Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι

 

Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι

 

Πώς από 38 νούμερο τώρα φοράει 36 – Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι

 

Τα μυστικά για την μεγάλη αυτή αλλαγή

 

Την λες και… καλοκαιρινή φαντασίωση, αφού κάθε της εμφάνιση -στην παραλία πρωτίστως- είναι και ένα… όνειρο!

Όχι θερινής νυκτός, αλλά πραγματικό που ζει και αναπνέει ανάμεσά μας!

Η εντυπωσιακή (ένας από τους πιο light χαρακτηρισμούς της) Δέσποινα Βανδή μπορεί να πέρασε τα 50 αλλά αυτό καμία σημασία δεν έχει, αφού βλέποντάς την με μικροσκοπικά μπικίνι και sexy ολόσωμα, με μίνι αλλά και με cut-out φόρμες καταλαβαίνεις πως ο χρόνος μόνο καλό της έκανε.

Η κούκλα τραγουδίστρια πέτυχε να “χτίσει” ένα αψεγάδιαστο κορμί, “πέφτοντας από το Νο38 του παρελθόντος στο Νο36, αναστατώνοντας χειμώνα-καλοκαίρι αντρικό και γυναικείο πληθυσμό! Μαζί τους κι εμάς που αναρωτιόμαστε (δικαίως) τι… πίνει και δεν μας δίνει!

Αν πιστεύεις ότι η ∆έσποινα ακολουθεί εξαντλητικές δίαιτες για να διατηρεί το καλλίγραµµο κορµί της, θα σε απογοητεύσω! ∆ηλώνει φαν της µεσογειακής κουζίνας, με συνταγές που φτιάχνει με τα χεράκια της, και τονίζει πως η λέξη «δίαιτα» δεν έχει θέση στο λεξιλόγιό της.

Αν πρέπει, πάντως, να µιλήσει για «κανόνες» αυτοί είναι οι εξής δύο: Σχεδόν καθόλου τηγανητά (και ειδικά πατάτες) και γλυκά µε το σταγονόµετρο, ενώ όταν την πιάσει μια λιγουρίτσα θα προτιμήσει λίγη μαύρη σοκολάτα, μέλι ή φρούτα.

«Το γιαούρτι µε µέλι ή δαµάσκηνα είναι µια πολύ καλή εναλλακτική. Ε, ίσως αναγκαστώ να… ξεπέσω και σε καµιά σοκολατένια γκοφρέτα! Απολαµβάνω το καλό φαγητό µε µέτρο, αγαπώ τις µικρές παρασπονδίες και µπαίνω σε προγράµµατα διατροφής όποτε χρειάζεται, όπως πριν βγω στην παραλία», έχει πει η ίδια.

  Δίνει έμπνευση κι ελπίδα: Μητέρα έχασε σχεδόν 70 κιλά κόβοντας από τη διατροφή της 4 τρόφιμα

 

Πώς από 38 νούμερο τώρα φοράει 36 – Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι

 

Τα διατροφικά μυστικά της Δέσποινας Βανδή

 

Γραμμωμένοι κοιλιακοί

 

Αποφεύγει τη ζάχαρη, τα λιπαρά τυριά, το αλεύρι και το “βρώμικο”, επενδύοντας στα healthy foods, που συνδυάζει σε super bowls, αναμειγνύοντας φρούτα, τσία, κράνμπερι, βρόμη και μέλι με γιαούρτι για πεντανόστιμα πρωινά ή βραδινά γεύματα, που τη χορταίνουν και της χαρίζουν ενέργεια. Έτσι δεν κάνει “σαμαράκια” στο στομάχι, “στεγνώνει” το σώμα της και με την ανάλογη προπόνηση οι κοιλιακοί της διαγράφονται ξεκάθαρα σαν να είναι… 20άρας!

 

Μεγάλη αλλαγή

Μέσα σε 10 χρόνια πέτυχε να μειώσει τους πόντους στην κοιλιά και τους μηρούς, μπαίνοντας στο εφηβικό της μπικίνι, διατηρώντας όχι μόνο μια αδύνατη αλλά και μια “δεμένη” σιλουέτα!

Η ∆έσποινα γυµνάζεται πέντε με έξι φορές την εβδοµάδα από 2 ώρες, κυρίως τα πρωινά.

«Για εµένα η γυµναστική δεν είναι καταναγκασµός. Κάποιες φορές µπορεί να νιώθω εξαντληµένη ή να βαριέµαι αλλά µε το που ξεκινάω, πωρώνοµαι», λέει εκείνη. Το κυκλικό πρόγραµµά της περιλαµβάνει βάρη, TRX, µισή ώρα διάδροµο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους, ενώ τα καλοκαίρια (ναι και στις διακοπές!) πάει… παραλία όχι μόνο για μπάνιο και relax στη ξαπλώστρα!

Τζόκινγκ, push-ups στην άµµο και ασκήσεις µε βάρη στο νερό µέχρι τα γόνατα έχουν την τιμητική τους, ενώ μετά απολαμβάνει ένα ποτήρι παγωμένο φυσικό χυμό. «Δεν γίνεται αλλιώς ρε κορίτσια! Θέλει κόπο! Διπλάσιο όταν μεγαλώνεις δε! Αλλά είναι μονόδρομος! Σωστή διατροφή και γυμναστική!», γράφει στις λεζάντες των φωτό από την προπόνησή της.

 

  Φρούτα και δίαιτα πάνε μαζί: Αυτά πρέπει να ξέρετε για να πετύχει ο συνδυασμός

3 συμβουλές για bikini body

 

Ζηλεύεις; Θέλεις κι εσύ να της μοιάσεις; Ακολούθησε τις συμβουλές της για bikini body όσο προλαβαίνεις!

Mην τρως βαριά το βράδυ. Ταβερνούλες και τσιμπολογήματα να τα ξεχάσεις αν θέλεις να χάσεις κιλά. Φάε σαλάτα και ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε.

Τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά. Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό είναι άκρως απαραίτητα, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρως.

Φάε και ενδιάμεσα αλλά υγιεινά. Όχι μακαρόνια με κιμά όταν κάνεις διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά!

 

Πες “αντίο” στην κυτταρίτιδα

 

Πώς από 38 νούμερο τώρα φοράει 36 - Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι

Τα πόδια της Δέσποινας είναι το δυνατό της σημείο και μάλιστα ένα από τα πιο δύσκολα να γυμναστούν μετά τα 50 – ακόμα περισσότερο και από τους κοιλιακούς. Ο λόγος; Το δέρμα χαλαρώνει και “κρεμάει”, ενώ η κυτταρίτιδα φαίνεται πιο έντονα, ακόμα κι αν είσαι αδύνατη. Όχι μην πανικοβάλλεσαι, δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει και να εστιάσεις σε 4 tips που κάνουν θαύματα στην όψη “φλοιού πορτοκαλιού”:

Στεγνό βούρτσισμα – τρίψε τα επίμαχα σημεία με μια ξύλινη βούρτσα πριν από το ντους
Κρέμα σώματος με ρετινόλη – δημιουργεί κολλαγόνο και έχει την ικανότητα να μαλακώνει και να λειαίνει το δέρμα

Απολέπιση με καφέ – η καφεΐνη σφίγγει και “γεμίζει” το δέρμα
Άφθονο νερό – η αφυδάτωση κάνει το δέρμα λεπτότερο και έτσι η κυτταρίτιδα φαίνεται πιο έντονα

 

Η διατροφή της

Πρωινό: Ένα ποτήρι γάλα µε χαµηλά λιπαρά, 2 φρυγανιές σικάλεως µε 1 κ.γ. µέλι και ένα φρούτο. * Ή ένα ποτήρι χυµό πορτοκάλι και ένα τοστ µε µαύρο ψωµί και τυρί µε χαµηλά λιπαρά. * Ή ένα ποτήρι γάλα µε λίγα λιπαρά και δηµητριακά ολικής.

  Τέσσερα μυστικά διατροφής που θα προσθέσουν μια δεκαετία στο προσδόκιμο ζωής μας

Μεσημεριανό: Μία µερίδα κοτόπουλο ψητό ή βραστό µε σαλάτα, µία φέτα µαύρο ψωµί και τυρί µε χαµηλά λιπαρά. Ή µία µερίδα λαδερό (σπανακόρυζο, µπάµιες, αρακάς, µελιτζάνες, γεµιστά κ.ά.), τυρί µε λίγα λιπαρά και µία φέτα µαύρο ψωµί.

Βραδινό: Τονοσαλάτα (µε λίγη µαγιονέζα, πολλά λαχανικά) και µία φέτα µαύρο ψωµί. * Ή µία οµελέτα µε δύο αβγά και λαχανικά, γαλοπούλα και τυρί µε χαµηλά λιπαρά. * Ή µία µερίδα κοτόπουλο, ψάρι ή µοσχάρι ψητό ή βραστό µε σαλάτα και µία φέτα µαύρο ψωµί.

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *