόνι και αλάτι.

 

Βραδινό:

Το βραδινό είναι το τελευταίο γεύμα της ημέρας. Καλό είναι να το καταναλώσεις πριν τις 6 το απόγευμα. Φάε δύο βραστά αυγά, μια σαλάτα στην οποία θα βάλεις και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

  Express δίαιτα: Χάσε τώρα 10 κιλά σε 1 εβδομάδα!

 

Μετά το βραδινό:

Αφού τελειώσεις το βραδινό φτιάξε ένα λίτρο πράσινο τσάι. Σε ένα λίτρο νερό βάλε 4 φακελάκια πράσιο τσάι και πιες το μέχρι να πας για ύπνο. Μην το πιεις όλο πριν πάς για ύπνο. Απλά φρόντισε να το πιείς από τις 6 το απόγευμα που θα φας το τελευταίο σου γεύμα μέχρι να πας για ύπνο.

 

Έτσι θα χάσεις βάρος και θα κάψεις λίπος σε 7 μέρες

 

keepup.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *