Αποφεύγει να τρώει τρία βασικά πράγματα – Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή για τέλειο κορμί στα 54

 

Αποφεύγει να τρώει τρία βασικά πράγματα

Αποφεύγει να τρώει τρία βασικά πράγματα - Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή για τέλειο κορμί στα 54

Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή για τέλειο κορμί στα 54

 

Τα μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις

 

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είναι 54 ετών και να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο, διατηρεί άψογες αναλογίες στο σώμα της. Καλλίγραμμα πόδια χωρίς ψεγάδια και κοιλιακούς, αφού η γυμναστική είναι η αγαπημένη της καθημερινή συνήθεια και φέτος την βοήθησε πολύ ο σύντροφος της κόρης της που έχει δικό του γυμναστήριο.

 

H σωστή διατροφή όμως βοήθησε επίσης την Δέσποινα Βανδή να έχει αυτό το σώμα

Από το περιοδικό YOU και την Λίτσα Αναστασάκη

 

Αποφεύγει να τρώει τρία βασικά πράγματα – Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή για τέλειο κορμί στα 54

 

Δεν αλλάζει το καλοκαίρι με τίποτα, αφού με ένα μαγιό όλη μέρα ζει την απόλυτη ελευθερία, αυτή που στερείται τον χειμώνα με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Με τον Βασίλη Μπισμπίκη δίπλα της, νιώθει ότι ξαναγεννήθηκε και η εικόνα της είναι καλύτερη από ποτέ. Λαμπερή και Fit, τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της, είτε τη συναντήσεις στην παραλία με μπικίνι είτε τη δεις να περπατά στα σοκάκια με τα μοδάτα summer looks της.

Η Δέσποινα όλο το χρόνο γυμνάζεται σκληρά και η διατροφή της περιλαμβάνει μόνο υγιεινό φαγητό απ΄τα χεράκια της, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλεύρι, και τηγανητά.

Η ίδια επενδύει στα healthy foods, που συνδυάζει σε super bowls, αναμειγνύοντας φρούτα, τσία, κράνμπερι, βρόμη, και μέλι με γιαούρτι, για πεντανόστιμα πρωινά.

 

Για αυτό μπορεί να φοράει “καυτά” σορτσάκια στις διακοπές της

Οι διακοπές για την Δέσποινα Βανδή δεν έχουν τέλος!

  Τα μυστικά νεότητας της Ζωζώς Σαπουτζάκη: Η 89χρονη κοιμάται 8 ώρες, δεν τρώει γλυκά και προσέχει τη διατροφή της

Έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της, απολαμβάνει ένα όμορφο καλοκαίρι μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και την βαβούρα της πόλης. Μπορεί ενδιάμεσα να κάνει κάποιες συναυλίες, με τον σύντροφο της πάντα να βρίσκεται στην πρώτη σειρά, όμως έχει επισκεφτεί πολλά νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας.

Για τον Δεκαπενταύγουστο η τραγουδίστρια ταξίδεψε μέχρι το Πήλιο, για να περάσει με τους αγαπημένους της φίλους μερικές ημέρες λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα, αφού το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

 

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή από το Πήλιο

Η Δέσποινα Βανδή είναι λάτρης του Instagram και στο προσωπικό της προφίλ δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Πριν μερικές ώρες λοιπόν, μοιράστηκε δυο όπου πόζαρε με “καυτό” μίνι σορτσάκι και φαρδύ t-shirt.

«Χρόνια μας πολλά αγαπημένοι μου! Χρόνια φωτισμένα, ευτυχισμένα!!!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στην λεζάντα της.

 

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *