Θέλεις να βρεις γαμπρό; Συμβουλέψου το ζώδιο

Θέλεις να βρεις γαμπρό;
Θέλεις να βρεις γαμπρό;

 

Θέλεις να βρεις γαμπρό; Συμβουλέψου το ζώδιο και έλα να σου πούμε τα μυστικά!

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, τις αδυναμίες του και τα προτερήματα του. Οι αντιδράσεις του καθενός έχουν να κάνουν με τα βιώματα του κυρίως τα παρελθοντικά, ωστόσο υπάρχουν εκείνα τα κοινά ζωδιακά στοιχεία που συνειδητά ή ασυνείδητα επιδρούν στις συμπεριφορές, δημιουργούν τάσεις και καλούπια.

Κάποια ζώδια είναι πιο χειριστικά, κάποια αλλά ανήκουν στους αντιδραστικούς χαρακτήρες, μερικοί είναι γεννημένοι για γάμο και οικογένεια, άλλοι όμως είναι από τη φύση τους ανεξάρτητοι και αυτόβουλοι, οι περιορισμοί και οι δεσμεύσεις βγάζουν στην επιφάνεια τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το κάθε ζώδιο, τι θέλει, τι χρειάζεται, και ποιο είναι το μυστικό για να κατασταλάξει δίπλα σε ένα ταίρι.

 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο  και μάθε πως θα βρεις τον τέλειο γαμπρό στα μέτρα σου:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζωηρός και ατίθασος, με τους μαλθακούς και άτονους χαρακτήρες βαριέται, αγαπάει την ένταση και θέλει να ζει στα κόκκινα. Αν τον ερωτευτείς θα πρέπει να μάθεις να εκδηλώνεις αυτό που αισθάνεσαι, το μυστικό με έναν Κριό είναι να κινείσαι αυθόρμητα και αιφνιδιαστικά. Είναι από τους χαρακτήρες που όταν χάνει το ενδιαφέρον του τότε δεν υπάρχει επιστροφή γι αυτό δεν θα πρέπει να χάσεις το τρένο.

Αντιπαθεί τους κανόνες και τους περιορισμούς, το συνηθισμένο του προκαλεί ανία, παγιδεύεται εύκολα από την γοητευτική εμφάνιση και την ελκυστική θηλυκότητα. Έναν Κριό μπορείς να τον οδηγήσεις ακόμα και σε γάμο αν νιώσει πως μαζί σου μπορεί να ξεπεράσει τα όρια, αν αισθανθεί πως για να σε έχει θα πρέπει να παίζει μονίμως τον ρόλο του κυνηγού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θέλει ήρεμες και ισορροπημένες καταστάσεις, δεν αγαπάει τον θόρυβο την ένταση και την υπερβολή, δεν τα πηγαίνει καλά με τα εκκεντρικά και τα αντισυμβατικά. Αν ερωτευτείς έναν Ταύρο και θελήσεις να τον κρατήσεις σταθερά δίπλα σου το μυστικό είναι η παράδοση και το καλό φαγητό. Του αρέσουν τα γνωστά, τα συνηθισμένα και τα παραδοσιακά, οτιδήποτε διαφορετικό ή μη δοκιμασμένο θα του προκαλέσει άγχος, ίσως και αρνητισμό.

Θετική επίδραση έχουν επάνω του τα καλόμαγειρεμένα φαγητά, τον αισθησιασμό του θα τονώσει ένα ρομαντικό δείπνο, στις απολαύσεις δεν λέει ποτέ όχι, πολύ περισσότερο δε, στις γευστικές. Αν αγαπάς τη σταθερότητα, τις παραδοσιακές συνήθειες και το καλό φαγητό, τότε σίγουρα θα μπορέσεις να τα βρεις με έναν Ταύρο, θα είστε ζευγάρι ταιριαστό.

 

Ο άντρας που θα παντρευτώ… Ρωτήσαμε τα άστρα για εσάς!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, ομιλητικός, του αρέσει η έντονη κοινωνική αλλά και νυχτερινή ζωή, γενικότερα είναι χαρακτήρας ζωτικός, η ατονία τον κουράζει πολλές φορές μάλιστα του ρίχνει και την ψυχολογία. Στο πρώτο στάδιο της γνωριμίας με έναν Δίδυμο στις προτάσεις που θα κάνει αν λάβει αρνητικές απαντήσεις, ναι μεν δεν θα αποκαρδιωθεί, ωστόσο υπάρχει η περίπτωση να νιώσει πως δεν βρήκε αυτό που του ταιριάζει και να στρέψει το ενδιαφέρον του προς άλλη κατεύθυνση.

  Τα 4 ζευγάρια που είναι πιθανόν να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά

Το μυστικό λοιπόν για να κρατήσεις έναν Δίδυμο κοντά σου είναι η στάση σου να έχει ζωτικότητα και οι διαθέσεις σου να είναι ταιριαστές με τις δικές του. Χαρακτηρίζεται από αστάθεια, μπορούμε να πούμε πως είναι επιρρεπής στις απιστίες, απ την άλλη πλευρά όμως ξέρει να κρατάει ζωντανή την έλξη, με έναν δικό του τρόπο δίνει έκταση στις σχέσεις.

 

Θέλεις να βρεις γαμπρό; Συμβουλέψου το ζώδιο και έλα να σου πούμε τα μυστικά!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ανήκει στα προσγειωμένα ζώδια, συνήθως είναι παραδοσιακές οι προτιμήσεις και οι επιλογές του, αγαπάει τον θεσμό της οικογένειας, έχει ανάγκη τη σταθερότητα. Σαν χαρακτήρας είναι αρκετά συναισθηματικός, εύκολα πληγώνεται και ακόμα πιο εύκολα απογοητεύεται, οι ακρότητες τον αγχώνουν και τον βγάζουν από τα νερά του.

Το μυστικό για να κρατήσεις δίπλα σου έναν Καρκίνο και μάλιστα για πάντα, είναι να μπορείς να τον ακούς και να έχεις το ταλέντο να τον βγάζεις από τις ανασφάλειες του. Συχνά παραπονιέται και γκρινιάζει, αν νιώσει πως μπορείς να συμμεριστείς τον πόνο του και να ακούσεις τα παράπονα του, τότε δεν θα έχει λόγο να φύγει από δίπλα σου. Υπομονή θέλει ένας Καρκίνος, μαζί του μπορείς να κάνεις οικογένεια, του αρέσει η συντροφικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας αγαπάει την προβολή, έχει ανάγκη τη σιγουριά και τη διαπίστωση, απαραίτητο γι αυτόν είναι να κερδίζει τον θαυμασμό και την εκτίμηση. Το μυστικό στην περίπτωση ενός Λέοντα είναι να του δείχνεις πως τον έχεις ψηλά, να τον παινεύεις, να του δίνεις τη σιγουριά πως είναι απαραίτητος στη ζωή σου.

Κυνηγάει την πρωτιά, θέλει να αισθάνεται πως αυτός κρατάει τα ηνία, οπότε αν αφήσεις να φανεί ότι του παραχωρείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τότε θα είναι ότι πρέπει για να νιώσει πως δίπλα σου βρήκε τη σωστή του θέση. Σαν χαρακτήρας αγαπάει τη διασκέδαση, έχει και την ανέμελη του πλευρά, δεν του αρέσει να πιέζεται, στα δύσκολα αρκετές φορές αδιαφορεί και αποστασιοποιείται. Χαλάρωση και θαυμασμό θέλει έναν Λέοντας, δίνει μεγάλη σημασία στην προβολή και την εμφάνιση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαινομενικά δείχνει εύκολη η περίπτωση ενός Παρθένου, ωστόσο έχει αρκετές δυσκολίες, είναι από τους χαρακτήρες που για να τους κερδίσεις θα πρέπει να βρεις το κουμπί τους. Ασκεί αυστηρή τις περισσότερες φορές και κάθετη κριτική, δύσκολα μπορεί να βγει από τις αρχές και τα πιστεύω του, αν μια προσωπικότητα την αισθανθεί αταίριαστη με τη δική του, τότε γίνεται απρόσιτος και δύσκαμπτος.

  Πέντε ιδέες για να κάνει το κάθε ζώδιο κάτι αλλιώτικο σ’ αυτή τη ζωή

Συνετές είναι οι επιθυμίες του, ανήκει στους παραδοσιακούς τύπους, δεν αγαπάει τα ακραία και τα εκκεντρικά. Τις αποφάσεις που παίρνει τις τηρεί, συχνά κινείται βάσει προγράμματος, δεν του αρέσει να του χαλάς κάτι για το οποίο έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά. Το μυστικό με έναν Παρθένο είναι να ακολουθείς πιστά αυτό που προγραμματίστηκε και να μην αλλάζεις τις συνθήκες αυθαίρετα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο κλασικός τύπος της παρέας, έχει ανάγκη να του δείχνουν ενδιαφέρον, του αρέσει να γίνεται το επίκεντρο, έχει αρκετές ανασφάλειες, δύσκολα ισορροπεί. Ανήκει στα ζώδια του αέρα, ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η αναποφασιστικότητα του. Το μυστικό στην περίπτωση ενός Ζυγού είναι να του ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση και να μην τον αφήνεις ποτέ μόνο του.

Πανικοβάλλεται μπροστά στην απειλή της μοναξιάς, ουσιαστικά χρειάζεται απαραιτήτως ένα συντροφικό ταίρι-στήριγμα. Αν νιώσει πως μπορεί να σε έχει πάντα δίπλα του και στα θετικά του αλλά και στις επιπολαιότητες του, τότε θα καταφέρεις να τον κερδίσεις. Θέλει να προσφέρει και να εισπράττει αγάπη, σημασία γι αυτόν έχει να μπορεί να αγαπηθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι από τους δύσκολους χαρακτήρες γιατί έχει και τη σκοτεινή πλευρά του, το βασικό χαρακτηριστικό του είναι πως βάζει συγκεκριμένα όρια που ποτέ δεν πρέπει να καταπατηθούν από το ταίρι του. Θέλει οπωσδήποτε να έχει τα μυστικά του, όταν βρεις τρόπο να καταλάβεις τι κρύβει, το μυστικό είναι να μην το φανερώσεις ποτέ.

Στην περίπτωση που ένας Σκορπιός σε αγαπήσει θα σε διεκδικήσει, θα σε προστατέψει, πολλά μπορεί να σου προσφέρει, ωστόσο συχνά θα κινδυνεύεις από τη ζήλεια και το πάθος του. Παγιδεύεται στα χαρακτηριστικά του ένας Σκορπιός, συχνά παρεξηγεί και παραποίει, δύσκολη θα είναι η στιγμή που θα νιώσει την ανάγκη να εκδικηθεί. Θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση ένας Σκορπιός, αν σε ερωτευτεί και αισθανθεί πως μπορεί να σε εμπιστευτεί θα μείνει πιστά δίπλα σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυστικό με έναν Τοξότη είναι να τον αφήνεις να νιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος. Σαν χαρακτήρας είναι κοινωνικός, δοτικός, του αρέσει η δράση, αγαπάει την κίνηση, αντιπαθεί τη μονοτονία. Στην περίπτωση που δεν μπορείς να ακολουθήσεις τις δραστηριότητες του δεν θα πρέπει να προσπαθήσεις να τον καθηλώσεις ή να τον περιορίσεις. Είναι από τους χαρακτήρες που θέλει να κινείτε ελεύθερα, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του είναι οι φίλοι του.

Αν σε ερωτευτεί και αποκοπεί από συνήθειες και κοινωνικούς κύκλους, τότε στην πορεία θα υποστείς τις συνέπειες που σίγουρα θα είναι αρνητικές. Για να μπορέσεις να συμπορευτείς με έναν Τοξότη θα πρέπει να σεβαστείς την ατομικότητα του και κυρίως ανάγκη του για ελευθερία κινήσεων.

  5 βασικοί λόγοι για να ερωτευθείς το κάθε ζώδιο!

 

Θέλεις να βρεις γαμπρό; Συμβουλέψου το ζώδιο και έλα να σου πούμε τα μυστικά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι συχνά απασχολημένος με κάτι επαγγελματικό οικονομικό ή περιουσιακό, από την αρχή που θα ξεκινήσεις σχέση μαζί του θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις και να αποδεχτείς πως θα τον μοιράζεσαι με τη δουλειά του. Ανήκει στα ζώδια της γης, του αρέσουν τα σταθερά και τα παραδοσιακά, η δημιουργία οικογένειας είναι γι αυτόν προορισμός ζωής, ο γάμος βρίσκεται μέσα στα μελλοντικά του σχέδια.

Το μυστικό με έναν Αιγόκερω είναι να μπορείς να τον φροντίζεις, να μην τον απασχολείς με γκρίνιες, και γενικότερα με θέματα που αυτός θεωρεί ανούσια. Είναι σπιτόγατος, πολλές φορές συνδυάζει την ηρεμία με την ακινησία, ένα ζωτικό διήμερο μακριά από την πόλη ή απ το γραφείο του θα τον κουράσει, και δεν θα τον ξεκουράσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πνευματικός τύπος είναι ένας Υδροχόος, το μυστικό για να τον κρατήσεις κοντά σου ή για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του κρύβεται στο τρόπο που θα χειριστείς το μυαλό του. Συνειδητά ή ασυνείδητα η συμπεριφορά του και γενικότερα η ζωή του κινείται με βάσει κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία. Το μυστικό λοιπόν στην περίπτωση του Υδροχόου είναι να αποδεχτείς την ιδεολογική του τοποθέτηση και να κρατήσεις μια υποστηριχτική στάση απέναντι στις απόψεις και στις επιλογές του.

Είναι κοινωνικός, του αρέσει να προσφέρει, η στάση του είναι αλληλέγγυα, χρειάζεται δίπλα του ένα ταίρι που να μπορεί να τον συντροφεύει στις δραστηριότητες του. Αν πας θεωρητικά ή πρακτικά κόντρα στα πιστεύω του, το σίγουρο είναι πως ακόμα και αν σε έχει ερωτευτεί, στο τέλος θα τον χάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς αγαπάει την ηρεμία και την ισορροπία, στις αναταραχές και στα συναισθηματικά κύματα χάνει τον μπούσουλα. Μια από τις πιο βασικές του άμυνες είναι η φαντασίωση, συχνά καταφεύγει σε ονειροπολήσεις, δημιουργεί φανταστικούς κόσμους και περνάει μια χαρά μέσα σε αυτούς. Το μυστικό με έναν Ιχθύ είναι να δρομολογείς τις καταστάσεις λάου λάου χωρίς αναστατώσεις και απότομα ξαφνιάσματα.

Σαν χαρακτήρας είναι αρκετά παραδοσιακός, αγαπάει και υπολογίζει πάρα πολύ την οικογένεια, ωστόσο η μεγάλη του αδυναμία είναι η άρνηση του να δει την πραγματικότητα κατάματα. Ένας Ιχθύς χρειάζεται δίπλα του ένα ταίρι που να μπορεί να χειριστεί με υπομονή και κατανόηση τα μειονεκτήματα του, τις αδυναμίες του, και την ασυνείδητη αποστασιοποίηση του.

 

Θέλεις να βρεις γαμπρό; Συμβουλέψου το ζώδιο και έλα να σου πούμε τα μυστικά!

zwdiasimera.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *