Δίνει έμπνευση κι ελπίδα: Μητέρα έχασε σχεδόν 70 κιλά κόβοντας από τη διατροφή της 4 τρόφιμα

 

Δίνει έμπνευση κι ελπίδα: Μητέρα έχασε σχεδόν 70 κιλά κόβοντας από τη διατροφή της 4 τρόφιμα

Δίνει έμπνευση κι ελπίδα: Μητέρα έχασε σχεδόν 70 κιλά κόβοντας από τη διατροφή της 4 τρόφιμα

Χρειάστηκε μόνο μια φωτογραφία για να αλλάξει τη ζωή της 37χρονης Casey Gemmell.

 

Μητέρα έχασε σχεδόν 70 κιλά

Όταν είδε για πρώτη φορά τη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στο πάρτι γενεθλίων του γιου της και δημοσιεύτηκε από έναν φίλο της στο Facebook, κυριολεκτικά δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

“Σκέφτηκα “Δεν είμαι εγώ αυτή, τι τρομερή γωνία””, δήλωσε η Gemmell, που ζει στο Περθ της Αυστραλίας, στο TODAY. “Αλλά στη συνέχεια δημοσιεύτηκε μια άλλη φωτογραφία – από χειρότερη γωνία. Περίμενα συνέχεια για μια καλή γωνία και δεν έφτασε ποτέ”.

Καθώς οι μη κολακευτικές φωτογραφίες συνέχιζαν να έρχονται, η Gemmell συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν η κάμερα που έπρεπε να αλλάξει- ήταν εκείνη. Με βάρος 160 κιλά, δυσκολευόταν ακόμα και να αλλάξει την πάνα του γιου της πάνω από την κοιλιά της. Οι φωτογραφίες το έκαναν προφανές: έπρεπε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της, πριν να είναι πολύ αργά.

 

Το κατάφερε κόβοντας από τη διατροφή της 4 τρόφιμα

Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, η Gemmell έχει πλέον χάσει 68 κιλά. Οι φωτογραφίες της μεταμόρφωσής της είναι απολύτως απίστευτες – και εμπνέουν!

 

Δίνει έμπνευση κι ελπίδα: Μητέρα έχασε σχεδόν 70 κιλά κόβοντας από τη διατροφή της 4 τρόφιμα

 

 

Οι αλλαγές στη διατροφή της 37χρονης μητέρας

Το μυστικό της; Εκτός από την καθημερινή άσκηση και την αμέριστη υποστήριξη του συζύγου της, η Gemmell αποκάλυψε ότι το κλειδί της επιτυχίας της στην απώλεια βάρους ήταν μια απλή αλλαγή στη διατροφή της. Αλλά ξεχάστε τη ριζική νηστεία ή την αυστηρή καταμέτρηση θερμίδων. Τελικά, η Gemmell έκοψε μόνο τέσσερα τρόφιμα από τη διατροφή της: τυρί, ζυμαρικά, ψωμί και αναψυκτικά.

 

 

“Άρχισα να αλλάζω τη διατροφή μου κόβοντας μόνο αυτές τις τέσσερις συγκεκριμένες τροφές και τίποτα άλλο”, δήλωσε η Gemmell. “Ήταν μια τεράστια πρόκληση, επειδή στα 33 μου είχα πολλές διατροφικές τάσεις που ήταν δύσκολο να σπάσω”.

Η 37χρονη μητέρα πρόσεξε τον εαυτό της. Δεν πλησίασε ποτέ το ψυγείο για να φάει τυρί με πολλά λιπαρά. Δεν άγγιξε ποτέ μακαρόνια, ψωμί ή κάτι ανθυγιεινό. Πόσο μάλλον να προσπαθήσει να πιει κάποιου είδους αναψυκτικό.

Παρόλα αυτά, αυτή η μικρή αλλαγή έκανε τη διαφορά. Σύντομα, μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο χωρίς να στρίβει στο πλάι, δεν χρειαζόταν επέκταση ζώνης ασφαλείας στα αεροπλάνα και, το καλύτερο από όλα, μπορούσε να τρέξει 5 χιλιόμετρα χωρίς να σταματήσει.

Τώρα, η Gemmell έχει έναν ακόμη στόχο να πετύχει. Χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει το περιττό δέρμα της ως αποτέλεσμα της δραματικής απώλειας βάρους της και έχει δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για το σκοπό αυτό.

 

 

Η Gemmell έχει ένα απλό μήνυμα για όλους όσους βρίσκονται στο δικό τους ταξίδι απώλειας βάρους. “Ελπίζω να συνεχίσω αυτό το ταξίδι και ελπίζω να παρακινήσω και άλλους”, δήλωσε. “Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω σαν εμένα και θέλω να ξέρουν ότι υπάρχει ελπίδα.”

 

enimerotiko.gr

  Σοφία Πίστη Αγάπη Ελπίδα Χρόνια Πολλά !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *