Τι λένε τα ζώδια για τα σχολικά σου χρόνια

Τι λένε τα ζώδια για τα σχολικά σου χρόνια

 

Τι λένε τα ζώδια για τα σχολικά σου χρόνια.

 

Ο πιο καλός ο μαθητής ήσουν εσύ στην τάξη; Ή μήπως ήσουν αντιδραστικό στοιχείο; Τα άστρα θα το μαντέψουν.

Τι λένε τα ζώδια για τα σχολικά σου χρόνια

Κριός

Ήσουν ο αθλητικός τύπος. Αρίστευες στη γυμναστική, όχι επειδή αρίστευαν όλοι, αλλά επειδή τους άφηνες με ανοικτό το στόμα. Όταν χωριζόσασταν σε ομάδες, είτε διάλεγες εσύ, είτε σε διάλεγαν πρώτο. Ήσουν ανταγωνιστικός, αλλά πάντα τηρούσες το ευ αγωνίζεσθαι. Αυτή σου η κλίση σε βοήθησε να πειθαρχείς και τον εαυτό σου.

 

Ταύρος

Πάντα σικ και στυλάτος Ταύρος. Δεν ακολουθούσες ποτέ τη μόδα, αλλά η μόδα εσένα. Ξυπνούσες μία ώρα νωρίτερα για να δεις τι θα φορέσεις, αλλά ακόμη και αν δεν άκουγες το ξυπνητήρι, πάλι fabulous έδειχνες. Γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, με άρωμα που θα θυμούνται και τα δάπεδα.

 

Δίδυμοι

Αξιοζήλευτο παιδί. Η μαμά σου καμάρωνε όποτε ερχόταν στο σχολείο. Ήσουν μέσα σ’ όλα. Καλός στα αθλήματα, κοινωνικός, δημοφιλής, μαθηματικό μυαλό, γλυκούλης, ό,τι χρειάζεται ένα παιδί για να έχει ευχάριστα σχολικά χρονιά. Άξιος.

 

Καρκίνος

Ήσουν κολλητός με τα δημοφιλή παιδιά, αλλά δεν σου άρεσε κιόλας αυτή η νοοτροπία. Συγγνώμη Καρκίνε, αλλά ήσουν λίγο αφελής. Η αλήθεια είναι ότι ήσουν καλό παιδί, φίλος με τους πάντες, αλλά έχεις και πολλά συναισθήματα. Γι’ αυτό θα γίνεις καλός γονιός.

 

Λέων

Το ταλαντούχο παιδί. Αν είχατε θεατρικό, έπαιρνες τον πρώτο ρόλο. Αν είχατε οποιαδήποτε εκδήλωση του θεάματος, πάλι εσύ. Από την άλλη, ήσουν και ο καλύτερος στις δικαιολογίες. Μπορούσες να αποφύγεις τις επίπληξη με λίγο θέατρο και ένα αθώο ψεματάκι. Βασικά, ακόμη το κάνεις.

  Τα μεγαλύτερα ψέματα που λέει κάθε ζώδιο

 

Παρθένος

Ο πιο εμπλεκόμενος και ενημερωμένος των μαθητών. Χαρτομάντιλα; Μπλάνκο; Μαρκαδόρο υπογράμμισης φωσφοριζέ πορτοκαλί για να ξεχωρίζει από τον κλασικό κίτρινο; Είχες τα πάντα και όποιος χρειαζόταν κάποια πληροφορία ή κάποιο αντικείμενο ερχόταν σε εσένα, το βαλιτσάκι του Σπορ Μπίλη.

 

Ζυγός

Πήγαινες στο σχολείο ξεκάθαρα για να φλερτάρεις. Και να σε φλερτάρουν. Σου άρεσε και το κουτσομπολιό. Γενικά το σχολείο το έβλεπες σαν κάποιου είδους κλαμπ (όχι διασκέδασης) και εσύ ήσουν από τα πιο δημοφιλή μέλη.

 

Σκορπιός

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς ήσουν. Καθόσουν σε μία γωνία με τα ακουστικά σου κοιτώντας με βλέμμα που πετούσε σπίθες. Ίσως σε παρεξηγούσαν γι’ αυτό τον λόγο, η αλήθεια είναι ότι σε άτομα μικρής ηλικίας δε φαινόσουν το μυστηριώδες άτομο που είσαι τώρα, φαινόσουν λίγο τρομακτικός.

 

Τοξότης

Πάρτυ; Στο Τοξότη. Μάζωξη; Στου Τοξότη. Κοπάνα και καφές; Με τον Τοξότη. Για κάποιον παράξενο λόγο, μπορούσες να αδράξεις κάθε απουσία των γονιών σου και να μετατρέψεις εκείνη την ημέρα σε συκγέντρωση με μπύρες. Κανείς δεν το έκανε με τόση ευκολία και μπράβο σου που, εν τέλει, πέρασες.

 

Αιγόκερως

Ήσουν ο τύπος που προσπαθούσε να πετύχει βαθμούς ακόμη και στα θρησκευτικά. Παρ’όλα αυτά δε μιλούσες πολύ και αν έλεγες κάτι, μετρούσε η άποψή σου. Εργατικό άτομο από τότε Αιγόκερε, από μικρός φαινόσουν.

 

Υδροχόος

Ο μοναδικός. Ήσουν από τα πιο κοινωνικά άτομα του σχολείου, χωρίς όμως να τα πηγαίνεις καλά με όλους. Ύψωνες το ανάστημά σου, σε σπάνιες περιπτώσεις, αλλά τότε έκανες τη διαφορά. Είτε αυτό ήταν με κάποιον μισητό καθηγητή, είτε με κάποιον μαθητή που έκανες συνεχώς bullying στους άλλους.

  Γυναίκα Παρθένος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

 

Ιχθείς

Κάποιες φορές ήσουν υπερβολικά συνεσταλμένος, στα όρια του φοβισμένου και κάποιες φορές ήσουν ο ταραξίας της τάξης. Απρόβλεπτος μέχρι και τώρα, ένα αίνιγμα. Ένα χαρακτηριστικό σου ήταν σταθερό, η καλλιτεχνική σου πλευρά. Ένα ποίημα σου, ένα σκίτσο σου και όλοι έμεναν άφωνοι.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *