Γάμος και ζώδια: Τι να βελτιώσετε για να απογειώσετε τη σχέση σας;

Γάμος και ζώδια

Γάμος και ζώδια

Τι να βελτιώσετε για να απογειώσετε τη σχέση σας

 

Δύο άνθρωποι που επέλεξαν να είναι ζευγάρι είναι σαν να ξεκινάνε μια νέα διαδρομή στο ταξίδι της ζωής τους.

Πώς όμως μπορούμε να διατηρούμε τις ισορροπίες μέσα σε έναν γάμο, ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα;

Η απάντηση διαφέρει για το κάθε ζώδιο!

 

Γάμος και ζώδια: Τι να βελτιώσετε για να απογειώσετε τη σχέση σας;

 

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Είναι ώρα να εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας. Όταν αφήσετε την ασπίδα σας στην άκρη θα δείτε ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια μαγική τρυφερότητα ανάμεσά σας που θα βοηθήσει να καταλάβετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας ακόμα καλύτερα.

Ήρθε η στιγμή να ακούσετε και να μάθετε βάζοντας τον εαυτό σας στη θέση του συντρόφου σας. Όταν το κάνετε θα δείτε την ομορφιά ακόμα και μέσα στις ατέλειες.

 

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Πριν φροντίσετε τους υπόλοιπους μιας σχέσης θα πρέπει πρώτα να φροντίσετε τον εαυτό σας. Πώς νιώθετε; Είστε κουρασμένη; Νιώθετε μόνη; Θυμωμένη; Πεινασμένη; Ό,τι κι αν σας συμβαίνει κάντε ένα διάλλειμα από όλα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεται.

Για την ώρα μπορείτε απλά να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Αν δεν πιάνουν οι τρόποι που χρησιμοποιούσατε για να λύσετε κάτι στη σχέση σας, αφήστε τους πίσω και δώστε καινούρια ενέργεια που θα ανανεώσει εσάς και τον σύντροφό σας.

 

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για λίγη ειλικρίνεια. Μήπως πληγώσατε άθελά σας τον σύντροφό σας; Μήπως αθετήσατε κάποια υπόσχεση που του δώσατε;

Όταν παραδεχτείτε κάτι τέτοιο και προσπαθήσετε να επανορθώσετε η κίνηση αυτή μπορεί να αποδειχτεί θαυματουργή για τη σχέση σας. Με την ειλικρίνεια διευρύνεται η επικοινωνία μεταξύ των ζευγαριών και φεύγει από πάνω μας ένα βάρος που ίσως κουβαλάμε.

  5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων!

 

Γάμος και ζώδια: Τι να βελτιώσετε για να απογειώσετε τη σχέση σας;

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Όταν στα σχέδια και τα όνειρά σας βάζετε μέσα και τον σύντροφό σας θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν είστε μόνη. Είστε μέρος ενός σημαντικού δεσμού. Υπάρχουν πολλά πνευματικά μαθήματα που μπορείτε να πάρετε γύρω από τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα.

Οι στενές σχέσεις βοηθάνε να ανθίσει η αληθινή επιθυμία για ισότητα, αγάπη, φιλία και χαρά. Μην ξεχνάτε να είστε πάντα ο εαυτός σας και να γιορτάζετε την κάθε μέρα που μοιράζεστε με τον σύντροφό σας.

 

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Σας αρέσει να χάνεστε μέσα στη λιονταρίσια ενέργειά σας που ξεχειλίζει δημιουργικότητα και ζωντάνια, όπως επίσης σας αρέσει να έχετε τον ρόλο του προστάτη. Όταν ξυπνά η ιδιοφυία μέσα σας συνειδητοποιείτε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνη σας.

Έχετε στο πλάι σας έναν αφοσιωμένο σύντροφο που μπορεί να σας βοηθήσει. Μοιραστείτε μαζί του τον εαυτό σας και θα ανοίξετε τον δρόμο της ικανοποίησης και της επιτυχίας και για τους δυο σας.

 

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε τα πράγματα όπως είναι. Απελευθερώνοντας τον εαυτό σας από το βάρος του να θέλετε να ξέρετε πώς θα πρέπει να ανταποκρίνεται ο σύντροφός σας στην ανάγκη σας για τάξη και τις επιθυμίες σας θα βελτιώσετε τη σχέση σας άμεσα.

Η ειρωνεία είναι πως η αληθινή αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο όταν ξεχάσετε την ιδέα ότι τα πράγματα είναι ακριβώς όπως πρέπει. Παρατηρήστε τις συνθήκες της σχέσης σας και δώστε τους την αξία που χρειάζεται.

  Άση Μπήλιου: Πανσέληνος στον Ζυγό στις 06/04/2023 – Ποια 4 ζώδια θα φέρει στα όρια τους

 

Γάμος και ζώδια: Τι να βελτιώσετε για να απογειώσετε τη σχέση σας;

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Είστε σε διαδικασία αλλαγών. Δεν είστε πια αυτή που ήσασταν. Είστε ανάμεσα στο πριν και το μετά. Και όπως αλλάζετε έτσι αλλάζει και η σχέση σας. Αυτός είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να αφήνετε τον σύντροφό σας έξω από όλο αυτό.

Στη μεταβατική αυτή φάση το ταίρι σας ξέρει τι συμβαίνει μέσα σας. Αφού το συζητήσετε μαζί του θα μπορέσει να σας υποστηρίξει με υπομονή και τρυφερότητα. Όταν κοιτάτε πίσω σ’ αυτή την περίοδο θα μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ η αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ σας.

 

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Μήπως σκέφτεστε τα πράγματα αποκλειστικά μέσα στο πλαίσιο αυτών που ξέρετε; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να δείτε πέρα από τα γνώριμα. Η σχέση σας μπορεί να μην είναι αυτό που έχει φτιάξει η φαντασία σας και αυτό είναι που σας ρίχνει στην παγίδα των φόβων.

Οι άλλοι είναι μια αντανάκλαση του εαυτού σας, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον σύντροφό σας. Θυμηθείτε ότι ακόμα και στη δύναμη υπάρχει ευαισθησία, αλλά και το αντίθετο. Αφήστε τον σύντροφό σας να δει τις αδυναμίες σας και απελευθερωθείτε.

 

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και επικεντρωθείτε στο συναίσθημα της χαράς. Είναι η ώρα να έρθετε σε επαφή με τη φύση. Έχετε φτάσει άλλωστε στο σημείο που η σχέση σας έχει ήδη κάνει έναν ολόκληρο κύκλο και τώρα μπορείτε να την απολαύσετε σε όλες τις διαστάσεις της.

  Το χειρότερο χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Σίγουρα είχατε τα πάνω και τα κάτω σας όπως όλες οι μεγάλες σχέσεις, οπότε τώρα μπορείτε να γιορτάσετε τη νέα αρχή που ξεκινάτε μαζί με τον σύντροφό σας.

 

Γάμος και ζώδια: Τι να βελτιώσετε για να απογειώσετε τη σχέση σας;

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Η σχέση σας μπορεί να επικεντρώνετε στο να δουλεύετε τη δημιουργία όμορφων στιγμών, να διασκεδάζετε με τους φίλους σας και να απολαμβάνετε ήσυχες στιγμές με τον σύντροφό σας.

Η αρμονία του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος συνυπάρχουν αρμονικά. Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο έτσι να ξέρετε πως να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Αν λοιπόν ο σύντροφός σας νιώθει λίγο πεσμένος, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

 

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Χαρίστε την αμέριστη προσοχή σας στον σύντροφό σας. Σταματήστε να κάνετε δέκα πράγματα ταυτόχρονα και αρχίστε να ακούτε τι σας λέει. Έτσι θα ανοίξετε το μυαλό και την καρδιά σας και θα καταλάβετε πολλά περισσότερα από όσα λένε οι λέξεις. Ανοίξτε τα αυτιά και τα μάτια σας για να περάσει η σχέση σας σε ένα ανώτερο επίπεδο.

 

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας όπου βλέπουμε την αξία του πόνου, του χαμού και της θλίψης. Δεν είναι όμως αυτά στα οποία πρέπει να επικεντρωθείτε τώρα. Ούτε τα όσα συνέβησαν παλιά και το πώς φτάσατε ως εδώ.

Το σημαντικό είναι η αποδοχή του ποιά είστε σήμερα χάρη σε όλα τα προηγούμενα. Είστε μια δυνατή γυναίκα με ισχυρή αντίληψη του σημαίνει ένας ιδανικός σύντροφος, και αυτό είναι το μόνο που μετράει.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *