Έλλη Κοκκίνου: Τι αποφεύγει να τρώει στα 52 της κι έχει κορμάρα

 

Έλλη Κοκκίνου: Τι αποφεύγει να τρώει στα 52 της κι έχει κορμάρα

Έλλη Κοκκίνου: Τι αποφεύγει να τρώει στα 52 της κι έχει κορμάρα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

 

 

Βάζει κάτω 20αρες με μαγιό!

 

Κάθε χρόνος που περνάει την κάνει καλύτερη!

Όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει είναι η φράση που ταιριάζει γάντι στην όμορφη τραγουδίστρια, που το κορμί της ζηλεύουν πολλές 25άρες – και όχι μόνο.

Εκείνη μπορεί να έχει κάνει εξαντλητικές δίαιτες και άπειρες ώρες γυμναστική, ωστόσο πλέον φροντίζει να τρέφεται υγιεινά και να κάνει την αγαπημένη της προπόνηση χωρίς υπερβολές.

 

Οι προτιμήσεις της Έλλης Κοκκίνου

Με πληροφορίες από το περιοδικό YOU και την Λίτσα Αναστασάκη

Πλέον γεμίζει το ψυγείο της με ό,τι πιο θρεπτικό για τον οργανισμό της, αποφεύγοντας διά ροπάλου παντός είδους σνακ εμπορίου, αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά, που κάνουν κατακρατήσεις.

Το πρόγραμμα της διατροφής της είναι αυστηρό, με τέσσερα γεύματα μέσα στη μέρα, χωρίς τηγανητά, ψωμιά, γλυκά και παρόμοιες… θερμιδικές βόμβες, ενώ έχει αφαιρέσει την γλουτένη από το μενού της.

 

Έλλη Κοκκίνου: Τι αποφεύγει να τρώει στα 52 της κι έχει κορμάρα

 

Αγαπά πολύ τα σνακ με φρέσκα λαχανικά (στιλ σέλινου ή καρότου - όχι τι νόμιζες!), αποφεύγοντας να τρώει το βράδυ - με ένα τοστ και πολύ νερό κλείνει την ημέρα της. Τελευταία της μεγάλη αγάπη το ποδήλατο, που έγινε καθημερινή της συνήθεια μέσα στην καραντίνα - και το συνεχίζει ακάθεκτη. Tip Οι πίτες δεν λείπουν από το κυριακάτικο τραπέζι της Έλλης που τις φτιάχνει με τα χεράκια της. Με σπιτικό φύλλο, λαχανικά |(χωρίς τυριά, για να μην αυξάνει θερμίδες αλλά και τα επίπεδα χορηστερόλης) και με ελάχιστο λάδι, μπορεί να φάει και... δυο κομμάτια στο τσακίρ κέφι.

Αγαπά πολύ τα σνακ με φρέσκα λαχανικά (στιλ σέλινου ή καρότου – όχι τι νόμιζες!), αποφεύγοντας να τρώει το βράδυ – με ένα τοστ και πολύ νερό κλείνει την ημέρα της. Τελευταία της μεγάλη αγάπη το ποδήλατο, που έγινε καθημερινή της συνήθεια μέσα στην καραντίνα – και το συνεχίζει ακάθεκτη.

 

Tip

Οι πίτες δεν λείπουν από το κυριακάτικο τραπέζι της Έλλης που τις φτιάχνει με τα χεράκια της. Με σπιτικό φύλλο, λαχανικά |(χωρίς τυριά, για να μην αυξάνει θερμίδες αλλά και τα επίπεδα χορηστερόλης) και με ελάχιστο λάδι, μπορεί να φάει και… δυο κομμάτια στο τσακίρ κέφι.

  Αυτές τις δύο τροφές καταναλώνει η Έλλη Κοκκίνου και διατηρεί την αψεγάδιαστη σιλουέτα της

 

youweekly.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *